Moj voli igracke, ali nista nije interesantno duze od par min, onda prelazi na sljedecu i sve tako. Sad se jako lijepo igra sam, penje se, pa se vraca sam, fino se zna spustiti bez da padne i tako. Pravim mu neke tunelcice tu se zavlaci, pa malo u kolicima, pa malo na krevet, pa odemo u setnju i tako.
Zadranka je vec napisala, dan mi je haos, kuca je u rasulu, ja nisam nikakva, nista ne stizem, nervozna sam i na muza i na sve, selidba i opremanje stana novog je u toku, majstori nas ubijaju u pojam znate kako je s njima, nadam se da se vec jednom smjestimo u svoje gnijezdo i da malo odahnem. Al onda taman zavrsava porodiljno eto mi valja na posao 🥴😬
Moj se zna igrati u vrticu s igrackama ili gledati baby tv po sat vremena, ali vecinom bude 2-3x u danu po 20tak minuta, ostatak isto stalno hoce na pod i puzat i dirati i rusiti sve sta vidi i obavezan dodatak je padanje na glavu
Moj jede npr bananu sam, i neke stvari koje mu iskidam da moze sam uzimati al brate popizdim nakon toga sve bude prljavo, on, kosa mu, odjeca, pod.... bas budem luda al jbg..
Sto se tice igracaka isto tako sve ga zanima par minuta. Al ja npr pobacam njegove igracke svuda po kuci pa tako puze od jedne stvari do druge, igra se malo i tako u krug, tako da ja cak i stignem sve obaviti ako mi se da 🤣🤣
Ocito su svi slicni u ovoj dobi sti se tice igranja..moja se zabavi s loptama i kockama, a voli i one tornjeve... s time se dugo igra ali ja ne smijem biti blizu, inace show ako me vidi...kad dosadi ode malo na guralicu, pa baby tv..zabavi se ona fino, ja nemam vremena s njom bas puno jer stalno nakuhavam ili cistim..a sve sta ne smije sam makla pa je sto se toga tice sve njoj prilagodeno.
Bas primjecujem da sad kad ga muce zubici teze si sam nade neku zanimaciju, bas mene stalno trazi, ali i kad se zaigra sam to je vise zvakanje igracaka, bacanje igracaka i slicno, i poceo se dosta penjati gdje god moze,a kad braco dode iz vrtica onda mu on okupira paznju iako i tu vec sad zna bit svega..😅
Evo bas kad cure kad citam sto pisete, zanima me koliko vam bebe gledaju tv, i koliko one to bas koncentrirano gledaju? Generalno nije preporucljivo da tako maleni gledaju pa ja uglavno to izbjegavam, ali primjecujem da i kad ja zelim nesto pogledati na tv-u, njega to bas i ne zanima, sto mi je super...cak mi i stariji do nedavno nije bio bas zainteresiran za tv, sad je kao nesto poceo traziti/gledati...ali mi to dosta ogranicavamo...🤔
Evo bas kad cure kad citam sto pisete, zanima me koliko vam bebe gledaju tv, i koliko one to bas koncentrirano gledaju? Generalno nije preporucljivo da tako maleni gledaju pa ja uglavno to izbjegavam, ali primjecujem da i kad ja zelim nesto pogledati na tv-u, njega to bas i ne zanima, sto mi je super…cak mi i stariji do nedavno nije bio bas zainteresiran za tv, sad je kao nesto poceo traziti/gledati…ali mi to dosta ogranicavamo…🤔
Ja znam upaliti kad vidim da joj je dosadno a ne mogu biti uz nju. Ona ne gleda, baci oko svako toliko ali i dalje kopa po igrackama, zvace nesto. Mislim da joj vise pasu zvukovi i da joj je ugodnije nego u tisini biti.
Ne podrzavam ni ja da gledaju previse, od 1h dnevno ako je upaljeno i ona pogleda svega 15minuta joj nece biti nista.
Ja sam svom tek pocela paliti prije mozda tjedan dana, i isto nije bas zainteresiran, tu i tamo baci oko na tv al i to je to vec. Kod nas je ugl radio upalljen ili upalim youtube da svira nesto
Ne gleda tv, kada su decki doma i nekaj si upale on to ignorira skroz i neka je tako.. Kada smo sami ne gori tv. Igra se i po pola sata, ako ne i duze kod njih u sobi, sa bas bilo cime njihovim, i s njima.. Cime se solo sva zabava traje 3 minute i zamnom hopsa je, a ja kada se igram s njim to je glupiranje po krevetu, mazenje i tako to😇
Jede kao i gore gospodicna, iskljucivo komade samo, sam sve i mora biti kruto, nikakve kasice, i nista gnjecavo kod njega ne prolazi
url=https://lilypie.com]
I da, izbila mu jedinica i dvojikica gornja😱 odjednom oba, sada cekamo desnu stranu istih zubica 🤣
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji