Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    03. Listopad 2019. 22:29

I ja moram zbaviti babyphone, koje imate? Video deff zelim, jesu skupi, pa kad vec dajem novce da barem uzmem pravi.
    Ja sam isto kupila 2u1 susilicu i perilicu LG, medjutim nismo jos uselili u novi stan ceka me neotpakirana 😁 

pepillu
    03. Listopad 2019. 22:57

Uhh virujem ti, i ja bi se tresla. Ja imam baby monitor, kupila ga preko njuskala novi za 500 kn i odlican mi je. Ja svog IP uspavam na krevetu i onda ga stavim u svoj krevetic i jos upalim monitor 😅

ancikaM
    04. Listopad 2019. 07:55

Jutro zeniceee, nadam se da ste se naspavale 🤣 sala mala 🤣🤣 evo mi smo imali neprospavanu noc, izbile su nam gornje jedinice 😁 ali je zato jucer bio savrsena beba, nisam mogla vjerovat u kakvo se dobro dijete pretvorio od onog malog vriskavca 🤣

• MeriM88
    04. Listopad 2019. 08:12

Moja cura do skoro 8i pol mj nije imala ni zuba.. I mjesec dana kasnije sa evo 9ipol ima ih 6 i izlazi 7.   

cvijetic12
    04. Listopad 2019. 08:12

Gledala sam na Alliju za kupiti, cca 300kn.i mislim da cu ga naruciti.
    Koju su vam ribu jos bebe probale osim oslica? Idem na ribarnicu pa primam preporuke 🙂

Zvonkica
    04. Listopad 2019. 09:41

Mi smo znali ako su bas grozne muke po zubima dati 3,4 ml lupoceta po noci, to mi se cini bolje nego da nitko ne spava...s bebacem smo za sad prezivjeli bez icega, al sad tek slijedi najgore, cetvorke i trojke pa cemo vidjeti kak ce to ici..
    Moj je za sad probao pastrvu, oslic i losos..ali losos mu nekako nije isao ni prvi ni drugi put, mislim da mu je presuh bio...

mmama2
    04. Listopad 2019. 13:31

Mama5

Mojoj najstarijoj prvi zubic izasao sa 13 mjeseci, a od 3ipol mjeseca smo govorili da ju muce zubici, svaka nervoza, svaki plac sve nam je bilo zbog zubica🤷‍♀️😂😂😂
    Nebi se cudila da na kraju i mala sad dobije prvi zubic tek iza godine dana🤔😂
    Ostalim klincima prvi zubic izbio između 7.i9.mj ali bez prevelikih muka
    Moja za sada probala samo malo oslica, ali sta da kazem ona i dalje ne pojede skoro nis, od svega sta joj dajem probrlja par zlica, voli finger food ali ne voli tu baby hranu, probala joj napravit palicinke od banane, kruske, pirovog brasna i vode pa uopce nije bila odusevljena a kruh npr obozava ali ne moze to stalno jest. Pitanje je dana kad cu odustati od kuhanja posebnog njoj i pocet joj davat sve sto i mi jedemo, jer vec 3mj kuham i bacam🤷‍♀️

Umirem🤣🤣🤣 istoooo, nase stanje jede sve, a npr baba jeksic od hipa ni primirisat

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    04. Listopad 2019. 13:59

Ne kuzim, kako palacinke i hljeb ako nemaju zube? Smije se to? Kako pojedu? 🥵
    U nas isto nema zubica i dalje, bice veselo kad jednom krenu🥴 

zadranka86
    04. Listopad 2019. 14:09

Mama5

_svjesna

Ne kuzim, kako palacinke i hljeb ako nemaju zube? Smije se to? Kako pojedu? 🥵
    U nas isto nema zubica i dalje, bice veselo kad jednom krenu🥴

Pa ne znam dal si primjetila ali sigurno jesi njima su desni jako tvrde i bez problema oni mogu "zvakati", moja sljivu npr cijelu pojede sama, lijepo to mljacka i proguta..
    Moja kad vidi zdjelicu sa kasicom dođe joj loše, a daj joj komadic kruha skace od srece🤷‍♀️
    Ali nisu sva djeca ista pa tako neka komadice nece ni sa godinu dana…

Nadovezat cu se na tvoj post jer ja vuse nemam snage ni zivaca..dite koje je super sve jelo do unazad mj dana..vise ne ce apsolutno nistaaaaaa...ja svaki obrok moram izvodit budalu za par zlica i sretnasan kad to uspije..pa jel to normalno da nece nista i da nema potrebu jest..jedinoo hoce uvik jogurt i bananu i aj taj finger fud ali brate to je sve slabo....ja san na rubu zivaca jer on nije bio ovakav..misla san faza proci ce ali ne prolazi svakim danom sve gore..ponekad se pitam jesam li ja negdi pogrisila u koracima...stvarno je frustrirajuce i tako san nervozna radi toga i zivcana..sve bacam..ja san cak pokusala nasu hranu al on nece ni to...nezz jel ga na kraju tribam ipak odvest doktoru ja san sludena uopce vise nezz sto bi mislila...☹😭😱

url=https://lilypie.com]

Zvonkica
    04. Listopad 2019. 14:09

Ja kad gledam svog kad papa cini mi se da vise zvace sa desnima sa strane nego sa prednjim zubicima koji su mu izbili...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.