Ana sretan rodjendan malome veseljaki 😇😇🍰🎉🎉 Nadam se da ste se zabavili? Ako hoces, mozes s nama podijeliti kako ste proslavili rodjendan? Mi smo pred nedugo tipkale kako neznamo sto bi s proslavama.. moj muz je uzeo igraonicu tako da smo mi rjesili, jos samo treba docekati
Ena, ja sam primjetila pred jedno tjedan dana da moja stoji na koljenima, znaci iz sjedeceg dodje do stajanja na koljenima, ili se digne uz namjestaj, a zadnja 2,3 dana zna stajati sama neko vrijeme, hoda uz ruke i namjestaj ali cini mi se da ce brzo jer se bas opustila, a i ima onu guralicu, cini mi se da ona dosta pomaze pri stabilnosti.
Ovo "stajanje" na koljenima radi i moj unazad 2 tjedna, nisam uooce to povezala sa hodanjem 🤣 isto se pusta kad je na nogama i stoji tako par sekundi, uz namjestaj vec 3 mj ide, ali nikako da se pusti. Kakva ti je guralica? Planirala sam kupiti, ali nikako da vidim s nekim tko ju ima kako to funkcionira. Jel hoce ta guralica malo pobjeci naprijed posto je na kotacicima? I da, sretan rockas malisanu 🎉 kak je prosla proslava?
Ja sam kupila u Bubamari jednu, mislim da je bila 220kn, nemrem naci link sada.
Ima neki telefon kao, moja ih inace voli pa nam bilo fora. I ima one oblike za stavljati.
Nemoze samo tako pobjeci jer si namjestas razine tipa br. 2 je bas sporo, nije niti jednom pala a vec ju dugo imamo .
Jeste vidjele mame, raste porodiljna 🙄😃😃
Ja mislim da 70% majki ni nema toliku placu nazalost 😶
E da, međuobrok pojede cesto, kad je vani stalno nesto gricka..Mandarina, keks, one Hipp kasice na dudu.. sta god, samo da ne place ☺☺
Zuba jos nema, izgleda mi kao da ce jedna jedinica svaki tren ali brate mili meni to tak izgleda vec mjesecima🤷♀️😂ja mojoj kad ju ulovi neka zuta minuta pa ne zna stat vristat namaze gengigel, i to joj je bas fora, odmah se smiri i otvori usta da joj namazem🤷♀️
Ona bas nesto lose jede zadnjih dana, mislim nije ni inace da ona jede kak spada, ali ovo je sada jos losije🙄🙄 a nocu se toliko puta budi za cicu da je to prestrasno, i onda negdje pred jutro bolje zaspe pa krene tati alarm zvoniti od 7 ujutro i naravno nakon sto ga on odgodi 5puta ona se probudi i krene brbljat, dizati se i bjezati s kreveta.. Ne znam, umorna sam, neispavana, stalno nes kuham njoj i bacam, bas mi je dosta ove faze, nekad ne mogu samu sebe motivirati da ce to sve proci🤔🙄
Ja svom dajem meduobrok od hippa, i dajem mu isto djecje stiropore i ponekad keks, ne znam kako da ponudim 3.obrok kaf on hoce sve da bude juha doslovno
I da se pohvaliim jesam se u 6 probudila naspavana jer spavamo ja i mali od 21i30 sa 2 kratka budenja 👏
Sretan rodendan prvoj bebi ovdje ❤🎂
Moj hod uz namjestaj, malo se i pusti, kupila sam mu u frodda papucice za po kuci
I nama je mirnija noc, neznam koliko se puta budila ali osjecam da sam manje umorna nego jucer, to je pretpostavljam dobro 🤪 Ali sam namazala Gangi prije spavanja 💪
Sad smo ispratili malca u vrtic i brzo cemo raditi dorucak, dat cu joj Keksolino, jer sam skroz bez ideja za vecere, pa cemo ga pomalo uvesti.
Papucice imamo i mi, Ciciban, i vidim da je stabilnija i da je stopalo pravilnije, u pocetku ih je vukla za sobom ali sad se vec navikla
Nama gengi gel ne pomaze, ali ja ustrajno mazem 😂
Koliko vase bebe spavaju po danu,moj 2 dana sa 1:30 ujutro smanjio na jedna 45min i popodnevno isto, ali nocu bolje spava 🤷♀️
Koliko vase bebe spavaju po danu,moj 2 dana sa 1:30 ujutro smanjio na jedna 45min i popodnevno isto, ali nocu bolje spava 🤷♀️
Ujutro pol h, i popodne 1,5h do 2..zavisi, nekad je to popodnevno samo pol h pa onda njurga ostatak dana🤷♀️
Evo on tako sad spava ujutro nista i sad je vec nervoza i plac, a ne planiram ga bar prije 13h nosit jer ce mi se odma probudit pa cu do veceri imat borbu
Ujutro pol h, i popodne 1,5h do 2..zavisi, nekad je to popodnevno samo pol h pa onda njurga ostatak dana🤷♀️
Kod nas je isto tako, zadnjih dana nece da zaspe prije 22h, ja i MM zaspemo prije 😅
I nama je sinoc bilo mrvicu bolje, vidjet cemo jel samo sinoc ili ce se nastaviti tim tempom...
Moja je sinoc spavala super, 7 sati u komadu. To se nije desilo sto godina.
Po danu spava ujutro pola sat-45 min, popodne sat i po, dva. E sad, jucer nije spavala popodne i onda je ovako odvalila po noci. Ali sumnjam da je samo zbog toga, valjda je ipak do zubi koji manje smetaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji