I samo da napomenem da ne brinete previse o mjerama s ultrazvuka: meni su starijeg na dan poroda procijenili na 4000g, roden sa 3620;
Sad su Dominika procijenili na 3700 roden sa 4150... sve nas je iznenadio 🙈
Jutro nespavalice 🤗
Ne zelim se zacoprat, al mi spavamo ko top 😁😂
Docekao me zaostatak pa sam pola tog zaboravila..
Cure u szuz sretno i drzite se, nadam se da cete uspit to rijesit.. Ne treba vam takva sekirancija u ovom tremutku, ja znam da nebi prezivjela koliko god su dobri jedni i drugi, neprocjenjivo je imat svoj mir..
Miranda lijepo je cut da navrattis, nmg ni zamislit kako je to hendlati dvije bebe 😱😍
Ivylee nek se nastavi dobro spavanje 😁🤗
Teatoni ako se ne varam pece palcice ❤️ s cim ih punis ako radis integralne?
Allie ja uzela 2oblacka, jedan za kod prematalice da se ne pali veliko svjetlo i jedan za kod nas kod kindera posto cemo pomaknut nocni ormaric pa necu imat ovo svjetlo koje je inace tu jer cu kinder spojit tj stavit odma do naseg kreveta 😁
Barbie eto jos dns izdrzi i sutra cekamo novosti 🤗😍
Puse svima ❤️
Mateja drago mi je za dobre vijesti s poroda, nek ih je sto vise takvih ❤️
Zaboravih na salaticu i ono da se culo sve do hrvatske 😂😂 ima tu cura i iz njemacke i ko zna ko nas sve cita 😂
Ana super vi napredujete, bravo 😍🤗😁
mateja, ana, miranda, ivylee (valjda nisam koga zaboravila)-uglavnom, mame! Drago mi vas je citati kad god se javite i zelim vam sto vise sna, odmora i mazenja 😊 salatice, bruna…neprocjenjivo je imati svoj mir, ako se moze naravno. Govorim iz perspektive sebe i moje mame koja je cijeli zivot u zajednici i dan danas mi kuka na telefon da zali sto se nisu nikad maknuli. Zato kad smo se mi odlucili preseliti ovdje gdje jesmo nije mogla sebi doc od odusevljenja...ono. da, podvojeni osjecaji-zao joj je sto sam daleko, ali je sretna zbog mene jer zivim zivot kakav je ona oduvijek prizeljkivala. teatoni, da su mi sad palacinke...barbiemama, sretno sutra i nek bude onako kako zelis!
url=https://lilypie.com]
Jutrooo,i ja bih palacinke😍😍😍
Gladna sam ko vuk,a ne pomazete s ovom hranom niti malo.
Tribe,Mateja jos jednom cestitke na bebicama. Tribe malena je preslatka😍
Salatice jedva cekam da se spasis. Od srca ti kao sestrri zelim svu srecu, sada ne odustaj,kad ste dosli do te faze. Moji nisu pravili takve probleme kao tvojii. Muz je i sam htio otic,i sada se on nikad ne bi tamo vratio. A i brat kojii mu zivi u dubrovniku napravio je sebi kat,u planu im je se vratit ovamo za 3-4 godine,ali isto ce u stan dok si ne izradi kat,nece dolje. Ugl.tek kad odete muz ce ti shvatit vaznost tog mira,i ljepote kad budete sami. Ako tu ostanes psihicki ces obolit uskoro,jer to nije zdravo okruzenje ni za vas ni za malenu.
Bruna i tebe u potpunosti razumijem sto se tice tog "docekivanja". Mi smo ssimali njima zivjeli,pa cim cuju auto brzo dolete u hodnik da nesto kazu,da vide ako smo neesto donijeli,da ne bi to nedaj boze u sobu odnijeli. Svekrva je svako jutro muza u hodniku cekala,cim ocuje da je iz sobe otisao u kupatilo,pa ceka kad ce iz kupatila da mu nesto kaze,ili pita para,ili okuka da.nema cigara.... mogu do prekosutra.
Zaostataka me je masa docekala,nasmijale ste me do suza.
Mi smo jucer bili u shopingu. Kupili sve za torbu,jos samo ljekarna ostala,to cemo u ponedjeljak.
I ogradicu za krevetac,i vrtuljak,i sad mislim da je to to. Dok ne slozimo krevetac,i operem sve,onda ce bit da fali ovo,fali ono haha
Jutro nespavalice 🤗
Ne zelim se zacoprat, al mi spavamo ko top 😁😂
Docekao me zaostatak pa sam pola tog zaboravila..
Cure u szuz sretno i drzite se, nadam se da cete uspit to rijesit.. Ne treba vam takva sekirancija u ovom tremutku, ja znam da nebi prezivjela koliko god su dobri jedni i drugi, neprocjenjivo je imat svoj mir..
Miranda lijepo je cut da navrattis, nmg ni zamislit kako je to hendlati dvije bebe 😱😍
Ivylee nek se nastavi dobro spavanje 😁🤗
Teatoni ako se ne varam pece palcice ❤️ s cim ih punis ako radis integralne?
Allie ja uzela 2oblacka, jedan za kod prematalice da se ne pali veliko svjetlo i jedan za kod nas kod kindera posto cemo pomaknut nocni ormaric pa necu imat ovo svjetlo koje je inace tu jer cu kinder spojit tj stavit odma do naseg kreveta 😁
Barbie eto jos dns izdrzi i sutra cekamo novosti 🤗😍
Puse svima ❤️
Danas sam ih samo posipala kakaom i uz to puuuno mlijeka....😊
Jutro cure.
Miranda drago mi je da si navratila i da s bebicama ide ok.Bravo za seku B.ono moraju biti svi na okupu ,brizna curica😘
Ja sam cak odspavala do 9 s ne znam ni ja koliko ustajanja na wc ,ali i pijem tekucine 3-4 litra.
I osjecam se ko sumo borac i ja ko Barbie sam spremna totalno.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Palačinke samo zapamtih i sutrašnji pregled od Barbie. Napravi sline, na drugo, hoćemo obavijesti 😋😋. Ma Livestream 😆😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
imala sam 10 god, trebali su mi vaditi 4 trajna zuba radi aparatića. sama sam rekla da mi izvade odmah dva, da ne moram dolaziti 4 puta. i veli da nisam pisnula i da se nijednom nisam požalila na bol iako su mi usta cijeli dan bila puna krvi. takva sam i sad. znam da moram roditi. znam da će boliti. ali bih radije onda to sve što ranije nego da odlažem. ne mogu ionako izbjeć porod 💪
Barbie,
Ja sam ista ovakva od djetinjstva. Sad si me podsjetila na jednu situaciju iz mojih dugih boravaka u bolnici. Imala sam 5 ili 6 godina... i projekcije za moje zdravlje su bile koma. Svaki dan neizvjestan,i borba da čim prije krene pubertet da se neke stanice krenu razvijati ubrzano. Uglavnom,doktor na kraju kreveta objašnjava roditeljima kolike su šanse,oni plaču,ono očaj na licima... a ja klepim ko iz vedra neba... pa neću ja valjda umrijet,imam ja još puno posla. Rasplakala sam i doktora! Rekao im je samo,ona je prežilava i očito ima veliku želju biti dobro i ići u školu.
Tako i ovo... svi se čude i opremanju bebe "tako rano" a ja se drzim svoga popisa i potpuno mirne glave rješavam sve jedno po jedno. Tak i taj porod doživljavam,da i to prođe pa ćemo reći da smo i to prošli.😊😁❤
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Sortiraj odgovore
Najstariji