Ohooo prvi rockas 🎉 bas je fascinantno kako nas izluduju iz dana u dan s nejelom, nespavanjem i drugim glupostima, a onda kako se blizi vrijeme povratka na posao, sve budemo neke depresivne i ne zelimo se odvojiti od njih 😪 meni osobno je najvise zao sto se bojim da cu propustit neke stvari u njegovom razvoju dok bude u jaslicama i sto ce to tete prvo vidjet, a ne muz i ja 😥 to me bas zalosti
Ja sam s malim jedva docekala ici raditi jer mi je bilo dosta biti doma..onda nakon mjesec dana kad se vec zasitis posla pocelo mi je faliti zajednicko budenje, dorucak (citaj-natezanje da pojede..).. ubiti kad radis pametnije iskoristit slobodno vrijeme koje imas, puno vise se posvetis djetetu u ta 3h nego kad si cijeli dan doma jer onda kuhas, cistis i sl.
Ja cu mozda biti malo duze doma ovaj put, nekad bi isla odmah sad raditi a nekad mi bude zao pustiti ju, ali mislim da smo sve takve u pocetku
Mogu rec da ja jedva cekam da pocnem jos nesto raditi, tj ici na faks, ali to tek sljedecu jesen i on ce tad poceti ici u vrtic, dotad smo skupa stalno, koliko je lijepo, fali mi da nisam u kuci 23h u danu
Kaj se prooslave rockasa tice bas mi to glavobolje zadaje 😅 Stan nam je premali, tako da to nazalost ne dolazi u obzir...misla sam cak iznajmit neki prostor na par sati ali i to puno dode, tak da mi se najbolje to cini obiljezit s nekom klopicom u restoranu..i tak ce velka vecina biti odrasli, ali najuze moguce i to je vec cca 25 ljudi ukljucujuci par djecice🤦🤷..a moram priznat da mi dosta sad znaci sto prohodava da mi se ne povlaci onda tam previse po podu, ipak je zima, a oni su u toj dobi vec dovoljno veliki i ne zele non stop biti na rukama😏
Kaj se prooslave rockasa tice bas mi to glavobolje zadaje 😅 Stan nam je premali, tako da to nazalost ne dolazi u obzir…misla sam cak iznajmit neki prostor na par sati ali i to puno dode, tak da mi se najbolje to cini obiljezit s nekom klopicom u restoranu..i tak ce velka vecina biti odrasli, ali najuze moguce i to je vec cca 25 ljudi ukljucujuci par djecice🤦🤷..a moram priznat da mi dosta sad znaci sto prohodava da mi se ne povlaci onda tam previse po podu, ipak je zima, a oni su u toj dobi vec dovoljno veliki i ne zele non stop biti na rukama😏
Mi cemo proslaviti doma, imat ce tortu i zvat cemo najblize, stan je mali ali sta cu, potrpati cemo se vec nekako.
Ona nema mira biti u restoranu a igraonice su jako skupe, a nema ni prijatelja bas..
Malo svi rade ceremonije od tih rodjendana i to mi je strasno 🙄 slikanje, glazba, kolaci..kao da je pir 🙈
Ja sam isto htjela u stanu al moj muz veli nema sanse, jer nema sanse da stanemo i znam da je u pravu pa ne inzistiram..starijem je rockas na proljece pa njegov obiljezimo na viksi a sad po zimi mi to nije cak ni opcija...a opet lakse mi je u restoranu nego da mi svi dolaze pojedinacno jer znam da ce doci bili oni pozvani ili nepozvani jer ipak je rijec o bakama, dedama,nasim sestrama, kumovi...i onda bi mi bilo jos gore, pazit da svaki put kad netko od njih kaze da ce doci vodit racuna da imam kaj za ponudit, pa odgadat svoje planove zbog njihovih dolazaka i tak...🤷 a kako god, opet bih voljela da na neki nacin obiljezimo rockas..
Ja sam isto htjela u stanu al moj muz veli nema sanse, jer nema sanse da stanemo i znam da je u pravu pa ne inzistiram..starijem je rockas na proljece pa njegov obiljezimo na viksi a sad po zimi mi to nije cak ni opcija…a opet lakse mi je u restoranu nego da mi svi dolaze pojedinacno jer znam da ce doci bili oni pozvani ili nepozvani jer ipak je rijec o bakama, dedama,nasim sestrama, kumovi…i onda bi mi bilo jos gore, pazit da svaki put kad netko od njih kaze da ce doci vodit racuna da imam kaj za ponudit, pa odgadat svoje planove zbog njihovih dolazaka i tak…🤷 a kako god, opet bih voljela da na neki nacin obiljezimo rockas..
Ma sve kuzim, i ja bi najradije svih strpala negdje na 2,3h i odlicno, aliii..ovaj prvi cemo doma pa cemo dalje vidjeti 🤗
Zvonkice jesi uvela kravlje mlijeko?
Mojoj je mali dao cokolino neki dan 🙊🙈, nema reakcije ali sada neznam dali ga uvest od kraja?
Ja sam isto htjela u stanu al moj muz veli nema sanse, jer nema sanse da stanemo i znam da je u pravu pa ne inzistiram..starijem je rockas na proljece pa njegov obiljezimo na viksi a sad po zimi mi to nije cak ni opcija…a opet lakse mi je u restoranu nego da mi svi dolaze pojedinacno jer znam da ce doci bili oni pozvani ili nepozvani jer ipak je rijec o bakama, dedama,nasim sestrama, kumovi…i onda bi mi bilo jos gore, pazit da svaki put kad netko od njih kaze da ce doci vodit racuna da imam kaj za ponudit, pa odgadat svoje planove zbog njihovih dolazaka i tak…🤷 a kako god, opet bih voljela da na neki nacin obiljezimo rockas..
Ma sve kuzim, i ja bi najradije svih strpala negdje na 2,3h i odlicno, aliii..ovaj prvi cemo doma pa cemo dalje vidjeti 🤗
Zvonkice jesi uvela kravlje mlijeko?
Mojoj je mali dao cokolino neki dan 🙊🙈, nema reakcije ali sada neznam dali ga uvest od kraja?
Jesam, prije 2,3 tjedna, mi svako jutro doruckujemo griz 🙈 i onda sam njemu par dana davala po par zlicica i reko sad je uvedeno 😁 i kad sam radila pire krumpir, unutra ide mlijeko i to sam mu dala i fino popapao sa srdelicama..probala mu prije par dana dati zgance s mlijekom ali nije mu se bas svidjelo i to je to...nisam mu davala u vecim kolicinama, ali smo uveli...
Tko zna sta je sve moja jos probala uz brata a da to ne znamo 🙄🤣
Tko zna sta je sve moja jos probala uz brata a da to ne znamo 🙄🤣
Jaooo 🤣🤣🤣🤣 dok nema reakcije dobro je 🤗 mi smo jutros doruckovali kajganu i sad sam na iglama cijeli dan jer se bojim da ce bit reakcije, za sad je sve ok ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji