Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Enna010
    03. Prosinac 2019. 21:49

Ja sam pocela raditi e tocno ne pamtim da sam se ovako umornom osjecala. Totalno sam ispala iz te forme     i podsjetila se koliko zelim promijeniti posao na kojem sam trenutno. 
    Mame bude li vasim bebama guza crvena ak brzo ne presvucete pelenu? Nama se u zadnje vrijeme javi to crvenilo ne kao osip nego kao da si vrucom peglom na guzu prislonio. Do jutra prodje. Pokusavam vezati za namirnice koje jede tog dana ali to cesto budu stvari koje je vec puno puta do sad jeo. Jednom se potrefilo jaje i npr jutros prvi put kravlje mlijeko kuhano sa grizom pa me sad brine da nije reakcija na te namirnice.

cvijetic12
    03. Prosinac 2019. 22:20

Enna010

Ja sam pocela raditi e tocno ne pamtim da sam se ovako umornom osjecala. Totalno sam ispala iz te forme   i podsjetila se koliko zelim promijeniti posao na kojem sam trenutno.
    Mame bude li vasim bebama guza crvena ak brzo ne presvucete pelenu? Nama se u zadnje vrijeme javi to crvenilo ne kao osip nego kao da si vrucom peglom na guzu prislonio. Do jutra prodje. Pokusavam vezati za namirnice koje jede tog dana ali to cesto budu stvari koje je vec puno puta do sad jeo. Jednom se potrefilo jaje i npr jutros prvi put kravlje mlijeko kuhano sa grizom pa me sad brine da nije reakcija na te namirnice.

Nadam se da ti barem spava po noci, da makar ne ides umorna na posao 🙄
    Nisam ni ja svoj posao voljela, tj. Voljela sam posao ali ne i okruzenje u kojem sam bila, i da se sad moram tamo vratiti mislim da bi brze bolje trazila nesto drugo. A opet ima dana kada me mala izludi da bi otisla bilo gdje 🤣
    Mi danas malo cistili, moram pohvaliti sina svoga, silno zeli da okitimo bor, pa sam rekla da moze kad kuca buda cista, sve mi je pomogao ocistiti, sutra kitimo 😬🤭

cvijetic12
    03. Prosinac 2019. 22:22

Vezano za crvenilo, mojoj zna nekada biti crveno oko spolovila, ja to povezujem s kakicom, kao, nagrize ju 🤷‍♀️ isto prodje jako brzo, stavim djecju mast pa stvarno nestane.

_svjesna
    03. Prosinac 2019. 23:16

Da, bude crveno izmedju guzova, ali ne znam je li od kakice ili od cvrste stolice jer bude kao mali kamencic u peleni nije tako tvrdo, ali opet nije ni mekano da se razmazuje po peleni. operem ga, posusim i pavlovica stavim, jedino od te masti nestane i ne javlja se cesto. Bila sam presla na biobaza kremu za guzu ali nije to to. 

busybee
    04. Prosinac 2019. 09:43

Mojoj isto tako, racunam da je normalno to. Pavloviceva je stvarno najbolja. Ali izbjegavam sve kremice, bas ponekad samo namazem.
    Btw, svako jutro kaki na tutu, jako joj se to dopada pa cemo nastavit.

Zvonkica
    04. Prosinac 2019. 11:17

Mojem malom se isto zna zacrvenit pa mu namazem sa Sudocrem, imam i Pavlovicevu doma ali ova mi se pokazala puno bolja za takve stvari...kad je sve ok onda mu ni ne mazem guzu...
    Moj bebac zadnjih par noci spava bez budenja 🎉🎊 Jedino je nocas bracek nesto sanjao i poceo plakat u snu pa je i malog probudio ali odmah se smirio i zaspao 😁 nadam se da ce tako i ostat 🤞

ancikaM
    04. Prosinac 2019. 11:57

Bas je lijepo procitati da vam se bebice "popravljaju" sa spavanjem 😄 nama je isto puno bolje nego prije i konacno je izbila gornja dvojka pa smo mirni, barem na kratko jer je druga vec upaljena 🤣 sad kad procitam povratak na posao vec mi je muka 😪

cvijetic12
    04. Prosinac 2019. 20:09

Bolje spava po noci ali nije jos to 'to'. Ali ide na bolje svakako. Ili sam se ja vec navikla pa ne reagiram 😃😃
    Po danu vise nemamo cicu, znaci samo po noci cicamo i navecer pred spavanje. Cice mi budu bas pune pa se moram izdojiti jer ce upaliti 😏
    Po danu tesko zaspi, tj. Nosimo se, i bilo bi mi najlakse dati cicu ali sada mi glupo kad smo vec toliko dana bez

_svjesna
    04. Prosinac 2019. 21:13

Cvijetic kako si uspjela preko dana izbaciti? Sta dajes umjesto cike, kako vremenski ima obroke i sta hapi? 

cvijetic12
    04. Prosinac 2019. 22:06

Svjesna ona meni jako dobro jede, pojede dorucak u 9 a rucak je u 12ipol, i nakon rucka ide spavati. Napravila sam veliku glupost sta ju uspavam na rukama, ali u tom trenutku mi se to cinilo kao jedina sansa jer ona inace zaspi na cici, i onda spava nekih 1,5-2h, kad se probudi je prijasnjih dana dojila, sad sam to makla pa pojede ili jogurt ili vocku, ili uzica nas rucak jer mi jedemo kasnije.. vecera je u 19h i tad dobije cicu. 
    Sutra cu probati leci kraj nje pa ju tako uspavati jer ovo nosenje ce me unistit, vidjet cemo kako ce to proci.
    Nisam ni sama pametna, to skidanje cice mi je kao zacarani krug

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.