I mojoj procuri nosic kad stize zub 😞
Sinoc je spavala ok probudila se u 01 pa u 05 kad je tata isao raditi, pocicala i nastavila spavat 😋
Da, s regresijom smo i mi imale borbe, jer stvarno kad ne spavaju budu koma za ista 😤😤
Neznam dali koja mama prati Young Living? Ja ne, ali volim ta ulja i koristin ih cesto, ali ne njihove jer su mi skupi...ali sam jucer procitala da je jedna mama kupila Lavandu i da od tad beba spava cijelu noc, Naravno da sam narucila odmah 🤷♀️😄😄
Cvjetic odmah javljaj kad dode jel djeluje ta lavanda
Ocajnik se i za slamku hvata
Cvjetic odmah javljaj kad dode jel djeluje ta lavanda
Ocajnik se i za slamku hvata
Meni ih prijateljica koristi u med. Svrhe i kaze da su ulja mrak. Ja sam do sad kupovala od OPGa eukaliptus pa bi to koristila u difuzor kad kasljemo, prestali smo kasljak prije ili poslje pa neznam jel od ulja ili cega, ali ovo me bas zanima 😄😄
S time da ja imam difuzor s Ally expressa ali ako valja i mala bude spavala biti ce Young Living u svaloj prostoriji 🙏😅
Sinoc je spavala ok probudila se u 01 pa u 05 kad je tata isao raditi, pocicala i nastavila spavat 😋
Da, s regresijom smo i mi imale borbe, jer stvarno kad ne spavaju budu koma za ista 😤😤
Neznam dali koja mama prati Young Living? Ja ne, ali volim ta ulja i koristin ih cesto, ali ne njihove jer su mi skupi…ali sam jucer procitala da je jedna mama kupila Lavandu i da od tad beba spava cijelu noc, Naravno da sam narucila odmah 🤷♀️😄😄
I ja ocekujem izvjestaj kad ti stigne da li zaista djeluje 😁
Neznam dali koja mama prati Young Living? Ja ne, ali volim ta ulja i koristin ih cesto, ali ne njihove jer su mi skupi…ali sam jucer procitala da je jedna mama kupila Lavandu i da od tad beba spava cijelu noc, Naravno da sam narucila odmah 🤷♀️😄😄
😂😂😂
Kao da citam sebe, dok sam pokusavala maloj dat ad, toliko sam citala i sve sta su zene pisale sta je njima uspjelo sam i ja kupovala, na kraju je imala 7 razlicitih boca i isprobala sam sigurno 5 razlicitih adaptiranih, kroz par mj sam odustala
A da, valjda kad si ocajan pa vjerujes u sve sta procitas 🤷♀️🤷♀️🤷♀️😁
Sjecam se da sam s malim imala Jonshon ulja s nekim travama, kao za laksi san. Prije spavanja bi ga s tim namazala, mali je ko sapun bio 🤣🤣 ali je spavao ! 🤪🤪
Kod nas kao kod Petre - dvije noći koma, jedna bolja, pa 3 koma 1 bolja... Sinoć je bila komaaa... I budna od pola 6 😵 i da jučer smo imali prvo razbijanje do krvi, usnicu si je razbila jadna. Srećom, nije strašno kako je na prvu izgledalo 😅 ehh a to nam je tek početak...
Kada vade bebe bolje spavaju noc jel se vi koji ste navikli na lose noci i dalje budite vise puta
Moj kad spava dobro ja se opet budim kad se on uobicajeno budi 🙄, to me frustrira
Mislim da bi on trebao ustaliti bolje spavanje barem 2tj da bi i ja se vratila na normalu
Nekako sam otupila na nespavanje, tesko mi je ujutro, ali popodne sam vec ok, a vec 6 noci ne spavam skoro uopce jer se mali budi, vristi, dize, puze, ode na rub kreveta, tako da sam u strahu da ne padne pa sam vise u nekom polusnu
Sortiraj odgovore
Najstariji