imala sam 10 god, trebali su mi vaditi 4 trajna zuba radi aparatića. sama sam rekla da mi izvade odmah dva, da ne moram dolaziti 4 puta. i veli da nisam pisnula i da se nijednom nisam požalila na bol iako su mi usta cijeli dan bila puna krvi. takva sam i sad. znam da moram roditi. znam da će boliti. ali bih radije onda to sve što ranije nego da odlažem. ne mogu ionako izbjeć porod 💪Barbie,
Ja sam ista ovakva od djetinjstva. Sad si me podsjetila na jednu situaciju iz mojih dugih boravaka u bolnici. Imala sam 5 ili 6 godina… i projekcije za moje zdravlje su bile koma. Svaki dan neizvjestan,i borba da čim prije krene pubertet da se neke stanice krenu razvijati ubrzano. Uglavnom,doktor na kraju kreveta objašnjava roditeljima kolike su šanse,oni plaču,ono očaj na licima… a ja klepim ko iz vedra neba… pa neću ja valjda umrijet,imam ja još puno posla. Rasplakala sam i doktora! Rekao im je samo,ona je prežilava i očito ima veliku želju biti dobro i ići u školu.
Tako i ovo… svi se čude i opremanju bebe "tako rano" a ja se drzim svoga popisa i potpuno mirne glave rješavam sve jedno po jedno. Tak i taj porod doživljavam,da i to prođe pa ćemo reći da smo i to prošli.😊😁❤
❤️❤️❤️ 60 days to go!! 💪
url=https://lilypie.com]
imala sam 10 god, trebali su mi vaditi 4 trajna zuba radi aparatića. sama sam rekla da mi izvade odmah dva, da ne moram dolaziti 4 puta. i veli da nisam pisnula i da se nijednom nisam požalila na bol iako su mi usta cijeli dan bila puna krvi. takva sam i sad. znam da moram roditi. znam da će boliti. ali bih radije onda to sve što ranije nego da odlažem. ne mogu ionako izbjeć porod 💪Barbie,
Ja sam ista ovakva od djetinjstva. Sad si me podsjetila na jednu situaciju iz mojih dugih boravaka u bolnici. Imala sam 5 ili 6 godina… i projekcije za moje zdravlje su bile koma. Svaki dan neizvjestan,i borba da čim prije krene pubertet da se neke stanice krenu razvijati ubrzano. Uglavnom,doktor na kraju kreveta objašnjava roditeljima kolike su šanse,oni plaču,ono očaj na licima… a ja klepim ko iz vedra neba… pa neću ja valjda umrijet,imam ja još puno posla. Rasplakala sam i doktora! Rekao im je samo,ona je prežilava i očito ima veliku želju biti dobro i ići u školu.
Tako i ovo… svi se čude i opremanju bebe "tako rano" a ja se drzim svoga popisa i potpuno mirne glave rješavam sve jedno po jedno. Tak i taj porod doživljavam,da i to prođe pa ćemo reći da smo i to prošli.😊😁❤
Bas me interesira nakon svega kaj si mi pricala da si prosla kakav ce biti jedan na jedan tvoj dozivljaj sa porodom😇😇😇 ja nisam u zivotu kost slomila, ni sl, najbolnije kaj sam prosla je upala umnjaka i porod jbt.. tako da je on meni visoko na listi jer ne znam za drugo😂 tako da se bas veselim tvojem izvjestaju💙
Meni najjace kad me svi pitaju jel me strah, a ja uopce ne razmisljam o porodu 😂 a mislim ono sta sad, ne moze zauvijek bit unutra, a ako je dosad prezivilo milijun zena onda cu valjda i ja 😂😁 da razmisljam o tome samo bi se ustrtarila i nabila si neke strahove i probleme i cir na zelucu 😂
Bas me interesira nakon svega kaj si mi pricala da si prosla kakav ce biti jedan na jedan tvoj dozivljaj sa porodom😇😇😇 ja nisam u zivotu kost slomila, ni sl, najbolnije kaj sam prosla je upala umnjaka i porod jbt.. tako da je on meni visoko na listi jer ne znam za drugo😂 tako da se bas veselim tvojem izvjestaju💙
Ma neće biti lak sigurno, mora bit drame... kod i oko mene su uvijek neki problemi... ali ja se s tim full pozitivno nosim... a i što ti kažeš i mene baš zanima živo kak će to izgledati.😊 muž kaže da se uopce ne brine oko mene,jer sam najhrabrija osoba koju pozna, i da je njega jedino frka oko bebe,da s njim bude sve okej. A kao za mene se više mora brinuti da ne zabrijem da mogu više nego što je realno,da ne zabrijem preko svojih mogućnosti...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja se isto poroda uopće ne bojim niti me strah ni ista, s obzirom na bolne menge svaki mj i 2 aspiracije i 2 transfera, prpohivsnje jajovoda i čudesa, hvala Bogu da smo dogurali do poroda. Samo da sa bebom bude sve dobro, a mi žene ćemo se ionak oporaviti ko i za ostale stvari ❤️
E curke super ideje za ovčicu Ewan, već sam si i baby Gym zapisala da ako me netko pita da to želim, a ipak su mi najdraži poklon Bonovi al fakat pa si mi lijepo izaberemo kaj hoćemo. 😍🤪
Noa 💙
Ja sam sad skuzila da skoro uopce nemam bodija kratkih rukava, a mislim da bi preko dana najvise mogla biti u kombinaciji bodi kratki rukav+jednodijelna pidzamica? Sto vi mislite?
Ja sam sad skuzila da skoro uopce nemam bodija kratkih rukava, a mislim da bi preko dana najvise mogla biti u kombinaciji bodi kratki rukav+jednodijelna pidzamica? Sto vi mislite?
Upravu si! Nemam ih ni ja... ali tu neću filozofirati,uzmem u c&a ili h&m paket od 6 komada čisto bijelih i bok. Ili kratki rukavić ili bez rukava skroz.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja sam kupovala samo na dugi rukavi, na kratki imam samo sta sam dobila koristeno, ono kao neko pravilo je da bebe imaju jedan rukav vise tako da taman racunam taj bodi i pidzamicu za po doma, prvo cu trosit duge rukave pa ako ponestane nece mu nista bit jedan dan u kratkim
Upravu si! Nemam ih ni ja… ali tu neću filozofirati,uzmem u c&a ili h&m paket od 6 komada čisto bijelih i bok. Ili kratki rukavić ili bez rukava skroz.
h&m ima cyber monday popuste do 70% pa skicni, mozda sta i upecamo, iako vidim da ih je dosta rasprodano. Hoces 50 ili 56?
Curee. Bila sam danas na pregledu kod gin i dosli nalazi na OGTT.. Prvi secer mi je bio 5.4 a normalan je do 5.1, drzgi mi je bio 8.5 a moze do 10.0 ic i zadnji 5.0 a normalno kao do 8.5. I sad meni gin kaze da imam dijabetes jer mi je jedan visok, a u domu zdravlja mi rekli da je to normalan secer kod trudnica.. i sad me salje u vuk vrhovec na 24satnu provjeru secera u krvi i na srebrnjak na uzv bebinog srca kao da nes nebi bilo sa srcem jer ja imam secer. Dal se jos koja susrela s tim svim? Nije mi bas jasno cemu to sve. Nemam secer sigurno, pokazalo se malo vise jer sam dan prije vadenja pila colu cijeli dan -.-
Ja sam ti imala identičnu situaciju. I vodili su me kao gestacijski dijabetes do kraja trudnoće, svakih mjesec dana GUK profil radila na Vuk Vrhovcu. Ispočetka sam se držala dijete, kasnije i ne baš, jela sam najnormalnije, jedino sam malo reducirala slatkiše i sokove uopće nisam pila. Svi GUK profili su bili savršeni, ali jednom kad dobiješ dijagnozu GD, tako te vode do kraja
Sortiraj odgovore
Najstariji