Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancikaM
    04. Listopad 2019. 14:18

Zadranka mozda stvarno je faza, strpi se jos malo, nama je isto tako bilo dok nisam pokusala sve moguce nacine, moj nije htio vise nista na zlicu nego samo kad mu dajem prstima, pa jedno vrijeme nista nije htio bez kruha, onda malo bebu zavaraj 😁 ili recimo ako vidi da ti jedes i zeli tada, onda se svaki put pravi da ides jesti i koju zlicu i ti stavi u usta...znam da je frustrirajuce i tesko izigravat dezurnog klauna, ali sta cemo s njima, sve bi napravile da pojedu koju zlicicu 😑

cvijetic12
    04. Listopad 2019. 14:19

Moja isto voli kruh, s jogurtom ga zna jesti, ima zubice pa si gricka sredinu.
    Danas smo jeli Šaruna, kaze barba na trnici da je to super, ja neznam, ali pojela ga je socno.
    Nasla sam neki babyphone na Alliju za 240kn i mislim da cu naruciti

zadranka86
    04. Listopad 2019. 14:28

ancikaM

Zadranka mozda stvarno je faza, strpi se jos malo, nama je isto tako bilo dok nisam pokusala sve moguce nacine, moj nije htio vise nista na zlicu nego samo kad mu dajem prstima, pa jedno vrijeme nista nije htio bez kruha, onda malo bebu zavaraj 😁 ili recimo ako vidi da ti jedes i zeli tada, onda se svaki put pravi da ides jesti i koju zlicu i ti stavi u usta…znam da je frustrirajuce i tesko izigravat dezurnog klauna, ali sta cemo s njima, sve bi napravile da pojedu koju zlicicu 😑

Bas san frustrirana...ovo vec traje mjesec dana plus imao je crijevne viroze u razmalu tjedan dana dva put..sve sto bi i pojeo fino van...a inace nece nista ...samo jogurt banan i aj oce i on kruh...stvarno ovo sludi sad vec pocinjem sumljat jel sve ok jel sto boli da ja ne kuzim jel nesto bolestan..ova viroza me isto njega sludila i povracanje..nako nece nista onda fino doslo jos i to...zvucim ka neka ludakinja al sto cu mama sam razumite me sigurno..🤯

url=https://lilypie.com]

busybee
    04. Listopad 2019. 14:34

Isti meni- jogurt i banana. Nema neku rijec utjehe, ali cisto da znas da nisi jedina :) proci ce, mora jednom

zadranka86
    04. Listopad 2019. 14:48

busybee

Isti meni- jogurt i banana. Nema neku rijec utjehe, ali cisto da znas da nisi jedina :) proci ce, mora jednom

🙊zivili jogurti i banane😂😂

url=https://lilypie.com]

busybee
    04. Listopad 2019. 15:16

Tome se i ja nadam. A najsmjesnije je da smo i ja i miz bas gurmani. Sveee zivo volimo, a i volim mislit😅 da je to sto joj kuham fino. Al opet sve zavrsava u kanti. 

cvijetic12
    04. Listopad 2019. 15:16

Mama5

cvijetic12

Moja isto voli kruh, s jogurtom ga zna jesti, ima zubice pa si gricka sredinu.
    Danas smo jeli Šaruna, kaze barba na trnici da je to super, ja neznam, ali pojela ga je socno.
    Nasla sam neki babyphone na Alliju za 240kn i mislim da cu naruciti

https://m.aliexpress.com/item/32945247506.html?pid=808_0000_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.32945247506&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=1105amp-XQUmann_pjZJQ0MXN_aOoA1570193033534
    Ja ti imam ovaj

Kako funkcionira u mraku?

• Enna010
    04. Listopad 2019. 16:04

Ja sam htjela uvesti veceru međutim primjetila sam da mu tesko ipak padne i da je rano. Pred spavanje pocne plakati i bude mrzovoljan tocno ga stomacic boli. Tako da cu sacekati punih 10 mj pa opet probati. Htjela sam vas pitati za misljenje o ovakvim hodalicama sada kada se dizu uz namjestaj da li su one ok?

• Enna010
    04. Listopad 2019. 16:06

Nece nesto da mi sliku ucita uglavnom sto oni guraju ispred sebe 

cvijetic12
    04. Listopad 2019. 20:55

Mi smo bas danas kupili tu guralicu jer ona inace gura kutije po stanu.
    Fora je, ima za namjestiti razine kotaca pa ne moze bas pasti,jedino se na guzu prevrne.i ima one oblike sta se umecu unutra, u Bubamari 229kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.