Svasta sam procitala i sve zaboravila, zapamtila samo muke po Salatici koje nikako da se srede..nadam se da će sad biti malo lakše…Mi išli do mojih u Koprivnicu, voznja je super prosla 1h, i na pola puta me čudno leđa počela bolit i malo me panika uhvatila da nisu valjda trudovi 😁 al nije bilo je do mog ležanja a ne sjedenja…vratili se sa puno hrane, štrukle, bijele pite, mesa,krumpira ma svega…sad treba probavit tu tesku podravsku hranu 😊
Thanks God! Mrvicu smo se vec zabrinule za tebe... e neka je domaća hrana spremna. Sada možeš u rodilište... muž ima što jesti😊
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Nakon ovakvih opisa carskog i nije mi svejedno 😖 al dobro. Stisnut zube i idemo. Kako barbie kaze- mora nekad van 😅
Evo mene nazad medu trudnima.😁 Jucer popodne i danas sam bas imala lijep drustveni zivot, napokon haha 😁😁 Samo 10ak stranica za nadoknadit..ajde nije strasno.
Grozno je sto toliko vas ima problema sa svekrvama,roditeljima.. Oni koji bi nam trebali biti najveca podrska cesto su najveca smetala. Zao mi je sto sve to trpite.
Miranda haha bas si me nasmijala sa B. i kako se brine za bebice
Mateja jos jednom ti cestitam 🎉
Truskawka i Ana zao mi je sto ste tako kompliciran carski imale.
Salatice steta sto ti se nije zelja za preseljenjem ostvarila, drzim fige da cete to izrealizirati za koji mjesec. Do tada, nadam se da ce se svi drzati dogovora i da nece sveki raditi probleme.
Mgirl nadam se da ste sve rjesili i da je ok sad sve.
Nego, imam pitanje,sve ste vec sigurno googlale kako izgleda sluzni cep. Jel kojoj on poceo curkat, kod mene se nesto dogada ali u malim kolicinama a vecinom nailazim na iskustva da to ispada odjednom. Kao da malo pomalo popusta. To valjda zene koje su otvorene izgube sluzni cep ako sam dobro shvatila? Google me zbunjuje,pa mozda neka od vas zna bolje od dr googlea.🤔😐
Bas mi je zao cure da ste to prosle, definitivno taj carski ne zvuci bajno, ali ja stalno idem za tim da bih ja istrpila bilo sto ako bi to znacilo manje patnje za dijete. Zato je mene nekako vise strah induciranog poroda ili poroda od milijun sati nego carskog.
Salatice, razumijem te i nekako sam i ocekivala takav razvoj situacije, ucinilo mi se da ste tu odluku o selidbi donijeli naprasno bez da ste zaista sagledali sto to znaci. Iako sam i dalje za to da se maknete cim prije, ali sama najbolje znas i nismo mi te koje to prozivljavamo. U svakom slucaju, nadam se da cete sto prije naci svoj mir.
Ptico, hvala na ponudi za Ikeu, ja cu brata izgnjaviti.
Nego, ponavljam pitanje, jer sam bas preocajna. Koristila koja ikako kapi za nos? Preko dana jos nekako guram, ali hoce stetiti po spric u svakoj nosnici samo prije spavanja? Meralys Ha imam. Morske vodice i sl. ne pomazu.
Luka ❤
Svasta sam procitala i sve zaboravila, zapamtila samo muke po Salatici koje nikako da se srede..nadam se da će sad biti malo lakše…Mi išli do mojih u Koprivnicu, voznja je super prosla 1h, i na pola puta me čudno leđa počela bolit i malo me panika uhvatila da nisu valjda trudovi 😁 al nije bilo je do mog ležanja a ne sjedenja…vratili se sa puno hrane, štrukle, bijele pite, mesa,krumpira ma svega…sad treba probavit tu tesku podravsku hranu 😊
Thanks God! Mrvicu smo se vec zabrinule za tebe… e neka je domaća hrana spremna. Sada možeš u rodilište… muž ima što jesti😊
Vraga, to je sve za mene 😊 on to ne jede 😂 e da i počeo me tlak zezat, na pregledu u petak mi je bio 130/90, evo dns 136/90 šake mi budu toliko otečene da ih ne mogu stisnuti, na pregledu mi nista nije rekla za tlak (inace je 120/10) mislim da se ne trebam brinuti ako nije visi od 140?
Nali meni uopće nije ispao a 5 cm sam bila otvorena kad sam došla u rodilište, vidjela sam da ga je dr rukom izvukla kad su mi bušili vodenjak.
Allie ja sam u kriznim situacijama štricnula sinove kapi, Olynth HA za djecu.
nali, cure koje ja znam su rekle da im je bas kao nesto konkretno ispalo i onda se nakon toga nastavio neki iscjedak/sluz. Vise od toga nazalost ne znam, i mene brine hocu znati prepoznati. 😏
Luka ❤
Thanks God! Mrvicu smo se vec zabrinule za tebe… e neka je domaća hrana spremna. Sada možeš u rodilište… muž ima što jesti😊
Vraga, to je sve za mene 😊 on to ne jede 😂 e da i počeo me tlak zezat, na pregledu u petak mi je bio 130/90, evo dns 136/90 šake mi budu toliko otečene da ih ne mogu stisnuti, na pregledu mi nista nije rekla za tlak (inace je 120/10) mislim da se ne trebam brinuti ako nije visi od 140?
Do 140/90 se tolerira ali trebala bi ga doma par puta dnevno mjeriti, izbaciti slano i probaj mirovati jer mirovanje snizi tlak. Bolje i to neg da te stave na terapiju. Mislim, na knap si s tlakom. 😐🙁 Ako ulovis u 2 mjerenja preko 140 u jednom danu, pravac doktoru. Ili preko 90 ovaj donji
allie, meni je doktor preporucio samo aqua maris strong! sto ti pise na meralysu za koristenje u trudnoci? m.girl, je li se javio muz? Slazem se s nekim gore da ga ne napadnes odmah s vrata nego mu pokusaj mirno objasniti zasto si se uzrujala...salatice, konacan plan i ne zvuci tako lose. Selidba navrat-nanos i trazenje bilo kakvog stana samo da bi se maknuli...tko zna sto bi nasli i po kakvim uvjetima. carski rez…drzim vam fige da se sto prije oporavite i budete u akciji! danas mi je neki dan kad nista ne stizem...citam vas, komentiram s mozgom na rezervi
url=https://lilypie.com]
Ivylee, Allie nemam pojma, infekcija nije,svi nalazi neki dan ok, iscjedak nije, svi uvijek govore da to ispadne.. Ili tek na porodu.. Nekako mislim da se cerviks skracuje pa kako se skracuje taj dio iscuri. Neznam.. mozda se kojoj to dogodilo tu da je curkalo u nekoj prijasnjoj trudnoci. Nis me ne boli, nema krvi pa ne bi dizala frku muzu i isla na hitnu.
Sortiraj odgovore
Najstariji