Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Petra05
    04. Studeni 2019. 14:04

U kojem obliku dajes paracetamol

cvijetic12
    04. Studeni 2019. 15:06

Petra05

U kojem obliku dajes paracetamol

Na zlicu, mislim da je pol male zlice ok za njih.

• Enna010
    04. Studeni 2019. 17:32

Mom zubici do sada nisu zadali velike muke. Bude noc dvije malo nemirniji ali nista strasno. U biti mame koje me okruzuju sve stavljaju gengigel ali ni jedna ne zna da li pomaze.  Kao da je neka mama pisala da beba vec ima medjuobroke zanima me kako prepoznati da je beba spremna za njih a da recimo  ne pokvarim naredni konkretan obrok. Koji bi razmak trebao biti? Pokazuju li vasi neki interes za hodanjem osim ovog uz namjestaj i kako uopce izgleda taj momenat prohodavanja pravog ja jedva cekam😊

Ana89
    04. Studeni 2019. 18:29

Pozdrav ljudi!!! Živi smo haha.
    31.10 je Helloween bebač napunio 1 kronološku god ❤️.
    Brzo će se pustiti🤭 i hodati. 
    Nadam se da ste svi ok ❤️.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

cvijetic12
    04. Studeni 2019. 20:40

Ana sretan rodjendan malome veseljaki 😇😇🍰🎉🎉 Nadam se da ste se zabavili? Ako hoces, mozes s nama podijeliti kako ste proslavili rodjendan? Mi smo pred nedugo tipkale kako neznamo sto bi s proslavama.. moj muz je uzeo igraonicu tako da smo mi rjesili, jos samo treba docekati 
    Ena, ja sam primjetila pred jedno tjedan dana da moja stoji na koljenima, znaci iz sjedeceg dodje do stajanja na koljenima, ili se digne uz namjestaj, a zadnja 2,3 dana zna stajati sama neko vrijeme, hoda uz ruke i namjestaj ali cini mi se da ce brzo jer se bas opustila, a i ima onu guralicu, cini mi se da ona dosta pomaze pri stabilnosti.

pepillu
    04. Studeni 2019. 20:54

Ana, sretan rodendan nasoj prvoj zimskoj bebi 🙂
    Kad smo kod zubica, imamo ih 4 i nislim da nam gornje dvice izbijaju pa smo nocu malo nervozniji nego inace. 
    Sto se tice meduobroka ja svom dam tu i tamo pola banane da poide, ne racunam to ko meduobrok, al eto dan mu da se zabavi. 
    Jel ko daje one kao krokije za bebe? 

Beba
    04. Studeni 2019. 20:57

Ženice D ima sad 8 mjeseci,kada ste vi uvele 3. obrok? Šta dajete vašim bebicama za jesti? Meni se nekako čini da uvijek jede isto  voće,povrće,od žitarica riža,palenta,griz,pir,rižine pahuljice,uvela sam i teletinu,piletinu i oslića. Kada ste vi uvele jogurt,imate li još kakvih ideja ?

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Zvonkica
    04. Studeni 2019. 21:05

Sretan rockas bebacu!! 🎉🎊🤗
    Ja dajem Panadol na spricu kad su zubici u pitanju ali kad je bas prava kriza..inace bih mogla svaku vecer 😂 ...tipa ak se cesto budi a ne dere se, za to ne dajem...
    Kaj se tice prohodavanja, to se oni sami pocnu pustat, nemre se to ne skuzit, moji su oboje na isti nacin..u pocetku rade korak, dva  kao da se zalete i onda mi se bace u narucje, kao izvan ravnoteze, ne znam kako da to opisem, i iz dana u dan su sve stabilniji...
    Moj ima meduobroke...kako sam izbacivala podoje, tako sam mu uvodila i meduobroke...tipa ujutro se ustanemo dobije dorucak, i za nekih 3 i pol sata ide spavati, a prije toga mu dam bananu, a kad se probudi ide rucak, ak spava krace pricekam s ruckom, ak spava dulje odmah mu dam klopu..al to ovisi od bebe do bebe, tak da najbolje je njih pratiti...

Zvonkica
    04. Studeni 2019. 21:13

Ja svom ne dajem krokije, ali dajem mu stapice i one stiropore za bebe, ali rijetko to radim...
    Mislim da sam svom bebacu jogurt uvela negdje s 8 mjeseci..rekla bih da sve imamo osjecaj da im namirnice stalno vrtimo u krug ali kako su sve veci i izbor je sve veci pa bude to i ok...glavno da beba hoce jesti 😁

ancikaM
    04. Studeni 2019. 21:27

cvijetic12

Ana sretan rodjendan malome veseljaki 😇😇🍰🎉🎉 Nadam se da ste se zabavili? Ako hoces, mozes s nama podijeliti kako ste proslavili rodjendan? Mi smo pred nedugo tipkale kako neznamo sto bi s proslavama.. moj muz je uzeo igraonicu tako da smo mi rjesili, jos samo treba docekati
    Ena, ja sam primjetila pred jedno tjedan dana da moja stoji na koljenima, znaci iz sjedeceg dodje do stajanja na koljenima, ili se digne uz namjestaj, a zadnja 2,3 dana zna stajati sama neko vrijeme, hoda uz ruke i namjestaj ali cini mi se da ce brzo jer se bas opustila, a i ima onu guralicu, cini mi se da ona dosta pomaze pri stabilnosti.

Ovo "stajanje" na koljenima radi i moj unazad 2 tjedna, nisam uooce to povezala sa hodanjem 🤣 isto se pusta kad je na nogama i stoji tako par sekundi, uz namjestaj vec 3 mj ide, ali nikako da se pusti. Kakva ti je guralica? Planirala sam kupiti, ali nikako da vidim s nekim tko ju ima kako to funkcionira. Jel hoce ta guralica malo pobjeci naprijed posto je na kotacicima? I da, sretan rockas malisanu 🎉 kak je prosla proslava?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.