Ja nisam mogla vjerovati da beba od 10mj ne spava po noci dok nisam dobila princezu cicalicu 😉😉
Mozda je opet neka regresija, faza, nestoooo 🤨 cim su se sve bebe zaredale s protestom oko spavanja. Ipak su sve +/- 10mj.
Nadam se da je tako, izgleda da su se svi 'okomili' na svoje mame i ne pustaju 😅 mozda osjecaju da pomalo dolazi kraj nacicavanju jer po danu puno slabije cickaju, nisam pametna vise😅
Da, i ja se s time tjesim.
Premda je sad vec pocela s cupanjem za majicu, i to mi je bas grdo 🙄 a znam da nije gladna nego eto gust joj je. I naravno da joj pustim, ali evo, samo da te noci malo svladamo.
Zaspala je u 20i30 i jos se nije niti jednom probudila 🤫🤫
I da, zapocela je sa samostalnim stajanjem bez potpore, nadamo se uskoro kojem koraku ☺
Pa oko 10mj cca se javlja najgora po meni faza, onaj strah od odvajanja, koji bude oko 4mj, pa opet iza godine.. Ali rekla bi da je ovaj sa 10mj najizrazeniji😅 tako da me ne cudi da nam svima sjede na glavi, ako ne po danu, nadoknade nocu🤷♀️
A dojenje, kod nas nije ni približno u planu prestajanje pa on i dalje 99% hrane koje unese bude mm
url=https://lilypie.com]
Mene ona izluđuje vec danima, ne odvaja se od mene, sa nicim se ne igra duze od minute ako ja nisam kraj nje. Ma bas sam iscrpljena. Meni uopce nebi bio problem to cicanje da ja imam mlijeka, nego je to zivi uzas, ona vuce, mlijeko ne ide, jucer je od 20h navecer skoro do ponoci pokusavala zaspat, vuce, ne ide, place, i tako u krug, kad je mlijeko napokon nadoslo u roku minute je pocicala i opet ista stvar. Kad stisnem ili nis ne ide ili jedva kap izađe. Uzasno me frustrira to, jer ona je nervozna zato sto je gladna, ne jede ona bas ni hranu kako spada.Nocu ista stvar, uff, da mi je zaspat i probudit se kad zavrsi ova faza
Jutro mame🌸
Danas je novi dan, nama je prosla noc bila daleko najbolja zadnjih 10 dana, 3 mini budjenja bez ikakvog placa i izvijanja, samo kratko cicka u usta i to je to. Vidjet cemo veceras da li nastavljamo u istom tonu ili se vracamo starim navikama 😅
Jooj, vani je dan ko stvoren za usukavanje pod dekicu, vise ne mogu to ni zamisliti, a kamoli se ususkati bar na 5min🙈
Mame, kako je kod vas noc prosla? Ima li naspavanih😉
Nismo naspavani nazalost 🤣 princ ne zeli bit pokriven, a u sobi je nocu hladno pa provedem noc dezurajuci i pokusavam ga pokrit barem po ledima da ne prehladi 🥴 vrijeme je koma, van ne mozemo, evo od jutra otvara ladice i vadi vlazne maramice, igracke nula bodova 🤣 kako je kod vas?
naravno da smo nenaspavani, moj ima neku novu taktiku za mucenje mene preko noci, a to je da se probudi u 2 i bude budan do 4, sta nije radio otkad je imao 15 dana, 10 dana mi je spavao dobro, pa sad racuna da me mora izmrcvarit pošteno
moj spava jer naravno i sebe je izmrcvario, a ja vruća čokolada, kauč i netflix
Mi smo se juce cjepili..dva cjepiva...jedno je triba primit jos u 8mj.al zbog vrucina nije i dr.protiv pneumokoka...podnija je superr..noc koma...al mi idemo na odvikavanje nocnog hranjenja kaze pedica da bi triba jer puno mlika popija i to mliko ga drzi cili dan tako da danju strajka a nocu ko gladnjak i onda se budi po cileeee noci...tako da i mi smo nenaspavani...i ko zna koliko jos ce tako biti ali odlucili smo cvrsto mliko tek u 5ujutro s tim da ide leci u 10 i kad se bude budio dobit ce vodice malo....eto pa ce mo vidit retultate
url=https://lilypie.com]
jooj, jos da pije mlijeko po noci tocno bi izludila, moj se odvika toga ima sigurno vec 2 mjeseca, a inace je dotad pio jednu bocu po noci redovito oko 300ml bas puno i onda je odjedanput sam poceo smanjivati dok nakon par dana nije izbacio i sad zadnju pije oko 20:30 i onda ujutro oko 7
Noc ista kao i prethodna. Probudila se u 1 pa u 4 pa u 6 i tad smo se i digle, sad je vec opet za spavat ali dnevno nam je ok.
Vrijeme uzas, plus to, moram s njom van jer imam obaveza, zabundat ju i spavaj miki 🤗
I kod nas noc koma. On samo mjenja poze u nekom polusnu pa onda pocne plakati kada se ne moze fino namjestiti ma joj glava me bas boli. Evo sad je zaspao a ja idem da napravim bar 3 kafe🥴
Sortiraj odgovore
Najstariji