Hahahah..ma ima tu svega..ja evo danas taman bebaca prikopcala na cicu a mali veli da mu se kaka, a kako je jos mali moram odmah reagirati..i nis, posjela njega na wc, ima onaj nastavak, i sjela kod kupaonskih vrata na klupicu koja njemu inace sluzi da moze oprat ruke i sl i na tome dojila bebaca dok je ovaj obavljao svoje jer inace ne bi dovoljno dugo sam sjedio na wc-u 😂🙈
Ehhh, da 🙂sve je to valjda normalno, ipak smo mi zene multitasking 😎
Ja bi isto voljela imati još jedno,kad sam išla izvaditi konce od carskog odmah sam pitala dr kad mogu opet. Ja i mm smo pokušavali cca 3 god i na kraju je uspjelo sa mpo,tako da iskreno ne bi se zamarala kako uskladiti samo kad bi bilo😃
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja bi isto voljela imati još jedno,kad sam išla izvaditi konce od carskog odmah sam pitala dr kad mogu opet. Ja i mm smo pokušavali cca 3 god i na kraju je uspjelo sa mpo,tako da iskreno ne bi se zamarala kako uskladiti samo kad bi bilo😃
Onda je to druga prica i zelim ti srecu 🙂🙂🙂
Nama su se oboje ulovili jako brzo, tako da se sad jaako cuvamo
Neznam kakvo je vrijeme kod vas, ali kod mene bura i kisa.. Jutros mali udje u kupaonu i kaze : mama pa ti imas planinu robe za prat 🙈🙈🙈
Doslovno imam, a vrijeme je takvo da ne mogu nigdje susiti.
I sad sam zapela za susilicu 🙂🙂 ali neku 2u1 jer nemam mjesta za oboje.pa ako je koja kupila u skoro vrijeme, pisite. Cijena mi nije bitna, nego da je kvalitetna. 🙂
Bura najbolje osuši 😄 ja imam sušilicu i doslovno je nikad nisam upalila, samo mi mista zauzima..
Natipkam sve i nestane mi 🙄 dakle mi imamo Bosch, staru 4-5 godina. Super je osim što ima puno manju zapremninu sušilica od perilice, tako je kod svih di je kombinacija. I onda ili sušiš i više tura ili ti se veš pogužva ili se posuši na pola. Mi dio izvadimo i razvučenom po vratima i radijatorima a dio osušimo. Nema druge. Tako da obrati pažnju na to, koliko sušilica može primiti veša. Muž mi kaže neki dan da nove sušilice imaju opciju ako ne izvadiš veš odmah, vrti bubanj i nekim intervalima sa se roba ne pogužva! Meni bi to trenutno da kupujem bio uvjet br 1, jer ako izvadim kroz pola sata sat a ne odmah - baš bude zgužvano jako...
I da, nama izlaze dvoje 🙄 odnosno već su tu... Zato je bio onaj kaos od nespavanja!
Od nikoga nisam cula dobro misljenje za 2u1, ali kako nemam mjesta tjesim se da tehnologija napreduje oa tako da se nadam da ce biti ok ako ju uzmem.
Druga opcija mi je sakriti ju u elemente u kuhinju (muz ce poludit 😳) ali moram vidjeti dali odgovaraju mjere. Guzvanje me ne brine jer i tako peglam.
Meni se mala danas skoro razbila s kreveta, cula sam ju na babyphone kalo uzdise, i srecom sam u zadnji tren usla u sobu, vec je bila na rubu. A inace kad ju cujem ne udjem odmah jer se nekad uspava sama. Ocito to vise necemo prakticirat. Jos se tresem 🙄🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji