Imaju li vasi kosice, ovaj malac jedva nesto, celavac mamin, ni kose ni zuba 😁☺️
Moja je veliki cupavac, kosa do ramena 👧
I sin je bio cupav, on se šišao sa 8mj prvi put ☺☺
Kod nas je ono, ako ima zgaravice ima i kose 🤣🤣 valjda od pocetka trudnoce sam imala zgaravicu s oboje
On je cupavac od rodenja..vec u rodilistu su mu napravili friz...valhda radam cupavu dicu😂svi su bili crni i cupavi..ajme zene moje ja san zivcana sto na sat..on prehladen nece jede opet noc ide znam da nema spavanja kuca mi teski haos od nereda ma sve mi je danas koma teskaaaa..i sva san pribijena jos od nocas kosti me sve bole od poza u kojima san spavala samo da bi njemu olaksala...ajmeee kad ce i ovo nespavanje vise proc..
url=https://lilypie.com]
Mom kosa raste vise po gornjem dijelu glavice tjemenu i siske i tu je duza a sa strana kraca pa izgleda kao da ima frizuru😊 koliko su vasi samostalni u jelu? Tipa je li im stavite komadice i oni sami pojedu obrok. Vidim da ima beba od 9tog mjeseca to samr jedu uveliko a mi smo ni dokle sto se toga tice sve ga ja hranim a iskreno nismo nesto sada ni pokusavali da ja stavljam ispred njega vjerov bi trebala🤷🏻♀️
Ima, ima 3 dlake na glavi🤣 gore irokeza, ostalo nekakvo paperje malo, kao i braca mu kada su bili mali
Mom kosa raste vise po gornjem dijelu glavice tjemenu i siske i tu je duza a sa strana kraca pa izgleda kao da ima frizuru😊 koliko su vasi samostalni u jelu? Tipa je li im stavite komadice i oni sami pojedu obrok. Vidim da ima beba od 9tog mjeseca to samr jedu uveliko a mi smo ni dokle sto se toga tice sve ga ja hranim a iskreno nismo nesto sada ni pokusavali da ja stavljam ispred njega vjerov bi trebala🤷🏻♀️
Nesto jede sama a nesto ju ja.. npr. Kruh, mandarine, komadici mesa..to joj poslazem pa si uzima sama..ono sta je na zlicu dajem ja.
Sve bude usrano od te hrane 😄
Mi isto tako ono sro moze sam poslozam pa on uzima ovo na zlicu dajem ja...on se jutros prije 7 probudio i sad san ga odnila spavat...ja se bacam dalje..noc je bila relativno mirna🙏i takoo to..sad san ga malo inhalirala dok je spava i eto nadam se da ce bit to sve ok
Moji oboje nisu neki veliki cupavci ali su se oboje rodili s kosicom i ima je..prvog smo oko godine dana prvi put sisali a tak cemo morat i ovog jer ce mu kosica uskoro u okice pocet ulazit...
Sta se tice samostalnosti u jelu, hm, ne trudim se previse jos, al uskoro cu pocet..s tim da on ove konkretne obroke, pogotovo rucak dobije vise u obliku variva a za to je jos stvarno premali da bi sam jeo sa zlicom i najeo se...bananu mu ocistim i cijelu mu dam u ruke i pojede bez problema, kukuruz kad skuhamo mu stavljamo ispred njega zrna i to lijepo papa i sl., ali to su sve neki meduobroci...
Jel se vase bebe igraju s igrackama? Mom nista nije zanimljivo, po cijele dane baca igracke i vristi, luda sam vec. Samo idem za njim i vicem ne to, ne to...otvara ladice, cipelare, hoce lizat cipele, prasak za ves i smece, ne znam sta cu s njim 😑 zabavljam ga na sve moguce nacine, ali nema pomaka, dajte neku ideju 😑
Jel se vase bebe igraju s igrackama? Mom nista nije zanimljivo, po cijele dane baca igracke i vristi, luda sam vec. Samo idem za njim i vicem ne to, ne to…otvara ladice, cipelare, hoce lizat cipele, prasak za ves i smece, ne znam sta cu s njim 😑 zabavljam ga na sve moguce nacine, ali nema pomaka, dajte neku ideju 😑
Same here. S igračkama se igra toliko koliko joj treba da ih sve izbaca iz kutije. Eventualno neke sviračice upale na par minuta ili rušenje kula koje ja gradim, ali drugo niš. Cvijeće, ladice, hrana, usisavač i sva ostala tehnika su joj top. Cijeli dan sam s njom na podu, nema druge 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji