Eeej curke 😊
Pticice mi smo u kvartu Bol, preko puta hotela Atrium. Vi?
Miranda hahaha bas si uletila kad je trebalo 😂😂 ajme B je odlicna, sve ima na oku i pod kontrolom 😊 drago mi je da hendlas sve kak treba, iako vjerujem da je uzasno tesko.. bit ce to sve super kad se skroz ufurate 🤗
Barbie hahaha zelim da ostanes sutra ali obavezno javi inace idem do petrove da vidim kaj je s tobom 😂😂 meni je isto iscjedak pojacan, taj osjećaj vlaznosti imam. Bolovi se ne pojacavaju 🙄
Ivylee lijepo da si nam se i ti javila, i da su nam bebice dobro 😍
Sigurno sam nes zaboravila komentirat, mozak mi danas bas ne radi 😅
M. Girl i ja bi se zabrinula što se muž ne javlja. A ako se nije zbog svekra javio, pamtila bi mu to dooosta dugo 🤣🤣
Lovre
E da sto se ikee tice, ako vam sta treba uzet cu vam ja i poslat postom. Nije nikakav problem. 😊 sam mi javite sto prije, jer nisam sigurna kad cu ic pa mozda bude spontani odlazak 😅
Evo da se javim malo. Znaci moje iskustvo carskog poroda ne bih bas preporucila nikom, ali ne zbog samog osoblja ili neceg tako nego jednostavno radi nacina oporavka. Od doktora, anesteziologa, babica, sestra pa do cistacica sve bih redom pohvalila u Vinogradskoj bolnici. Svaka im cast. Upala sam u najvecu mogucu guzvetinu s porodima i svaki porod su najstrucnije odradili. Jako su ljubazni apsolutno svi redom. No, moj oporavak je moja stvar. Zapravo mi je dr koja me je operirala (imala sam oko sebe 3 najstrucnije osobe) jucer na zadnjem pregledu objasnila kako je moja operacija bila izuzetno teska, bebe su jako velike bile za blizance i puno su slojeva morali rezati da ih izvade i zato sam im jako krvarila i radi toga je moj oporavak takav kakav je- uzasan.
Jucer sam uspjela prohodati uspravno uz strasno zatezanje i peckanje oziljka. Oporavak ce trajati cca 8 tjedana u najboljem slucaju. Misici su mi atrofirali i razdvojili se poprilicno u predjelu trbuha. Na rukama su mi se misici totalno isusili. I tako uglavnom sve u svemu bila sam zmaj u trudnoci, sada sam jedva musica neka kilava.
Doma smo od jucer i snalazimo se kako znamo, za sad nam ide ok, ali nemam vremena za nista. Zato cu vas do daljnjeg pozdraviti. Cujemo se nekom zgodom kad uspijem uhvatiti malo vremena za tipkanje. Pozdrav svima od nas
❤N i V💙
Mi smo dosli do dogovora. Ipak ostajem ovdje, razocarana, ali sa pogledom u buducnost. U januaru će odlučiti da li muz dobija posao za stalno i samim tim stice pravo da digne kredit za stan (budžetski radnik) ili ako to ne bude, Slovenija. On sutra moze otici ako hoće, posla za njega ima, a nadam se da uz njega mozemo ja i beba, trebam to istraziti.
Suza je bilo sa obe strane (sa tri ako računamo i bebu haha), i to je drugi put da sam ga vidjela (prvi put kad je bio spontani), i on osjeca nervozu i nemir i kako ne mozemo biti srecni, a napokon dobili bebu, poslije toliko godina i svjestan je da nećemo biti srecni dok smo ovdje, ali da je odlazak sad, u sred babina u neki stancic, ishitrena odluka, itd. Pa smo nasli kompromis, odvajamo se ovdje totalno, on sa maminom kuhinjom nema ništa vise, njoj i dalje je zabranjeno ovdje haha, moja mama smije doci (i dosla je, odoh preklopiti malo i kucu srediti) i cekamo januar, taman babine rijesimo... Eto, detaljan izvjestaj pustolovina Salatice. xD
M.girl,
i ja bih nazvala, panicar sam bas i isto bih planula na ispalu, nije oke nikako. Svekar je bezobrazan, nekad nije samo i muzeve kriviti, ako im se budale namecu konstantno. Nadam se da se javio do sad i da ste rijesili.
Mgirl znam koliko si se radovala odlasku u kino danas 😕 bas mi je krivo. Ja bih obavezno muzu rekla kako se osijecam zbog toga. Imas pravo da si ljuta 😔 ali sto Emily kaze, razgovaraj s muzem i sve reci. Pokusaj sto smirenije 💓
Ptico mi smo trenutno 12km od Splita. Podstanari. Dok L ne zavrsi cetvrti razred. Pa se vracamo u Split, u potrazi smo za stanom, kupili bi u St. Inace imam kucu kod HNK, roditeljsku, trosobnu, u kojoj zive samo moji roditelji. Al zajednica ne dolazi u obzir ni nama ni njima 😂
Truskawka zelim ti sto brzi oporavak. Neznam sta bi ti rekla, zao mi je da si u takvim tegobama 😓 samo gledaj da se sve to zbog Viktora i Nikol isplati. Divim ti se.
Salatice 😭 ja se rasplaka. Bas mi je zao. Voljela bi da imate milijune i da mozete gdje hocete. Kako me ljuti sto je novac ogranicavajuci faktor i cijena vase slobode. Al razumijem. Nadam se da ces makar imat vise mira pa da se i Lenica opusti. 😘
Evo da se javim malo. Znaci moje iskustvo carskog poroda ne bih bas preporucila nikom, ali ne zbog samog osoblja ili neceg tako nego jednostavno radi nacina oporavka. Od doktora, anesteziologa, babica, sestra pa do cistacica sve bih redom pohvalila u Vinogradskoj bolnici. Svaka im cast. Upala sam u najvecu mogucu guzvetinu s porodima i svaki porod su najstrucnije odradili. Jako su ljubazni apsolutno svi redom. No, moj oporavak je moja stvar. Zapravo mi je dr koja me je operirala (imala sam oko sebe 3 najstrucnije osobe) jucer na zadnjem pregledu objasnila kako je moja operacija bila izuzetno teska, bebe su jako velike bile za blizance i puno su slojeva morali rezati da ih izvade i zato sam im jako krvarila i radi toga je moj oporavak takav kakav je- uzasan.
Jucer sam uspjela prohodati uspravno uz strasno zatezanje i peckanje oziljka. Oporavak ce trajati cca 8 tjedana u najboljem slucaju. Misici su mi atrofirali i razdvojili se poprilicno u predjelu trbuha. Na rukama su mi se misici totalno isusili. I tako uglavnom sve u svemu bila sam zmaj u trudnoci, sada sam jedva musica neka kilava.
Doma smo od jucer i snalazimo se kako znamo, za sad nam ide ok, ali nemam vremena za nista. Zato cu vas do daljnjeg pozdraviti. Cujemo se nekom zgodom kad uspijem uhvatiti malo vremena za tipkanje. Pozdrav svima od nas
Joj tako mi je zao😕😕😕 zbog takve komplikacije ❤❤ saljem ogroman hug, i vjerujem da budete za cas se ufurali😘😘😘😘
url=https://lilypie.com]
I govno od svekrva koji si je uvijek najbitniji i iskorištava situaciju kaj živi sam 40km dalje od nas i manipulira svima, kak je jadan, a ja kaj se trebam poroditi za možda manje od mj dana ja bitna nisam, ipak je njegov auto bitniji. Bez komentara sam, jadna o razočarana.
I nikako ne mogu shvatiti zašto ali zašto Boze, mi trudnice se moramo sekirati oko takvih budala i gluposti???
Cure koje živite same u stanu i milju km dalje od svih zavidim vam, ali pozitivno, to je jedini ispravan način da živiš ko čovjek i samostalno.
Nemoj napasti muža odmah s vrata nedjeljom popodne... nema ti to smisla nikakvog. Reci mu samo da si se rastužila i da nije dobro da te ostavlja samu. Da si svjesna da je rastrgan na sto strana,ali da je sada vrijeme za vas dvoje. Mozda te na taj nacin pokusava zadrzati kod kuce na mirovanju koje je propisano...jer je hladne glavr i svjestan da je za tebe i bebu to najbolje😘 kino više-manje... to možete i u sigurnim tjednima... pa imaš još preko mjesec dana do termina
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mi smo dosli do dogovora. Ipak ostajem ovdje, razocarana, ali sa pogledom u buducnost. U januaru će odlučiti da li muz dobija posao za stalno i samim tim stice pravo da digne kredit za stan (budžetski radnik) ili ako to ne bude, Slovenija. On sutra moze otici ako hoće, posla za njega ima, a nadam se da uz njega mozemo ja i beba, trebam to istraziti.
Suza je bilo sa obe strane (sa tri ako računamo i bebu haha), i to je drugi put da sam ga vidjela (prvi put kad je bio spontani), i on osjeca nervozu i nemir i kako ne mozemo biti srecni, a napokon dobili bebu, poslije toliko godina i svjestan je da nećemo biti srecni dok smo ovdje, ali da je odlazak sad, u sred babina u neki stancic, ishitrena odluka, itd. Pa smo nasli kompromis, odvajamo se ovdje totalno, on sa maminom kuhinjom nema ništa vise, njoj i dalje je zabranjeno ovdje haha, moja mama smije doci (i dosla je, odoh preklopiti malo i kucu srediti) i cekamo januar, taman babine rijesimo… Eto, detaljan izvjestaj pustolovina Salatice. xD
M.girl,
i ja bih nazvala, panicar sam bas i isto bih planula na ispalu, nije oke nikako. Svekar je bezobrazan, nekad nije samo i muzeve kriviti, ako im se budale namecu konstantno. Nadam se da se javio do sad i da ste rijesili.
Drži se Salatice! Nije lako, istina, ali bar ste se dogovorili. Ne daj svekrivi blizu do daljnjega. Ne treba ti to. Bit će sve ok ☺️☺️ Imaš nas xy kao potporu i rame za plakanje.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji