Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    06. Studeni 2019. 09:53

Svjesna😘😘 drzite se

cvijetic12
    06. Studeni 2019. 10:37

Svjesna, vjerujem da ce sve biti ok, kao sta si i napisala, rana je faza tako da vjerujem da ce sve biti u redu 🙏🙏. Forum posjecujem ujutro uz orvu kavu i navecer prije spavanja tako da po meni ne operecuues nikoga, sve mi se tu jadamo jedna drugoj ali i podijelimo ono lijepo sta dozivimo uz nase bebace 💕
    I koliko god nam puta na dan (i noc 😅) dignu zivac naravno da ih volimo najvise i da cemo se jednog dana smijati ovim padovima i zubicima 🙂🙂

Moja je nocas bila mirnija, kad je dojila je bas bass grizla cicu jer ju bas ocito muci taj zubic, ali vec po iskustvu znam da kad dodje do faze grizenja da je zub skoro vani 🤫

Mama5
    06. Studeni 2019. 11:50

Svjesna, nadam se da ce biti sve ok🙏
    Moja je proslu noc opet losije spavala ali ovaj put je nosic kriv, oko 5 ujutro se cak i digla i jedno pola sata se igrala, puzala po nama.. S obzirom kako stalno skida carape dobro je do sada i bila skroz zdrava.
    Njoj se na mjestu jedinice bas vidi da je samo pitanje dana kad ce probiti zub, i jedva cekam da izađe, nadam se da ce malo boljr jesti, iako mi se cini da bi njoj sad kad prvi izađe mogli ici i ostali vrlo brzo.. 
    Napokon se kisa smirila, danas obavezno idemo u normalnu setnju😊

cvijetic12
    06. Studeni 2019. 12:30

Evo mame ako kojoj treba, u Pepcu dodakticki stolic 99kn 😄😄😄

busybee
    06. Studeni 2019. 14:22

Ne znam sta je, al mi treba😂😂

Zvonkica
    06. Studeni 2019. 14:33

Svjesna drz te se ❤️
    Moj maleni sad pak ima upalu uha, i opet mu se nes cuje u prsima, bili sinoc na hitnoj jer se nikako nije mogao smirit i zaspat....bas ga je snaslo jadnog...ne znam kaj opce ocekivat do kraja zime..nadam se da se nece nastavit ovim tempom jer mi se to opce ne svida 🤦

ancikaM
    06. Studeni 2019. 15:04

Svjesna saljem zagrljaje, bit ce sve ok, samo pozitivno 🤗

pepillu
    06. Studeni 2019. 17:34

Svjesna ❤️❤️❤️ Bit ce dobro. 
    Ja mater nagovorila da nam kupi didakticku kocku, zena skoro 500 kn platila 😅

cvijetic12
    06. Studeni 2019. 20:11

pepillu

Svjesna ❤️❤️❤️ Bit ce dobro.
    Ja mater nagovorila da nam kupi didakticku kocku, zena skoro 500 kn platila 😅

Jel cisti po stanu ta kocka? 🤣🤣🤣

mmama2
    06. Studeni 2019. 22:49

Ovaj moji mali se toliko poceo bacat po krevetu dok spava da mu ni 5x5 kreveta ne bi bilo dosta🙄🙄 i ne budi se, ne place, cak ne sisa toliko, al guzica mu radi 800 na sat.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.