Moja isto voli kruh, s jogurtom ga zna jesti, ima zubice pa si gricka sredinu.
Danas smo jeli Šaruna, kaze barba na trnici da je to super, ja neznam, ali pojela ga je socno.
Nasla sam neki babyphone na Alliju za 240kn i mislim da cu naruciti
https://m.aliexpress.com/item/32945247506.html?pid=808_0000_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.32945247506&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=1105amp-XQUmann_pjZJQ0MXN_aOoA1570193033534
Ja ti imam ovaj
Kako funkcionira u mraku?
Iskreno u mraku rijetko kad koristim, najvise mi sluzi prek dana kad spava, ali tipa znalo se dogodit da nestane sunca i svjetlosti u sobi pa samo bude crno bijela slika ali ona se i dalje vidi.
A meni kad spava je mrkli mrak, sad neznan ni sama dali kupiti, ako ju necu vidjeti onda mi je ok i ivaj koji sad iman 🙄🤔
Ja sam htjela uvesti veceru međutim primjetila sam da mu tesko ipak padne i da je rano. Pred spavanje pocne plakati i bude mrzovoljan tocno ga stomacic boli. Tako da cu sacekati punih 10 mj pa opet probati. Htjela sam vas pitati za misljenje o ovakvim hodalicama sada kada se dizu uz namjestaj da li su one ok?
Mi smo bili isto naslijedili neku od sogorice, doduse tad je ovaj stariji vec prohodao, ali kad se igrao s tim par puta se skoro prehitio na nos i onda smo je rastavili i dali mu dijelove za igru..🤣 tak da tu koju imamo za bebaca necu ni koristit..
Ja vam moram reci da se ja uopce ne uzrujavam oko ne jedenja posto sam to sve tako prosla vec s jednim🤷♀️ za utjehu vam je samo da prije ili kasnije pocnu jesti i npr rekli bi da sam prolupala skroz kada pricam o srednjem svom da kao beba nije jeo bas nista, jer je sada uzasno veliki papalica, fakat jede sve i pojede puno, iako je kao listic tanak🤷♀️
Moji S i dalje cica na zahtjev i nisam ga forsirala na hranu u smislu "ne dam ti 6 sati sise pa da vidim jel bus jeo" jer mi je to bzvz, mali su oni jos, bebe su, ta dohrana nije tu da oni pojedu 5 kila hrane na dan tako da ako i lizne samo kasicu kaj se mene tice dosta, probao je ☺️☺️
url=https://lilypie.com]
Moja isto voli kruh, s jogurtom ga zna jesti, ima zubice pa si gricka sredinu.
Danas smo jeli Šaruna, kaze barba na trnici da je to super, ja neznam, ali pojela ga je socno.
Nasla sam neki babyphone na Alliju za 240kn i mislim da cu naruciti
https://m.aliexpress.com/item/32945247506.html?pid=808_0000_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.32945247506&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=1105amp-XQUmann_pjZJQ0MXN_aOoA1570193033534
Ja ti imam ovaj
Kako funkcionira u mraku?
Iskreno u mraku rijetko kad koristim, najvise mi sluzi prek dana kad spava, ali tipa znalo se dogodit da nestane sunca i svjetlosti u sobi pa samo bude crno bijela slika ali ona se i dalje vidi.
A meni kad spava je mrkli mrak, sad neznan ni sama dali kupiti, ako ju necu vidjeti onda mi je ok i ivaj koji sad iman 🙄🤔
Evo isprobala sam bas u mrkom mraku vidi se🤗
Hvala ti, nasla sam dvije pa se jos dvoumim, ali vjerojatno cu naruciti. Na njuskalu i u oglasu su bas skupe, u bubamari cca 800kn, a s obzirom da je vec velika nekako mi se ne daju neke cifre za to.
😏
Ja se recimo sekiram jer znamm oni uzmu koliko im treba sve je to ok...i nekad se vodim tim metodom necu ga sikit on je uzeo koliko je njemu dovoljno..aliii on uzme dvi zlice i gotovo ..pomislim bolje ce sl.obrok ono jos gore nece uopce proba..prije si moga prevarit..sad nece se nasmije da se usta ne otvore nece na niti jednu foru da ga prevarim..a cim sida u hranilicu on se baca u plac ukoci se tako da ga ne mogu sist..jer zna sto ga cega...naj gore je sto svaki obrok s nadom krenem i potrudim se da je to basss fino i na kraju bacam...al etoo..ima nas jos s takvim problemom meni je muka i to sto ga je capala crijevna viroza dva put u tj razlike i sad su mu i crijeva nadrazena tako da sa strahom dajem da mi ne slucajno povratio..danas je imao proliv ujutro i navecer pojma nemam sve mu se spojilo s cim izazvan taj proliv nezz ali nekako mislim kao su crijeva sad ranjena da mu mliko naskodi i da od njega dobije proliv...kupila san nan bez laktoze ali ista stvar...mozda bi trebala uzet kakav probiotik da se ta crijevna flira malo regulira...ahhh svasta mene muci ali nekako mislim nije to za doktoru aliii ako bi nastavilo onda bi cak i posla jer em sto nece jede ti prolivi su me isto zabrinuli jer prisla virozica a ono evo danas opet ...ali nekako mislim da mu to mliko izaziva...sorry raspisala se ja...ugl vidit cu vik kako ce ic..inace je ppstao zivac nemili stalno negoduje vice nece ziv u vrtic nece u kolica nece nista..hoce samo da ide vani....poludi me ujutro smo sami moram rucak a ja od njega ne mogu maknut..ufffff jesan se izjadala...valjda ce proc i ovo
..dan za dan tako to ide strpljenjaa...🙄😣😣
Ja se recimo sekiram jer znamm oni uzmu koliko im treba sve je to ok…i nekad se vodim tim metodom necu ga sikit on je uzeo koliko je njemu dovoljno..aliii on uzme dvi zlice i gotovo ..pomislim bolje ce sl.obrok ono jos gore nece uopce proba..prije si moga prevarit..sad nece se nasmije da se usta ne otvore nece na niti jednu foru da ga prevarim..a cim sida u hranilicu on se baca u plac ukoci se tako da ga ne mogu sist..jer zna sto ga cega…naj gore je sto svaki obrok s nadom krenem i potrudim se da je to basss fino i na kraju bacam…al etoo..ima nas jos s takvim problemom meni je muka i to sto ga je capala crijevna viroza dva put u tj razlike i sad su mu i crijeva nadrazena tako da sa strahom dajem da mi ne slucajno povratio..danas je imao proliv ujutro i navecer pojma nemam sve mu se spojilo s cim izazvan taj proliv nezz ali nekako mislim kao su crijeva sad ranjena da mu mliko naskodi i da od njega dobije proliv…kupila san nan bez laktoze ali ista stvar…mozda bi trebala uzet kakav probiotik da se ta crijevna flira malo regulira…ahhh svasta mene muci ali nekako mislim nije to za doktoru aliii ako bi nastavilo onda bi cak i posla jer em sto nece jede ti prolivi su me isto zabrinuli jer prisla virozica a ono evo danas opet …ali nekako mislim da mu to mliko izaziva…sorry raspisala se ja…ugl vidit cu vik kako ce ic..inace je ppstao zivac nemili stalno negoduje vice nece ziv u vrtic nece u kolica nece nista..hoce samo da ide vani….poludi me ujutro smo sami moram rucak a ja od njega ne mogu maknut..ufffff jesan se izjadala…valjda ce proc i ovo
..dan za dan tako to ide strpljenjaa…🙄😣😣
Pa daj mu jesti npr za stolom dok vi jedete, da ti je u krilu, ili onako u hodu da copi nekaj kaj moze on rukicama sam.. Mozda tako bi🤷♀️
Zadranka, pisala si da ti je mali pod virozom bio la se opet vratila..i prije toga si pisala da je nekaj bolestan ako se dobro sjecam 🤔..
Pa znas i po sebi, kad smo bolesni da nemamo apetita, pusti ga da se oporavi pa ce jesti kako je jeo i prije.. Ja bi se radije pozabavila podizanjem imuniteta kod njega ..
Vjerujem da si frustrirana, i ja bi bila, ali gledaj od sebe, kad si nikakav nije ti do jela 🙄
Moja jede super, ali ako se obrok potrefi u krivo vrijeme nece jesti, dakle mora biti taman odmorna i taman gladna da bi imala strpljenja sjediti i papati..
Veceru cesto profuckamo jer bude umorna pa je onda i nervozna i nije joj do jela
Drage zenice evo on spava ja malo sve cetri u zrak...uffff...ugl da bas nam se zaredale viroze strasno..seke dobesu iz sk.i eto ali jeo je on i prije toga lose....ugl.juce smo poheli veceru za stolom u kriku mama2☺seka je animirala dik san ja suludo vatala otvorena usta..i ajd pojeo je ...a def cu mu uzeti nesto za imunitet radi toga idu te virozice a seke scasta donesu i sto one mozda ni ne prime ko zna kako se na njega odrazi...bas nam se zaredalo...svasta cu ja nesto pokusati def...bar za imunitet a sad oce jest nece tu ne mogu puno ima nas takvi ode jos...mama5 i mislila san ako bi se ponovila sracka koji puta otic i odnit stolicu ..al evoo ja nekako dodem do tocke kad mi se prelije kap i sve mi vise izgubi smisao izgubis volju snagu a onda nekako opet iscupas se i krenes dalje s nadom da ce ipak ipab bolje i on ce odrast..dan za dan rekle bi..nadam se da mi niste zamirile ponekad imam potribu ode to iznit jer puno slicnih situacija ima oko mene malo je bebica i to sto ima sve neke papaluce i te mame uopce ne kuze o cemu ja to pricam...ugl rucak danas superr pojeo ja i muz sretni ka dica..animiraki smo svi..hahah☺☺☺😂😂🙊...sad idemo dalje oko 5h sl.dr.runda😂😂😂😂🤣.....
Evo ja npr svojeg ne muljam da bi mu uvalila hranu samo zato da pojede nesto, da mi se smije, a ja da trpam i sl.. Jednostavno ne osjecam se ugodno na taj nacin da ga muljam 😑😑
Sortiraj odgovore
Najstariji