Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepillu
    12. Studeni 2019. 09:53

Jutro zenice. Moj spava isto super nocu, probudi se 1,2 put za isto al to muz digne se napraviti pa mu ja dam i ne popije sve vec spava. Ima noci kad se probudi svakih 2 sata placuci al to ga dva put pomazim po glavi i dobro.
    Jedino nespavam tako kad dezuram da se ne otkrije al ugl ga stavim u vrecu za spavanje pa nek se otkriva koliko oce.
    I ja sam vec par dana primijetila taj strah od odvajanja, dok bi prije ona se sam igra a ja bi obavljala sto tribam, sad cim izadem iz prostorije tuli i pocea je ici zamnom i visati se po nozi🙄😅
    Mi smo jos u krevetu, bas je vrime za izlezavati seee, predivno 🍂🍁🍁

Beba
    12. Studeni 2019. 10:05

Ja svog isto stavljam u vreću pa nek se otkriva,nego moj se gura nožicama po krevetu pa mu je glava stalno na o im rešetkama. Svaki put kad se probudim povučen ga,ali on je za čas gore,a majka sam one ogradice jer se zavlačio pod njih pa me bilo strah po noći da se ne uguši

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Maggie1990
    12. Studeni 2019. 10:19

ancikaM

Nismo naspavani nazalost 🤣 princ ne zeli bit pokriven, a u sobi je nocu hladno pa provedem noc dezurajuci i pokusavam ga pokrit barem po ledima da ne prehladi 🥴 vrijeme je koma, van ne mozemo, evo od jutra otvara ladice i vadi vlazne maramice, igracke nula bodova 🤣 kako je kod vas?

Ista stvar je i kod nas sto se tice pokrivanja. Carapice skida cim mu ih stavim i konstantno su mu nogice van. Cim ga pokrijem i dok spava, odmah ih dize u zrak i krene se budit, tek negdje pred zoru dozvoli da su mu bar one pokrivene😏

• Petra05
    12. Studeni 2019. 10:21

Sta nitko u vrecu ne stavlja, ja svog u dugi bodi i u zimsku vrecu i mirno spavamo bar sta se toga tice

Maggie1990
    12. Studeni 2019. 10:21

Beba

Ja svog isto stavljam u vreću pa nek se otkriva,nego moj se gura nožicama po krevetu pa mu je glava stalno na o im rešetkama. Svaki put kad se probudim povučen ga,ali on je za čas gore,a majka sam one ogradice jer se zavlačio pod njih pa me bilo strah po noći da se ne uguši

Te vrece su zakon, al nas L ne zeli ni blizu vreci. Navikao je da se rasiri po cijelom nasem krevetu, a mama i tata ako uspiju, uspiju leci😅

Beba
    12. Studeni 2019. 10:45

Moj D je otpočetka spavao u onoj kolijevci šta se stavi kraj kreveta,otvorila bi stranicu i kao da je s nama,a nije,😂 super stvar. Kad mu je počela bit tijesna stavila sam ga u obični krevetić,kad se ujutro probudi stavim ga u naš da se malo pomazimo.kada su se vaši sami posjeli?Moj nije još,iako pokušava,a pokušava i puzat pa sad ne znam šta će prije,ima 8 mi 1 tj?

DANTE

zadranka86
    12. Studeni 2019. 10:48

Petra05

jooj, jos da pije mlijeko po noci tocno bi izludila, moj se odvika toga ima sigurno vec 2 mjeseca, a inace je dotad pio jednu bocu po noci redovito oko 300ml bas puno i onda je odjedanput sam poceo smanjivati dok nakon par dana nije izbacio i sad zadnju pije oko 20:30 i onda ujutro oko 7

A ee tako i kod nas pije jakooo puno mlika al zato jer toooliko pije zato po danu nece nista....bas mi peduca rekla ulinut obaveznoooo...samo to je sad isto jakooo tesko jer on je tako i navika..ali pokusat cu mora uspit ovo me slomi moj koma spava i budi se i kad triba isti i kad ne triba....stvarnoo je basss vise tesko izdrzavat tako da smo odlucili postrozit rezim bit ce bolje za sve def.

Beba
    12. Studeni 2019. 10:53

Meni se jednom probudio u 3 ujutro jer dosta rano ide spavati pa sam mu uvela večeru,dam mu običan jogurt,onaj grčki tip,oko 21 mlijeko i više se nije ponovilo .

DANTE

• Petra05
    12. Studeni 2019. 11:10

zadranka86

Petra05

jooj, jos da pije mlijeko po noci tocno bi izludila, moj se odvika toga ima sigurno vec 2 mjeseca, a inace je dotad pio jednu bocu po noci redovito oko 300ml bas puno i onda je odjedanput sam poceo smanjivati dok nakon par dana nije izbacio i sad zadnju pije oko 20:30 i onda ujutro oko 7

A ee tako i kod nas pije jakooo puno mlika al zato jer toooliko pije zato po danu nece nista….bas mi peduca rekla ulinut obaveznoooo…samo to je sad isto jakooo tesko jer on je tako i navika..ali pokusat cu mora uspit ovo me slomi moj koma spava i budi se i kad triba isti i kad ne triba….stvarnoo je basss vise tesko izdrzavat tako da smo odlucili postrozit rezim bit ce bolje za sve def.

vjerujem, nadam se da ce uspjet def. ce prve noci biti tesko jer ocito navika je tu za previse mlijeka po noci

kada date veceru, mi imamo kao meduobrok oko ¸17i30 i onda 20i30 boca s keksolinon, nism primjetila glad po noci

Zvonkica
    12. Studeni 2019. 11:15

Moj je do 3 lose spavao, i stalno cvilio, ma to ga zubici muce a opce ne vidim neki napredak kaj se toga tice, cini mi se kao da su starijem dosta brze probijali i rasli.., i onda je odvalio do 7 bez budenja nakon cike, nocas je bez problema dojio...
    Ja svog isto stavim u vrecu i to je to, ne moram se brinuti oko pokrivanja i to mi olaksava puno sto zeli biti u vreci....
    Moj je taman s 8 mjeseci poceo sjediti i puzati, sjecam se isto da sam se pitala hoce li se prvo posjesti ili propuzati 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.