Meni je redovna mjesecnica +- 2/3 dana ali to je to. Sto se tice tv-a mi ga doslvno do nedavno nismo ni palili. Ja sam preozbiljno shvatila da bebe ne trebaju gledati. Medjutim u zadnje vrijeme sam se malo opustila po tom pitanju pa nesto i pogledamo pred njim. Baby tv upalim samo u situaciji kada njegov rucak nije gotov na vrijeme a pn gladan pa jedini nacina da dobijem 15 dodatnih minuta. Super su mi bebe u ovom 10om mjesecu bas puno stvaro pocinju da kuze i bas se raduju ljudima koje cesto vidjaju kao da iz dana u dan nesto novo pokazuje i uci😊
E i da sto se tice mjesecnice mene vise uopce ne boli i nije toliko obilna prije recimo 2i3 dan sam uvijek nosila night uloske sada su mi normal ok svih 7 dana. PMS je i dalje tu😄
Meni je menga nakon oba poroda bila redovna cim je stigla, par dana simo tamo..jedino sto sad prvi dan osjetim neugodu u trbuhu, ne bih rekla bolove jer mogu zdurat bez tablete ali nije ugodno a s tim do sada nisam imala problema, pa se nadam da ce i to proci s vremenom...
Evo meni stize cetvrta od poroda, ne boli kao prije ali treba nekih 7 dana da konkretno procurim, sve pomalo u tragovima par dana pa onda krene i traje 5 dana 😱
Valjda hormoni i dojenje sta znam, ali sigurno da je on tih dana nervozan haos, kao da osjeti to sve, da li je to moguce? Grudi su ispuhane i mlohave, sinoc se probudio hiljadu puta, muz je spavao s nama, u 3 ujutro je presao u drugu sobu i on je onda spavao fino. Je li moguce da osjeti da je on tu i da mu smeta?
Sto se tice tv nije zainteresovan, vise mu je mobitel zanimljiv satima bi buljio u njega.
Evo meni stize cetvrta od poroda, ne boli kao prije ali treba nekih 7 dana da konkretno procurim, sve pomalo u tragovima par dana pa onda krene i traje 5 dana 😱
Valjda hormoni i dojenje sta znam, ali sigurno da je on tih dana nervozan haos, kao da osjeti to sve, da li je to moguce? Grudi su ispuhane i mlohave, sinoc se probudio hiljadu puta, muz je spavao s nama, u 3 ujutro je presao u drugu sobu i on je onda spavao fino. Je li moguce da osjeti da je on tu i da mu smeta?
Sto se tice tv nije zainteresovan, vise mu je mobitel zanimljiv satima bi buljio u njega.
Muz mu smeta 😂😂😂😂😊
Sorry, al bas me ovo nasmijalo 😄😄
Meni se stanje sto se menge tice popravilo, dobila sam ju nakon 6 mj od poroda, tocna je na dan i nemam nikakve bolove, dok prije nisam mogla izdrzati bez tablete. Iato cice mlohave i dugo treba da mlijeko dode, ali to je valjda tako normalno
Mame kako oblacite bebe sada kad je zahladilo, ja bas nemam neku jaknu pa stavim deblju majicu i preko neku kao trenerku, cisto do vrtica i nazad
Ni ja nisam jos dobila, i ne treba mi🤪 sa deckima je stigla oko 7,8mj sada mi je bez nje mir🤣
Kada je ovako hladnjikavo, a idemo van, ide u nosiljku, za sada tako, ima body dugi rukav, hoodicu i carape preko hlaca🤣 seljo beljo..
url=https://lilypie.com]
Cvijetic i jeste smijesno 😋😋
Muz i ja se isto smijemo cijeli dan tome, ali on ne odustaje, i veceras ce pokusati s nama spavati, valjda malac ne bude tvrdoglaviji 😀😀
Bas je zahladnilo, oblacim bodi bez rukava obavezno cak i po kuci, i preko pamucnu majicu, kad izlazimo duks, ili deblji prsluk, a sad bome ima jedan duks iznutra kao krzneni ali opet lagani i pamucnu kapu, deblje carapice i to je to. Jedino se dvoumim do auta kad ga nosim u jajetu, da li ga u majici odnijeti pokrivenog npr ili ga ful obuci pa ga u autu skidati? 🤷🏽♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji