Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    10. Listopad 2019. 18:39

Da, i S je bas mazan jako, mene moji decki spasavaju doslovno jer kada ode kod njih u sobu on je u 7 nebu i moze biti tamo s njima i preko sat vremena, samo ovisi koliko se njima da tada njega cuvat😁😁

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    10. Listopad 2019. 19:02

Mama5, znaci i ti si doslovno cijelii dan s njom na podu, tako i ja, ubi me psiha i monotonija, pa svaki dan isto, kud je hladno vani, lose vrijeme, niti se s kime druzim, bas mi nekako tezak period.

cvijetic12
    10. Listopad 2019. 20:58

Jao i moja je zadnjij dana 100 na sat, stalno mi je pod nogama ili se penje negdje, padne pa opet. Ja sam narucila onaj babyphone i jos ga cekam, valjda ce skoro, ali ni ova opcija nije losa.

• Enna010
    10. Listopad 2019. 22:01

I ja isto ili sam na podu ili u kuhinji sada mi se  moj pravi posao cini kao odmor

cvijetic12
    10. Listopad 2019. 22:11

Meni je danas doslo da se zakljucam u wc na 15min.
    Bila sam sam cijeli dan s njih dvoje. Mali ju zeza i onda onda njurga i ja se onda derem i tako u krug 🙈
    Ona je ok, ali cim me ne vidi je drama, a malome je zabava nju zafrkavat 😤  kad je mali u vrticu onda je i ona mirnija jer ima svoj ritam, a onda ode kod njega u sobu i to joj je sedmo nebo kako i Mama2 kaze 😜

cvijetic12
    10. Listopad 2019. 22:38

Baš! 😃😃
    Moja obozava djecu, kako je stalno s njima brzo bi se skompala s bilo kime.
    Vidjela sam u jesenskim bebama da su dvije cure zavrsile skupa i sobi u rodilistu 🤗 bas fora

MareiKate
    11. Listopad 2019. 06:43

Evo da se i mi malo javimo... U istoj "gabuli" smo! Cijeli dan na podu, spavanje nula i danju i noću. Pokušavam ju nekad po noći zavarati da joj ne dam sisu pa me štipa, nateže po majici 😅 zombie sam totalni.
    Zuba 6 + 2 rastu 🥴
    Mi imamo frendicu mjesec dana stariju, presmiješna su ta druženja. Gledaju se, diraju po licu, otimaju za igračke nadglasavaju... Ugl druženje pod visokim oprezom 😂
    Što se tiče kamera mi imamo tu na WiFi - to je ok za dnevna praćenja po noći se ja ne oslanjam na to. Mislim sad ionako spava samnom, ali dok je bila manja par puta je spava u drugoj sobi (nadobudna ja) i nisam  se mogla pouzdati u to. Nije stabilno. WiFi veza pukne, aplikacija se zamrzne itd...
    Kupili smo novu nedavno preko aexpressa, čekali ju mjesec dana ali je super zaista, ja se preporodila. Platili oko 300 kn...
    Meni je u ovim mukama odlazak na WC najdraži 😂😂 ona ide samnom naravno, i onda često padne tamo ili ju ja lovim jednom rukom... Užas 😂😂

Zvonkica
    11. Listopad 2019. 06:56

Moj je zadnjih dana koma sto se spavanja tice...mislim da je u nekom skoku, njemu se to do sad uvijek odrazilo na spavanje i znalo po 2 tjedna trajat 😅..budi se svakih sat vremena za bezveze, sinoc ga uspavljivali 2 sata naizmjenicno, zaspao u 10 navecer, jutros vec u 6 budan..inace on zna od 8, pol 9 navecer do 7 ujutro odvalit..i tak..veselo...a preko dana inace kad je budan ne mogu se pozaliti..ima perioda kad zeli samo samnom ali ok, no on se voli voziti u kolicima, sam si doma nade zabavu ili se mota oko brace..ma meni je ovo preporod kakav je stariji bio..i super je u drustvu, velikih, malih, ne smeta ga galama...jos samo da se vrati na staro kaj se spavanja tice 😁

MVT
    11. Listopad 2019. 08:30

Cure mislim da smo sve u istom sosu. Ja na podu nisam cijeli dan, on se igra sam sa sobom, ali je lijen i ne da mu se bit na trbuhu, odmah se okrene natrag. Nekad se zakoči sa nogom da ga ne mogu okrenut na trbuh i ne da. Zapravo brine me činjenica da još uvijek ne sjedi samostalno, a ni ne puže. Kad ga uzmem u krilo sjedi, ali ne može samostalno, ode na stranu. Na trbuhu diže rit, ali da ga sad moram lovit to ne, niti je na koljenima. Od moje pedijatrice pomoći nikakve, neka baba ju mijenja isto niš koristi kao ni ova prva. Malo se brinem jer još ne sjedi. Čitam po netu da je gornja granica 9 mjeseci, a negdje i 10, ali više ne znam ni ja. Nekako je sa 5, 6 mjeseci bio full ispred vršnjaka, sad kao da se ništa nije dogodilo 2 mjeseca. Što vi mislite? 

Zvonkica
    11. Listopad 2019. 08:38

Moj prvi ti je sa 8 mjeseci se poceo dizat na nogice, sa 10 mjeseci sjedit samostalno, tu negdje je poceo i puzat...znaci obrnuo je redoslijed i mi smo bili bas zabrinuti jer nikak da pocne sjedit ali ped nije bila zabrinuta jer sve ostalo je bilo ok...sa 13 mjeseci je prohodao..ne znam dal sam te utjesila malo...
    Tak da ak je sve ostalo ok s bebom ne bi trebalo biti nekih problema..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.