Pozz drage trudnice i novopečene mamice. Nadam se da ste sve skupa sa vašim bebicama dobro. Ja sam u 33. tjednu,polovinom siječnja termin i cijela trudnoća je protekla i bolje nego što sam očekivala,baš sam prezadovoljna ali unazad nekih 3 tjedna sam.se suočila sa užasnim trnjenjem.i oticanjem ruku i prstiju toliko da me bol doslovno probudi u noći i sto god uradila ne popusta. Imam.osjecaj da me milijun iglica bocka u isto vrijeme. Preko dana bude malo bolje ali cim legnem.spavati užas. U bolnici mi kažu da je normalno i da ce proci samo od sebe. Je li koja od vas imala sličan ili.isti problem i jeste li.uspjele nekako olakšati? Sorry na duzem postu. Veliki pozz svima
Curke jel koju od vas bole rebra? Ja umirala po noći od boli i nisam si nikak mogla naći mjesta. 😞
Noa 💙
Salatice, samo dođi. ovdje nema svekrva, ali ne garantiram da nam neka od maminih sestara povremeno neće zaliti vrata svetom vodom ili tako nešto 😂😂
M.girl, bolila su me i rebra. sasvim normalno. beba je velika i sad će te, nažalost, sve više toga stiskati i boliti.
nego, gdje nam je Pepe danas? nadam se da je ok ❤️
Onda ock barbie, već sam se zabrinula. 😘
Evo kak mi Bog vrati kad dijelim savjete i pametujem. Vezano za svekrva koji ne živi sa nama ali imali su dogovor gledati jedan auto danas on i moj muž i kaže mu muž može do 12h i kasnije imam planove sa ženom. Trebali smo ići u kino gledati Udovice koje su počele u 15:30, na povratku stati kod mojih da se podružimo malo, ali naravno oni još uvijek nisu stigli doma niti me muž zvao da se javi di su. Bas sam jadna cure moje, neću ga iz principa zvati niti danas uopće ići u kino bez obzira kaj film igra i u 18.00 i u 21.30. Stvar je principa i dogovora, znaci mene ko šljivi, a zna da mi je želja da prije nego kaj me ostave u bolnici da odemo u kino. I tak sam se danas tome veselila a za ništa. Sory cure kaj jadikujem ko kakva baba ali osjećam se bas izdano od strane muza koji inače nije takav. Bas me zanima kad uopće misli doći doma. Ja ću ionak predvečer otići do svojih, jer nema smisla da sam sama doma ko budala. 😞
Noa 💙
I govno od svekrva koji si je uvijek najbitniji i iskorištava situaciju kaj živi sam 40km dalje od nas i manipulira svima, kak je jadan, a ja kaj se trebam poroditi za možda manje od mj dana ja bitna nisam, ipak je njegov auto bitniji. Bez komentara sam, jadna o razočarana.
I nikako ne mogu shvatiti zašto ali zašto Boze, mi trudnice se moramo sekirati oko takvih budala i gluposti???
Cure koje živite same u stanu i milju km dalje od svih zavidim vam, ali pozitivno, to je jedini ispravan način da živiš ko čovjek i samostalno.
Noa 💙
Curke jel koju od vas bole rebra? Ja umirala po noći od boli i nisam si nikak mogla naći mjesta. 😞
Desna 😂 lupa me vec tjednima i na dane me zna toliko bolit da se nikako nmg namjestit, uzas, dodje mi da placem sta nmg zaspat na racun toga.. Onda uspijem nekako pronac polozaj koji me najmanje boli i odspavam nekako..
Mgirl ja bi ipak nazvala muza, mene bi mucilo da im se nije nesto dogodilo. Dobro sanse za to su minimalne, ali ipak ja sam panicar pa nebi izdrzala. A mozda i muz vec ludi s tatom u autu i zivcan je jer nije dosao na vrijeme. Mogao se bar javiti da znas da je dobro.
U svakom slucaju nije u redu i cuo bi me svekar za ovo. Bas mi je zao sto je tako ispalo.
Barbie,
ajd usvoji mene i Lenu hahahahha. Idemo u shopping i jedemo svasta lijepo 🤣
Klikerice,
masu puta takav rucak imali, eventualno gotovi pomfrit uz to i volim takve brze, kalorijske ručkove 😍 Prijatno svima. Ja nemam kad da jedem, jedem Lenine nogice i prstice na nogama. Ona je danas nemoguca hahha, borimo se od jutros, nikako da zaspi. Jos jedan dan ucitanog Game of Thrones nepogledanog. Da se pomirim da je to moja proslost? hahahhaa. Da prodam laptop? 🤣🤣🤣
Meni nose za jesti, samo što mi u usta ne guraju! I dalje gubim na težini . Jutros sam bila 51.7 😅😅. Ali ajd više nisu padovi u kg, već u dekagramima . Moramo paziti što jedemo kao babinjače, sve dok nam se organi ne vrate kako treba. Jučer sam pojela komad torte, pa se navečer vrtila u boli.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Najbolje je imati svoj mir i krov nad glavom pa makar se morao zbog toga odreci nekih stvari.
To je za mene jedini pravi put. Od ovih zivota u zajednici nikakve koristi, novac ionako sprckas na svasta i na kraju nemas nista svoje, a ni neku ustedevinu kad uvijek neki vrag treba kupit. Ovako kad imas posao za stalno dignes kredit pa i na 30 godina ali znas da si ulozio u svoj krov nad glavom i svoj mir u glavi. A danas-sutra kad ostarimo ostat ce nasoj djeci.
Recimo kod mog muza je situacija da je njegov brat dobio od mame kat koji si je dovrsio i ondje su zivjeli on, njegova zena i kcer. Ali zena je pametna i vidjela je da u tom dvoristu nece nikad biti mira i odmah je rekla da ce si kupiti stan, a on ako zeli moze s njima ili ne mora. 😂
I eto prosle su 4 godine i kupili su stan, a kad su rekli svekrvi da odlaze pocela im je zatvarati vrata pred nosom kad ih vidi, zenu ni ne pozdravlja, prica okolo da kako su oni bezobrazni sto odlaze i jos svasta ruznoga sto nije ni za izreci. A sve jer se patoloski vezala za unuku i ne moze se pomiriti s tim da je nece vidjeti svaki dan. Doslo je cak do toga da puni maloj glavu glupostima da ih je curica jedan dan pitala hoce li je dovesti da vidi baku kad se presele. Bas curicu od 4 godine muce takve stvari, to ju je ova sigurno nagovorila da pita jer se ne zeli sjesti s njima i normalno razgovarati da se dogovore kao ljudi.
Sortiraj odgovore
Najstariji