Ja kupila kratki, obukla joj jos nisam xD stalno dugi rukav i hlacice dole ili dugi rukav i gegice, ali mogla bih poceti praktikovati kratki rukav i gegice, vruce joj mozda.
Porod me nije istraumirao nimalo, sivanje jeste bas, ali prolazi me strah polako. Uglavnom pozitivno sve, mislim da je moj strah zato sto radjam prijevremenu bebu uticao na to da potisnem bol ili sta vec, samo mi je u glavi bilo da pozurim, da joj se ne desi nesto na prelazu tom.
Mislim da polako sve cure ulaze u tridesete nedelje 🤗😍😍
ni ja nemam puno bodića kratkih rukava. ali nekako ni sebi zimi ne oblačim kratke plus duge. tako da mislim da neću nabavljati.
najela sam se kao praščić carbonare i uzela dvije palačinke krcate nutellom. sad mogu ić spavat 💪😂
Klikerice, ti si isto bila hrabro dijete ❤️
Ja sam sad skuzila da skoro uopce nemam bodija kratkih rukava, a mislim da bi preko dana najvise mogla biti u kombinaciji bodi kratki rukav+jednodijelna pidzamica? Sto vi mislite?
Upravu si! Nemam ih ni ja… ali tu neću filozofirati,uzmem u c&a ili h&m paket od 6 komada čisto bijelih i bok. Ili kratki rukavić ili bez rukava skroz.
h&m ima cyber monday popuste do 70% pa skicni, mozda sta i upecamo, iako vidim da ih je dosta rasprodano. Hoces 50 ili 56?
Ma 56,sta cu za mjesec dana sa 6 bodija 50,nogu ih samo uramit.😅
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja imam kratkih bodija 50 i 56, ja ih osobno ne bi uzimala već mi je muž reko pa ajmo uzet i par kratkih, reko ajde. I još mi je sogica uzela paketić od 5, tak da ih imam oko 10-tak i bit će dovoljno.
Noa 💙
ni ja nemam puno bodića kratkih rukava. ali nekako ni sebi zimi ne oblačim kratke plus duge. tako da mislim da neću nabavljati.
najela sam se kao praščić carbonare i uzela dvije palačinke krcate nutellom. sad mogu ić spavat 💪😂
Klikerice, ti si isto bila hrabro dijete ❤️
Carbonara ❤️ ja je ne radim jer muz nije fan a ja bi se udavila u njoj, zato uvik kad idem kod svojih narucim tati da napravi 😍😍
Nama dolaze od muza roditelji na rucak, oni spremili, izivcirala sam se jucer kad mi je rekao jer se onda osican nesposobno, ono ko da ne znan sama naoravit rucak.. Al dobro.. Prezivit cu, necu se zalit puno rekao on da je lakse da oni donesu kod nas nego da idemo tamo a realno nije jer ja to moram poslije sve cistit i prat itd
Meni sve neugodno podijeliti naš nedjeljni doručak,ali aj...
Kalorija milijun! Nego, mi se nedjeljom uvijek izlezavamo do podne,i onda obilno doruckujemo,a kuhamo si ručak tek popodne. Sada Davis Cup treba prezivjeti,pa cemo onda dalje razmisljati.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Barbie,
ajd usvoji mene i Lenu hahahahha. Idemo u shopping i jedemo svasta lijepo 🤣
Klikerice,
masu puta takav rucak imali, eventualno gotovi pomfrit uz to i volim takve brze, kalorijske ručkove 😍 Prijatno svima. Ja nemam kad da jedem, jedem Lenine nogice i prstice na nogama. Ona je danas nemoguca hahha, borimo se od jutros, nikako da zaspi. Jos jedan dan ucitanog Game of Thrones nepogledanog. Da se pomirim da je to moja proslost? hahahhaa. Da prodam laptop? 🤣🤣🤣
Ah ja imam nekoliko bodija, dosta ali sve dobiveno. Razmišljam da ce biti dobra fora ispod duge majcice i hlacica, da mu nisu bubrezi goli kada se ovo povuce 😁😁😁. A sto se tice rucka, meni su danas moji bili u gostima jer ja doma mirujem ali mi je mlada seka dosla u ispomoć i napravila 90% rucka. Seke su zakon ❤, ona je jedina osoba sa kojom se ne svađam kada dode u ispomoć.
Mi smo jutros kava i do dućana, u mojih na kavu, u muževih na ručak, i sad davis cup i ležarina na kauču, uz grickanje pistacio.
Ja imam noćno svjetlo i sad u mlađega u sobi, a i nama ću uključit. A imam lampu s prigušenim svjetlom na komodi, pa ćemo to palit dok se presvučemo u noći ako treba. Inače, ja sam bebu učila ako je danje spavanje sve rastvoreno da se zna da je dan, a noću sve mračno i šaputanje da se zna da je noć. A preko dana uvijek radi radio i nema šaptanja, da se zna red 😊 jer me uvijek živciralo kad dođem kod nekoga, šuti il tiho jer beba spava 🤪🤪
Miranda super ti to odrađuješ 😍
Barbiemama ajd da vidimo šta će ti sutra reć... Ja isto bi već sutra 😂😂 baš ga jedva čekam upoznat
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji