Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    23. Listopad 2019. 20:37

pepillu

Cvijetic, nakon koliko se to ispravilo? Jer moj ne napravi ni iskorak lipo nego se vuce rukama prema gore, i plus zna saviti prstice na tako na njima stajati, pa je bas danas pedica rekla da mu uopce jos zbog toga ne damo da stoji 🤷🏻‍♀️

Cim je bila malo spretnija i sigurnija, i ona je stajala tako na prstima, i sve nokte je jadna polomila 🙄
    Sad je normalno sve pa je to valjda bio samo dio dok se nije usavrsila 🙂

busybee
    23. Listopad 2019. 20:52

Pepilu, moja identicno tako do danas, sad se pocela popravljat (ima tocno 8 mjeseci). Tako da mislim da je to korak u razvoju.

cvijetic12
    24. Listopad 2019. 20:01

Bas je utihnula grupa 🙂🙂🙂
    Kako ste mame i bebe??

Beba
    24. Listopad 2019. 20:06

Mi smo bili na cijepljenju neki dan i tu noć temperatura 38.7 ,baš smo se prepali,inače uvijek ima od cjepiva ali nikad tako visoku. Slijedeći dan kao da ništa nije bilo

url=https://lilypie.com]
    DANTE

ancikaM
    24. Listopad 2019. 20:22

Mi evo u fazi nejela...samo kruh i namaz, svaki dan kuham i bacam, toliko mi je krivo sto nece jesti, ali eto, nadam se s vremenom da ce se vratit na staro 😑 smrkljavi smo prvi put pa je nervoza malo jaca, a inace smo ok 😁 kakvi su vasi bebaci, jel netko mozda prohodao ili (kamo srece) prespavao noc? 🤣

cvijetic12
    24. Listopad 2019. 20:27

Moja zadnjih dana ok spava tokom dana. Ujutro pol h i popodne sat, sat i pol...
    Noci su i dalje iste, probudi se jednom, stavim na cicu pa dalje ne brojim..samo znam da sam ujutro koma 😑😑😑
    Jede i dalje odlicno, barem sam u tom pogledu blagoslovljena. 😆

MareiKate
    24. Listopad 2019. 20:27

Haj curke! Moja je počela otvarati usta na žlicu i samo viče am am am 😂😂 vrlo malo pojede ali ovo je za nas veliki napredak! Spavanje i dalje tragedija, nervoza od zubića i dalje... Vrlo je spretna i živahna, smiješna, baš lik od bebe 😁 uživam ju gledat i ovako umorna i neispavana! Danas smo imali pokušaj vožnje u kolicima - i dalje neće, galami samo u njima!

cvijetic12
    24. Listopad 2019. 20:29

Ja kolica koristin samo kad ocekujen da ce spavat, inace smo u Smart Trikeu i prefora joj je

Zvonkica
    24. Listopad 2019. 20:42

Moj je prespavao dvije noci za redom....i onda su opet krenuli zubici i totalni kaos..😒 i polako se poceo pustati pa mislim kak bi do rockasa mogao pomalo prohodati...
    Ja sam inace danas izgubila minimalno deset godina zivota jer se maleni skoro ugusio s kruhom....kaj je najbolje nismo mu opce dali nikakav veliki komad nego mu je bas moj muz rezao na kockice da budu zalogajcici za njega i jedna kockica mu zapela u grlu i dolazi mu onaj nadrazaj za povracanje/izbacivanje ali kruh ne izlazi van, onda ga je moj muz nekak izokretao, prste u usta i nekak je izaslo to van...ja sam vec gledala kak cu hitnu zvati...ne znam tko se vise prepao od nas, njega....a inace on bas lijepo zvace..nemam pojma...ja jos dolazim sebi od soka...😞

mmama2
    24. Listopad 2019. 21:51

Svena satraju gornje jedinice, samo sto ne provire, bas je pitanje sata takoreci i malo je kenjkaviji ali bas nista strasno.. Spava klasika, ne jede klasika.. Dode mi ga malo zao na trenutke jer kod nas je svaki dan drugaciji i on nema nikakav red🤷‍♀️🤷‍♀️ ali snade se mali covjek sta ce 🤪

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.