Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    27. Listopad 2019. 07:22

Zvonkica

cvijetic12

Zvonkica

Moj isto ima jedno duze i jedno krace dnevno spavanje…ali jedva cekam da prede na jedno dnevno pa da mi decki imaju isti ritam…
    Znaci meni je ovaj tjedan iz dana u dan sve "bolji"…maleni mi ima bronhitis, bili smo i na srebrnjaku, nije prestrasno….ali opet, mogli smo bez toga..bas mi ga je zao..ali uz taj sav kasalj i puni nosic nemrem vjerovat kolko je svejedno dobar i miran 😞💙

Vec sam pisala, nama su jako pomogli cepici za izbacivanje katara, da ih nismo uzeli vjerujem da bi se sva zacepila pa bi doslo do neceg jaceg, ovako smo u 2 dana sve rjesili.
    Nadam se da ce deckic biti dobro 😘

Da, sjecam se da si pisala, ali kao da mi je ostalo da se to na recept dobije, da ne mogu samo ovako kupiti 🤔…bolje je, ali kapamo efedrin u nos i udise ventolin i flexitide tak da…🤷

U jednoj ljekarni su me trazili privatan recept a u drugoj su mi samo prodali bez. Valjda zavisi na koga naletis.
    Evo pomicanja sata, budna u 6i19 😟

mmama2
    27. Listopad 2019. 07:31

Dobro jutro radni narode💪 i mi nesto prije 7

url=https://lilypie.com]

pepillu
    27. Listopad 2019. 07:48

Jutro! Hvala, morat cu pokusati tako da mu slinu izbacim.. 
    Evo i moj vec pocea se vrtiti oko 6 ipo al izdrzali smo do 7 ipo ipak. 🤪

cvijetic12
    27. Listopad 2019. 07:51

Ja govorim muzu, ajde barem je po noci ok spavala, a on kaze da nije, da njega lupa i onda kad skuzi da to nisam ja pocne plakati 🙄 ja uopce to ne kuzim, znam da kad place dobije cicu i bok

Zvonkica
    27. Listopad 2019. 07:52

Mi smo po novom od 5i20 budni 🤦🤦🤦 nadam se da cemo brzo uhvatit ovu promjenu 😂 kad lose spava, sto zbog zubi, sto zbog bolesti i jbg....😅

zadranka86
    27. Listopad 2019. 08:41

Jutrooo..moja noc komaaaaa....nos mu zacepljen probudija se 550puta ja san sva pribijena ko polomljena nenaspavans strasnoooo....sad ce biti ovako par noci dok ne uspijemo nos dovest u red...on jos spava ali to je zato jer nije nocas nistaa....eto Boze pomozi izdrzati i ove neprospavane noci ....

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    27. Listopad 2019. 08:59

Mi ustali u 7:30, inace se tako budi tako da nije strasno, obzirom da je jucer bio premoren i zaspao u 20:30 sinoc, inace zaspi oko 21:30.
    Nemirno opet spavao, okrene se u snu na stomak, i tako puzi po krevetu, dodje do drvenog uzglavlja i lupi glavom. Sinoc sam se probudila a on dosao do same ivice kreveta ali i dalje spava, premrla sam, izgleda morat cu muza vratiti s nama da spava, ili neku ogradicu na bracni. 

cvijetic12
    27. Listopad 2019. 13:44

Jao te nase bebice i njihovo spavanje.
    Mali je spavao cijelu noc od kad je imao 2mj, a mi evo vec skoro godina pa se budimo..prije sam se uvijek pitala kako te jadne zene funkcioniraju kad se bebe bude kroz noc x puta.. evo, sad znam 😄

ancikaM
    27. Listopad 2019. 19:38

Mi iato smrkavi oboje, mene je danas uhvatilo, tata nam je na terenu pa smo sami 😑 samo si mantram "izdrzi jos malo" 🤣 nadam se da cemo se sve skupa smijat jednog dana ovim neprospavanim nocima, prehladama, izbijanjima zubica i svim ostalim popratnim nuspojavama 🤣

_svjesna
    27. Listopad 2019. 19:42

Imaju li vasi kosice, ovaj malac jedva nesto, celavac mamin, ni kose ni zuba 😁☺️ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.