Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    11. Studeni 2019. 19:35

Beba

Moj oduvijek spava po cijele noći,ali mi malo i "neugodno "to napisat kad vidim koliko se vi ovdje patite sa tim spavanjem. Moj se možda 2tjedna budio 2x na noć, iskreno više se ni ne sjećam.

Haha.. neugodno 😃😃😃
    Maa, samo smo mrvu ljubomorne 🙂

mmama2
    11. Studeni 2019. 19:41

I moj spava, uz 2,3 cicanja ali u snu, nikakva dizanja, ni njegova ni moja🤷‍♀️

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    11. Studeni 2019. 20:41

Ma nastavi i moja spavati uz cicu, ali dovoljno je da zaplace i poremeti meni san. Ima noci kad se dize bas, ali to nije toliko cesto.
    Umori me i silno nacicavanje, nemoguce da je gladna, ali zeljna zvakanja cice-da

busybee
    11. Studeni 2019. 20:43

Da neugodno😂😂 blago ti se! Uzivaj samo, slobodno se hvali😅
    Ja se isto ne dizem al zadnjih 20 dana je presla s 2 cicanja na nacicavanje cijelu noc. To se tocno poklapa s periodom kad je pocela normalno nest krutu hranu i onda manje cica po danu. I sad ka da nadoknadjuje sta nije toliko uz cicu po danu.
    Ja sam mozda razmazena, ne moram se dizat i ona ne place, al navikla sam se na bolje od pocetka pa mi tesko pada.

ancikaM
    11. Studeni 2019. 21:03

Mene strasno zivciraju price mame, svekrve, prijatelja i ostalih da nije moguce da mi mali ne spava po noci cijelu noc, a ima 10 mjeseci, kao da su oni svi imali savrsene bebe spavalice i kao da nitko od njih nije plakao 🥴 toliko me to izbaci iz takta i ne mogu si pomoc. Dijete mi je takvo kakvo je i bok, ali svaki put kad se vidimo krecu nacudavanja tipa jos dojis, zasto ti ne spava cijelu noc, daj mu vise jest itd. 

Zvonkica
    11. Studeni 2019. 21:04

Ja svog preko dana vise ne dojim, po noci jos da, no nocas kad se probudio ja mu hocu dati ciku a on se krene derat, izvijat, ono ko da ga koljem...onda ga malo ponosala i on zaspao... 😅ostalo sto se budi ako ne moze dudu naci, a i zna cvilkati u snu zbog zubica ali ja se automatski dizem da provjerim da starijeg ne probudi..kako god to sve prekida san..i bas me zanima sto ce nocas biti, ako nece htjeti ciku ni nocas, mi smo vjerojatno zavrsili s cikanjem...al ok, iduci ponedjeljak puni godinu dana 😇

Zvonkica
    11. Studeni 2019. 21:17

ancikaM

Mene strasno zivciraju price mame, svekrve, prijatelja i ostalih da nije moguce da mi mali ne spava po noci cijelu noc, a ima 10 mjeseci, kao da su oni svi imali savrsene bebe spavalice i kao da nitko od njih nije plakao 🥴 toliko me to izbaci iz takta i ne mogu si pomoc. Dijete mi je takvo kakvo je i bok, ali svaki put kad se vidimo krecu nacudavanja tipa jos dojis, zasto ti ne spava cijelu noc, daj mu vise jest itd.

Nekako mi je sve ovo poznato 😅...ma ja mislim da ovi stariji zaborave kakve su bebe, nekako im samo ono lijepo ostane u sijecanju i onda masiraju nas s glupostima 😂

Maggie1990
    11. Studeni 2019. 22:18

ancikaM

Jooj daa, i mene takve stvari izbace iz takta, momentalno mi se digne kosa na glavi😵
    Mi nikako na zelenu granu sto se spavanja po noci tice, umjesto da sto manje doji, on se svako sat vremena budi i trazi da mu je dam, ako ga izignoriram krene plac, vise sama ne znam sto bi napravila...znam da nije gladan jer super vecera, a i kad kao 'cica' to traje 15 sek 😏 
    Dudu otpocetka ne zeli, samo je ispljune, onda bu cicka dodje ko neka prirodna varijanta😅 

cvijetic12
    11. Studeni 2019. 22:18

Ja nisam mogla vjerovati da beba od 10mj ne spava po noci dok nisam dobila princezu cicalicu 😉😉
    Mozda je opet neka regresija, faza, nestoooo 🤨 cim su se sve bebe zaredale s protestom oko spavanja. Ipak su sve +/- 10mj.

Maggie1990
    11. Studeni 2019. 22:23

cvijetic12

Ja nisam mogla vjerovati da beba od 10mj ne spava po noci dok nisam dobila princezu cicalicu 😉😉
    Mozda je opet neka regresija, faza, nestoooo 🤨 cim su se sve bebe zaredale s protestom oko spavanja. Ipak su sve +/- 10mj.

Nadam se da je tako, izgleda da su se svi 'okomili' na svoje mame i ne pustaju 😅 mozda osjecaju da pomalo dolazi kraj nacicavanju jer po danu puno slabije cickaju, nisam pametna vise😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.