Prijavljujem lose spavanje, do ponoci plakanje svakih 15min nisam ni spavala, od ponoc do 7 jos 3x sigurno, kod nas su zubi, jedan izasao, drugi samo sta nije, ali i nesto mu je tesko palo, prdio je i napinjao se i plac uz to sve 🙄, kao sta cvjetic kaze imam osjecaj da ce ovo spavanje sa 100 budenja trajati jos 100g
Ja svom jos nisam jaje uvela 😂, ali jedemo meso 2x tj i ribu jedanput, ostalo za rucak povrce/voce/ zitarice
Ista stvar, zadnjih par noci je koma, budi se, ustaje, prica, place, zuba ni na vidiku, nemam pojma...evo sludena vec od nespavanja
Trebalo bi ovu grupu preimenovati Zimske nespavalice i umorne mame 18/19
😆😆😆😆
Tocno to 😂, ja se tjesim da nisam jedinaa, kad vidim da neko jos ne spava ki ni ja vec tjedan dana, bude mi mrvicu lakse
Doduse moj je spavao kod bake u sub a ja odrapila 11h, naravno malac se pobrinija da vec danas se osjecam koda kopam 🙄
I kod mene ista stvar zadnjih par dana🤣 zubi su. Jedan je izasa, drugi mozda isto ali nisam sigurna jer mi ne da prici ustima🤷🏻♀️
Moj puno bolje spava, jer je zbog upale kukica dobio sirup za ublazavanje upale i manju bol pa ga ni zubi ne muce, ali nocas smo se 2 puta dizali cistit nosic tako da nikak na zelenu granu 😅
Jaje sam uvodila na slican nacin kao cvijetic, isto nismo radili testove na kozi...
Ja svom svaki dan dam ili meso ili jaje....ali evo bas ce danas biti jedan od dana kada nece dobiti nista od toga 😂 otkad sam mu uvela meso, takvi dani se mogu nabrojati na prste jedne ruke...
I vezano uz to (ne)spavanje, ja sam vec toliko izdresirana da ako i bude neka mirnija noc, ja se probudim sama od sebe, umorna sam ali se probudim...meni bi trebalo mislim tjedan dana da on dobro spava da se i ja opustim i normalno odspavam i to me bas zivcira...bili smo u svatovima kad je imao 5.mjeseci, dosli doma u 4, ja se probudila u 6 i nikako zaspati...ista stvar na djevojackoj, bile smo duuuuugo budne, ali ja se svejedno probudila rano, bez alarma, pokupila stvari, u auto i otisla svojim deckima doma 🤷🤦 bas osjecam da mi je san ekstra lagan...
To je taj nas majcinski nagon, uvijek smo u plitkom snu 😻😻
Evo mojoj poceo curkati nos + vidim da izlaze dvojke dolje, jedna vani a druga otecena. 🙄
Pretpostavljam da je to razlog nemira, jer je i jutros bila bas nervozna, nadam se da ce sada spavati malo.
Jel daje koja Paracetamol kod zubica kad vidite da su zivcani, sigurno ju boli, mislim joj dati za spavanje
Ja davala cepice nista nije pomoglo, panadol takoder, dajte mi nesto trece da probam veceras jer cu se upucati (vrti mi se i glava em boli), a nocas ce isto biti veselo i sutra cu biti za psihijatriju 😂, njemu jedinica donja izasla, dvica natecena
A ja cu probat Paracetamol, davala sam ga davno njoj i bio je ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji