Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    26. Listopad 2019. 09:57

Moja se budi oko 6ipol, ide spavat od 10 do 10ipol, i tad ju budim jer bi ona jos. Onda ide opet od 14 do 15ipol cca kako koji dan, ako spava bas 1ipol onda izdura navecer do 20. I taj ritam mi pase radi maloga i vrtica, treninga i njegovog razvazanja.

pepillu
    26. Listopad 2019. 13:15

Jel moze neko objaviti opet onaj link s youtuba kako se ispire nosic sa fizioloskom? 

zadranka86
    26. Listopad 2019. 14:04

pepillu

Jel moze neko objaviti opet onaj link s youtuba kako se ispire nosic sa fizioloskom?

Mi to prakticiramo..i on je od jutros slinav...puna sprica fiz.nagnut malo glavicu prema dole beba ti sidi u krilu i samo spricnes u jednu nosnicu komplet sve na dr ide van vrloo jednostavno i ucinkovito...

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    26. Listopad 2019. 14:08

Sa spavanjima popodnevnim vidim da smo otp svi tu negdi svodi se ugl jedno duze i jedno krace ovo od pola sata sad ovisi kako se cuja beba dize ujutro..mi smo isto ovisi o jutarnjem budenju ako je oko 8 onda ide u 11 d9 12 spava i opet oko 14 do 16 ako je ujutro kasnije onda oko 13i30 tako do 15i30 nekad duze nekadd krace.  Mij je od jutros balav maloo kasljuca ..pravo ga inhalurala na fiz..on zaspa ja na spavajuci lipo ga inh nije ni isjetuja inace nema sansee da bi da se inhalirat..tako cu i veceras kad zaspe lipo ga malo isto inh.a nosic cistimo ono spricom samo i fiz.vise ne koristim onaj za usisavac jer se uzasava i necu ga uipce s tim vise maltretirat ovo sa spricom isto idlicno ocisti a manje je agresivno...

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    26. Listopad 2019. 20:18

Evo nama izvirio 7. Zubic 🙂
    Nisam primjetila nervozu, budenje nocu po 2,3 puta je normalno kod nas, ali se nadam da kako je izisao zubic bude mirnija 😏😄

_svjesna
    26. Listopad 2019. 20:46

Ja ga polegnem na bok, brzinski uspricam na jednu, na drugu sve izlazi, sjedeci ne ide migolji se. 

Zvonkica
    26. Listopad 2019. 21:19

Moj isto ima jedno duze i jedno krace dnevno spavanje...ali jedva cekam da prede na jedno dnevno pa da mi decki imaju isti ritam...
    Znaci meni je ovaj tjedan iz dana u dan sve "bolji"...maleni mi ima bronhitis, bili smo i na srebrnjaku, nije prestrasno....ali opet, mogli smo bez toga..bas mi ga je zao..ali uz taj sav kasalj i puni nosic nemrem vjerovat kolko je svejedno dobar i miran 😞💙

cvijetic12
    26. Listopad 2019. 22:37

Zvonkica

Moj isto ima jedno duze i jedno krace dnevno spavanje…ali jedva cekam da prede na jedno dnevno pa da mi decki imaju isti ritam…
    Znaci meni je ovaj tjedan iz dana u dan sve "bolji"…maleni mi ima bronhitis, bili smo i na srebrnjaku, nije prestrasno….ali opet, mogli smo bez toga..bas mi ga je zao..ali uz taj sav kasalj i puni nosic nemrem vjerovat kolko je svejedno dobar i miran 😞💙

Vec sam pisala, nama su jako pomogli cepici za izbacivanje katara, da ih nismo uzeli vjerujem da bi se sva zacepila pa bi doslo do neceg jaceg, ovako smo u 2 dana sve rjesili.
    Nadam se da ce deckic biti dobro 😘

ancikaM
    26. Listopad 2019. 23:08

Moj je bio smrkav 3 dana, ali smo usisavacem sve fino izvukli, pa smo normalno spavali. Sto se spavanja tice, budi se oko 7 ujutro, prvu turu spava od 9 do 10, drugu turu od 1 do 2 ili 3 i zadnju turu od 5,30 ili 6, to nekih pila sata mali odspava, onda je kupanje u 20,30 i izmedu 21 i 21,30 zaspi. Taj ritam imamo vec sigurno 2 mjeseca i bojim se sta ce sad bit kad se sat pomakne 😑 netko je napisao da bi drugo dijete 🤣 i ja sam medu tim zenama sto se raznjeze kad gledaju svoje bebace pa odmah pomisle na drugo 😁 ali pricekat ce to jos najmanje godinu dana 😁 vi mame s vise kikica, svaka cast na uskladivanju ritma velikih i malih, treninga, razvazanja i ostalih obaveza 🤗 

Zvonkica
    27. Listopad 2019. 06:35

cvijetic12

Zvonkica

Moj isto ima jedno duze i jedno krace dnevno spavanje…ali jedva cekam da prede na jedno dnevno pa da mi decki imaju isti ritam…
    Znaci meni je ovaj tjedan iz dana u dan sve "bolji"…maleni mi ima bronhitis, bili smo i na srebrnjaku, nije prestrasno….ali opet, mogli smo bez toga..bas mi ga je zao..ali uz taj sav kasalj i puni nosic nemrem vjerovat kolko je svejedno dobar i miran 😞💙

Vec sam pisala, nama su jako pomogli cepici za izbacivanje katara, da ih nismo uzeli vjerujem da bi se sva zacepila pa bi doslo do neceg jaceg, ovako smo u 2 dana sve rjesili.
    Nadam se da ce deckic biti dobro 😘

Da, sjecam se da si pisala, ali kao da mi je ostalo da se to na recept dobije, da ne mogu samo ovako kupiti 🤔...bolje je, ali kapamo efedrin u nos i udise ventolin i flexitide tak da...🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.