Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    24. Listopad 2019. 22:09

Zvonkica

Moj je prespavao dvije noci za redom….i onda su opet krenuli zubici i totalni kaos..😒 i polako se poceo pustati pa mislim kak bi do rockasa mogao pomalo prohodati…
    Ja sam inace danas izgubila minimalno deset godina zivota jer se maleni skoro ugusio s kruhom….kaj je najbolje nismo mu opce dali nikakav veliki komad nego mu je bas moj muz rezao na kockice da budu zalogajcici za njega i jedna kockica mu zapela u grlu i dolazi mu onaj nadrazaj za povracanje/izbacivanje ali kruh ne izlazi van, onda ga je moj muz nekak izokretao, prste u usta i nekak je izaslo to van…ja sam vec gledala kak cu hitnu zvati…ne znam tko se vise prepao od nas, njega….a inace on bas lijepo zvace..nemam pojma…ja jos dolazim sebi od soka…😞

Ajme, meni je to gusenje najveci strah 😲😲
    Stalno pratim hoces li sta pisati, zanima me kako ide dojenje tj ne dojenje ? Ja sam na cudu, zaspi samo na cici i strah nas je koji ce cirkus biti uspavljivanje kad ne bude cice 🙄

pepillu
    24. Listopad 2019. 23:10

Moj malac je prehladen i cili balav, i sad preslo i na mene pa sam i ja cila nikakva. Jede dobro. Spava okej iako je cili zacepljen, dosta je aktivan i puze na sve strane pa me iscrpi do kraja dana, jedva cekam 8h navecer da ide leci. Izbile su mu gornje jedinice tako da sad ima 4 zuba. Al u zadnje vrime sam preeeumorna i isrcpljena.... 

Zvonkica
    25. Listopad 2019. 09:59

Jos ga dojim, ali dosta cesto je to povuci potegni, al ajd ovaj nocni podoj zadnjih dana prode ok...
    Cvjetic, ma sam se prepusti i misli kak sigurno ne bude do skole cikala, doci ce to na svoje...ne znam kak drugacije da te utjesim 🤗
    Inace, i meni mog malog bude nekad zao jer ponekad nema nikakavog reda i poretka jer se uglavnom prilagodavamo po ovom starijem..ali vidim da on i na taj nacin ok funkcionira...miran, dobar, ne zali se pa se tijesim da je tak ok 🙉🙈

_svjesna
    25. Listopad 2019. 11:47

Evo ja sam sinoc prvi put od poroda spavala malo jace od 4 sata u komadu ahahhahaa ne znam da li da placem ili da se smijem ali kroz cijelu noc dojio je samo tri puta, ah ljepote. Otkako je zubic provirio spava kao beba, ma ne vrti se uopce, jede super, sto god dam. Tako su neodoljivi sad, e mame je li i vi ljubite ih po cijele dane i opet se ne mozete zasititi i naljubiti? 😍😍😍😁 
    Sad kad sam ovo za kruh procitala jos gore ne smijem dati kruh da glodje, prestrasno. Umrijet cu blendajuci 😁

cvijetic12
    25. Listopad 2019. 12:54

Sad su premedeni, obozavam ju ljubiti a ona mi se smije. Jutros je tako pala i razrezala nepce, krvi dosta a ja gledam dal je razbila zube,jao jos se tresem ..srecon nije nista.. pala je na onaj stupic gdje se stavljaju oni koluti 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

ancikaM
    25. Listopad 2019. 13:07

Joj ti padovi i krvava usta, svaki put imam mini srcani udar 😑 sad je malo stabilniji pa manje pada, skoro nista, ali i dalje sam na oprezu. Danas je gospodin odlucio izvolkevat s hranom, napravila sam oslic s batatom, brokulom, mrkvom i karfiolom, nece na zlicu, samo kad je na krilu, moram mocit kruh unutra i davat mu prstima 🤣 kakve mukeee...mi smo kod pedjatrice upoznali malog deckica koji ima 9 mj i sam hoda, jos je sitniji od mog i preslaaaaadak je ☺️

mmama2
    25. Listopad 2019. 13:39

Preljubim ga citav dan, brat bratu 1000 puta sigurno, i nije mi dosta.. Jucer sam cmoljila jer ce tako brzo godina, a ja bi da mi bude jos mali moji, beba moja😭😭

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    25. Listopad 2019. 14:14

Ja se nekako bas veselim da poraste i krene trckarati, znam da cu tad pozalit jer nece biti mira ali su mi bas slatki kad imaju oko godinu i pol pa trce 😃😃😃😃
    Jos kad bude za bracom trcala po stanu, ima da razmontiraju i ovo malo sta je ostalo 🤪🤪
    Moja je pocela ako jede kruh ili neke komade, to pljune i onda se ona kao sama hrani. Jutros je jela kuhano jaje, zumanjak je jos na zidu ali fino to njoj ide

busybee
    25. Listopad 2019. 14:39

Moja je projela!! Jedno jutro se probudila i krenila sve jest. Toliko sam hepi zbog toga.
    A ljubim li je😍😍 naravno, cili dan. Prebrzo raste, hocu drugo🤣

cvijetic12
    25. Listopad 2019. 14:56

busybee

Moja je projela!! Jedno jutro se probudila i krenila sve jest. Toliko sam hepi zbog toga.
    A ljubim li je😍😍 naravno, cili dan. Prebrzo raste, hocu drugo🤣

Bravo 👍👍👍👍
    Sta je bilo na meniju kad ju je tako odusevilo? 😊
    Vjeruj, kad dobijes drugo, tek ti onda brzo rastu 🙀🙀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.