Isto sta i dan prije- jabuke sa zobenima.
Al isti dan je i rucak pojela. Sad ne slavim jer znam da je prevrtljiva😂, ali sam sretna dok je tako. Nadam se da ce potrajat.
Meni je ovo vrijeme proletilo bas sam emotivna kad pomislim koliko je blizu prvi rodjendan. Daa i ja bi ga pojela pogotovo kada se tek probudi pa se da gnjaviti uh krofnica mala❤️ Hocu i ja drugo!🤗
I ja bi trece kad su mi dobri, kad ih ulovi zuta minuta promjenim misljenje brzo ☺☺☺
Kad vama bebe idu spavati navecer? Rano je mrak a jos se i taj sat mjenja, moja je u 19ipol koma vec. Ako odspava popodne lijepo onda do 20 izdrzi jedva.
Nasi oboje idu spavati oko 8, pol 9 navecer i to mi je super jer muz i ja stignemo imati malo vremena za sebe a da nije prekasno...a cini mi se da i deckima pase takav ritam...
Moj je jos budan 😴🙄, i uvijek ode tek oko 21:30, a ujutro se rano dize
Tako da ovo da ide u 8 mi je nedostizno
Mama5 ti si moj idol 👸
Ja s njih dvoje ne uspijem nekad izaci na kraj, sudje cesto rjesim ujutro da po noci ne suskam 🙄, pranje kose je luksuz ako je 2x na tjedan 😑😑 a ti to sve pa ih imas petero i uspijes nama dati koji pozitivan savjet! Bravo 🙃
Daa mama5 je carica jos uspije i ovdje pisati😊 i moj spava tek oko 22h tako nekako uhvatili ritam ali bi bolje bilo da hoce ranije ja ne pamtim da smo muz i ja film odgledali ukomiramo se kada i bebac i to je to
I mi idemo oko 22 max 22i30h....isto nece ranije on skace igra se u elementu bi valjda bija do ponoc bez problema...ja nezz kako sad kad nam se ura promini morat ce mo nesto minjat jer popodne ide spavat oko 14 do 16i30 zna...tako da sad ce to lagano vec i mrak biti..jer dok on pojede vamo tamo mi smo tako oko 17i30vanka....kad vase bebe idu popodne spavati??koliko traje to duze spavanje??i koliko dnevno imaju spavanja jedno krace i jedno duze ili???
url=https://lilypie.com]
Ima jedno prijepodne i jed o popodne, a sada kako je skola i sve nesto zbrda zdola, nekada je to od 10 do 12, nekada je od 14 do 16 to jutarnje ( okvirno govorim) a popodnevno je nekih pola sata max i to od 18 do 20 moze bilo kako, a u krevetu je oko 21,30, 22 i spava do 7,8 opet ovisi, ako je skola ujutro budim ga jbg u 7 zbog starijeg.
url=https://lilypie.com]
Moj spava sad jednom dnevno, 2,3 ure i to mu je to za cili dan i onda ga stavim leci prije 20h i molil boga da brzo zaspe jer mi je opet dr house pocea na tv 😂 i spava do oko 8 ujutro.
Neko se spomenija filmove... ja i muz smo poceli gledati opet gospodara prstenova i kako svaki dio traje 4 ure doslovno smo prvi dio rascjepkali u 3 gledanja 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji