Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    05. Studeni 2019. 13:12

S spava 2 do 3 puta, jucer je npr spavao od 10 do 11, pol 12, pa od nekih 14 do 15, 16 nisam tocno gledala, i jos jedno od 19 do 20. Nocno isli oko 22 i spavao je super noc. Danas je jedno spavanje odradio vec, sada ide drugo☺️

url=https://lilypie.com]

Mama5
    05. Studeni 2019. 17:57

Moja je do nedavno imala 3 spavanja, ali sad vec vise od tjedan dana samo dva, ali sva je nekak zbrda zdola, i uz klince kojima je jedan tj skola ujutro a drugi popodne je tesko imati neki ritam, taman se prilagodis i drugi tj opet drukciji, i tak.. 

cvijetic12
    05. Studeni 2019. 18:15

Moja je slabo spavala popodne a i sva je nekako grintava, ocito joj opet zub zadaje probleme. A i kisa je pa se doma svi dosadujemo i selimo s kauca na pod kod nje

• Petra05
    05. Studeni 2019. 18:54

Ajme uzasno je vrijeme, moj ce poluditi u kuci, nervoza, ne zna ni on sta bi 🙄

busybee
    05. Studeni 2019. 20:21

Ja idem u setnju i po kisi 🤷🏻‍♀️ Babe po cesti govore da ce mi se dite razbolit...al briga me

ancikaM
    05. Studeni 2019. 20:29

Da bas je vrijeme koma, meni je dosadno, a di nece bit bebacima 😑 ja bi isto po kisi setala, ali em nemam navlaku za kisi, em nisam sposobna ova kisobran kolica gurat jednom rukom dok u drugoj drzim kisobran, to kotaci motaju svaki na svoju stranu, osjecam se ko da vozim traktor 🤣

cvijetic12
    05. Studeni 2019. 20:52

Ma nije ni meni napeto bas po kisi, a i nemam navlaku. 
    Lakse bit doma i jest cokoladu 😋
    Evo pojela obilnu veceru, i od 19i30 se nacicava, jednom zaspala pa se probudila nakon 10 minuta.. 😤😤

_svjesna
    05. Studeni 2019. 21:50

Bok zene, ma u istom smo sosu otprilike sto se tice nespavanja, i ovi dani su mi bas nekako teski, saznala sam da mi tata mora na operaciju, cekamo nalaz da vidimo da li je tumor zlocudan ili dobrocudan pa vam ne moram pricati kako se osjecam. Ne zelim vas bacati u depru jer ce sve biti u redu kako god rana je faza, samo da vam kazem da su sve to nase slatke muke s bebacima i da ima puno gorih stvari, ususkajte se s vasim bebicama pod dekice i budite sretne jer je sve ok. ❤️ Ja znam da hocu ubuduce i da se vise necu opterecavati.

mmama2
    05. Studeni 2019. 22:00

_svjesna

Bok zene, ma u istom smo sosu otprilike sto se tice nespavanja, i ovi dani su mi bas nekako teski, saznala sam da mi tata mora na operaciju, cekamo nalaz da vidimo da li je tumor zlocudan ili dobrocudan pa vam ne moram pricati kako se osjecam. Ne zelim vas bacati u depru jer ce sve biti u redu kako god rana je faza, samo da vam kazem da su sve to nase slatke muke s bebacima i da ima puno gorih stvari, ususkajte se s vasim bebicama pod dekice i budite sretne jer je sve ok. ❤️ Ja znam da hocu ubuduce i da se vise necu opterecavati.

Grlim❤️

url=https://lilypie.com]

• Petra05
    06. Studeni 2019. 08:25

Nadam se da ce nazali biti dobri ♥️
    Moj je mene brzo vratija u stvarnost da se ne nadam onom spavanju od 9 do 6, nocas imam osjecaj da je bio budan svakih pola sata vjerovatno i je 🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.