Zvonkice sretan rodjendan bebici🥳 mame je li koja iska sa bebom na put oko 10 h u jednom smjeru? Sa pauzama i duze.. kako ste prosli?
Paaaa jede full nasu hranu sada i dalje jede samo tvrde stvari, tipa pecivo, muffine i sl, meso u komadu mora dobit, npr bananu ne bi ni liznuo jer je mekana pa samo pognjeci i baca dolje.. Jogurti, griz i sl nula bodova. Voli juhe, to mi je super, pojede po 5 zlicica juhe, bilo krem bilo bistre 🤷♀️🤷♀️ i to je to od zlicice i njega🤣 sisa je i dslje No1
Danas je kakao na wc🎉🎉
url=https://lilypie.com]
Ja sam isla na put od cca 6h, okej je proslo jbg malo cesce smo stajali al nista strasno, ja sam sidila iza s njim ili kad bi ja vozila muz je iza sidija i zabavlja ga i tako u krug...
Mmama2 kak mislis to? Sto ga vec odvikavas od pelena? 😅
Tak i moja, 5 žlica nečega joj je vrh. A kaka na tutu već skoro 2 mjeseca 😁 ali ona je točna ko urica po tom pitanju pa smo se lako ušemile. Kažu ako kreneš rano, lakše ćeš ih odviknuti...
Ja isto planiram krenit s tutom ubrzo, stvarno je tocna ko sat po tom pitanju.
A iskusne mame daj mi recite- zasto smo se mi svi skidali iz pelene vise manje prvo ljeto nakon sta bi napunili godinu dana, a danas svi s 3 godine. Samo zato sta su pelene prije bile skuplje ili?
Jasno mi je da nitko od nas nije ima bebe prije 30 godina i danas🤣 nego mislim kad ste stariju djecu odviknuli?0
Vec na tutu? Svaka cast ☺️ ja ne znam kako bi jer moj svakako kaka, nema tocan sat, ponekad preskoci i dan, pa to stvarno ne mogu ustemat, a bas bi voljela 😑 mislim da cemo pricekat ljeto. Nego, pocela sam danas lagano opsjedat vrtic jer se blizi vrijeme, a mjesta nema pa sam odlucila biti gnjavez 😄 jeste vi to vec rijesile?
Na brzinu sam proletila sta se tipkale,
Porodiljna sjela jucer na pbz, vec je i isparila 😏
Moja i dalje jede sve i super jede. Cicanje sada imamo samo za spavanje, znaci po noci, onda ujutro oko 10h, popodne za spavanje i onda opet noc. Ostalo dobije ili voce ili jogurt kao uzine i slicno.
Pelene- mali je skinuo s 2g bez problema, nju cu mozda na ljeto probati, sad ne vidim smisao vodenja na tutu kad i tako ostatak dana ima pelene, samo bi si zakomplicirala zivot 😶.ok, da imamo malo mirniji raspored mozda bi i razmisljala o tome. A i to sta je netko pisao, kaka svaki put u drugo vrijeme
Kaj se vrtica tice moj je prvi ispod crte, gnjavila sam ih tam, al sve vise gubim nadu, pocet cu trazit negdje gdje ima mjesta pod uvjetom da je lokacija ok jer dvoje djece u dva razlicita vrtica nije bas najsretnija opcija..
Moj stariji je skinuo pelenu s 2 godine i 2 mjeseca, odmah dnevnu i nocnu i ne znam dal bi se puno ranije od toga zezala s time..po meni sto su veci nekako lakse to sve kontroliraju, svjesniji su toga, i ne moras im stalno visit nad glavom i ispitivati jer trebaju na wc...no mozda se i varam...
I nekako je manje truda potrebno sto su vec u smislu da brze pohvataju..ali opet, ne treba ih ni dovjeka drzati u pelenama da me netko krivo ne shvati..
Sortiraj odgovore
Najstariji