Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    11. Listopad 2019. 08:40

Ali ti najbolje vidis svoju bebu...ak ce ti biti lakse, mozda da potrazis drugo misljenje..🤷

MVT
    11. Listopad 2019. 08:42

A sve drugo je ok, ja sam pročitala ne znam koliko članaka i knjiga, pedijatrica je samo par puta rekla da lijen i to je to. A sad nisam ni ja puzala nit tata, ja sam isto bila velika i lijena, rodila sam se sa 5 kila, moj mali sa 4,5 pa sad mislim valjda su to geni. Nemam pojma, a za hodanje valjda ćemo čekat do puberteta 🙄 al hvala ti na utjehi

Zvonkica
    11. Listopad 2019. 08:54

Sad sam se sjetila da sam krajem ljeta vidla u parkicu mamu s klincem od godinu i pol, malo smo i pricale, mali jos nije hodao, a to je isto kao plafon za prohodavanje, ali je jako dobro puzao i s malim je sve ok, samo je isto tako valjda lijen..tak da ima valjda i pokoji bebac koji probija gornje granice a sve je u biti ok, sam kaj se njima ne da 😅

MVT
    11. Listopad 2019. 09:03

Čak sam razmišljala da ga stavim na dijetu, iako nije debel, jer je kao termit, jede doslovno sve, spava kao prase, ali kad se umori, samo se raširi, duboko uzdahne i odmori. 🙄

Zvonkica
    11. Listopad 2019. 09:14

Joj ma ne, onda ce biti jadan gladan i samo kenjkav..pogotovo ak velis da je ok s tezinom..jednostavno svako dijete ima svoj razvojni put i to je to..evo moj prvi koji je tak bio sporiji u nekim stvarima sad je motoricki stvarno odlican, tako da strpljenja 😁

MVT
    11. Listopad 2019. 09:18

E strpljenja mi fali 🤣. Nadam se da će i moj kao i tvoj jednom bit motorički kako spada, iako će tata morati prihvatiti da ne uzgajamo budućeg Modrića. 😀

pepillu
    11. Listopad 2019. 09:49

Ja sto sam citala po forumima i od iskustva ostalih najcesce sam cula i procitala da je prvo samostalno posjeda sa oko 9 mjeseci a bilo je i naravno 10,11 mislim da nemas zasto brinut. 

MVT
    11. Listopad 2019. 10:29

Hvala vam cure, sad mi je malo lakše iako ukoliko se ništa ne dogodi do slijedećeg pregleda kod pedijatra, idem kod privatnika. Koliko vi djeci dajete vode dnevno? Moj popije po tri male bočice vode, voli vodu jako i ne čini mi se da to utječe na njegov apetit. 

pepillu
    11. Listopad 2019. 20:02

Moj popije oko 150 ml. Ni ja ne mislim da bi voda trebala utjecati na apetit. 
    Kad vozite bebe u sportskom djelu kolica jel vam je jos uvik okrenuta prema vama ili ste okrenili kolica premaa “svijetu” i kad bi je tribalo tako okrenut? 

cvijetic12
    11. Listopad 2019. 20:56

pepillu

Moj popije oko 150 ml. Ni ja ne mislim da bi voda trebala utjecati na apetit.
    Kad vozite bebe u sportskom djelu kolica jel vam je jos uvik okrenuta prema vama ili ste okrenili kolica premaa “svijetu” i kad bi je tribalo tako okrenut?

Ma kakvom svijetu, cim vidi da me nema je cirkus 🤣😅
    Jos se vozi prema meni, a i nekako mi je taj nacin laksi jer ju vidim, a ona svejedno vidi svijet 😄

MVT nemoj brinuti, decki su sporiji i lijeniji, znam iz iskustva. A i nisu sve bebe jednake, dok su nase padale uz posjedavanje tvoj ce vjerojatno jedan dan sjest i to ce napraviti kako treba 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.