Moj je malo kompliciran s hranom 🤣 place kad je gladan, stavim ga u hranilicu, krenem s prvom zlicom, a on frajer okrece glavu, pa ga malo nasmijem da otvori usta i prvu zlicu na prevaru uvaljam, e onda kad skuzi da je fino, dalje ide glatko. Isto kao sto je netko gore napisao, potrebno je potrefit vrijeme kad je stvarno gladan, inace kurslus 🤣🤣 Od kad su mu izbili zubici vratio se na staro i poceo lijepo jesti pa se ne mogu pozalit, ali da, isto sam se zivcirala nekih 2 tjedna kad nije htio nista, tako da vas kuzim, nije lako 😑
Drage moje...evo luda glava umisto da spava ja citam nas..citam pocetke ovog foruma i s nostalgijom se sicam tih dana...nevjerojatno kako su proletili..upravo nasla svoju objavu da san rodila...drago mi je da smo pojedine clanice ostale aktivne i danas..za mi je sto se neke mame uopce vise ne jave a bilo bi ih bass lipo cuti kako su kako bebice...onako cisto da se vas cujemo ipak smo se tipkale 9mj...ana nam se po ponekad javi jedina..vise se ne cuje ni za salaticu ,allieh,brunu,pticaselica,nali,barbiemama....i da ne nabrajam jer se ni ne sicam nickova vise..ali evo mame ako nas bar citate daj se javite starij druzini.....bilo bi lipo isto sad kad smo sve rodile i skoro evo i godinica je tu da vidimo kako je koja sw snasla i kako nam bebice..veliki pozdrav svima drage moje odoh na spavanac...veceras dan nostalgicna poprilicno..☺🤗
url=https://lilypie.com]
Ja sam vas nekad znala popratiti, i da, sjecam se Salatice, steta da vise ne pise nitko.
Ali ima nas nekoliko pa se pojadamo medjusobno 😋
Joj zene..evo i moj vec par dana odbija rucak koji mu sama skuham i nece pa nece, nema sanse, i onda mu ponudim kupovnu kasicu i to pojede 🤦🙄 al ajd, bar hoce jest..kad vidim kaj pisete vi ciji bebaci nis nece onda se tjesim da ovo moje nije opce neki problem 😅
Joj zene..evo i moj vec par dana odbija rucak koji mu sama skuham i nece pa nece, nema sanse, i onda mu ponudim kupovnu kasicu i to pojede 🤦🙄 al ajd, bar hoce jest..kad vidim kaj pisete vi ciji bebaci nis nece onda se tjesim da ovo moje nije opce neki problem 😅
Neznam koje ulje koristit, ali u kupovnim je vecinom repicino ulje.
Probaj ga i ti stavljati, mozda je u tome kvaka
Ja sam vas nekad znala popratiti, i da, sjecam se Salatice, steta da vise ne pise nitko.
Mislom da je sakaticina Lena bila prva beba naseg foruma...akoo se dobro sican al nisan sto posto jel ona ili Mikael od Ane..lipo bi bilo cuti ih ali eto ima nas par radi kojih ipak jos uvik zivi nas forum..lipo je to..evo godinu dana nekog poznanstva ...iako virtualnog ali opet smo u toku sa brigama problemima...
Mislom da je sakaticina Lena bila prva beba naseg foruma…akoo se dobro sican al nisan sto posto jel ona ili Mikael od Ane..lipo bi bilo cuti ih ali eto ima nas par radi kojih ipak jos uvik zivi nas forum..lipo je to..evo godinu dana nekog poznanstva …iako virtualnog ali opet smo u toku sa brigama problemima…
Sakaticina/salaticina
E Zadranka bome i mene nekad ulovi nostalgija, evo nisam jucer uopce bila na forumu i evo par poruka za procitat, a onda ako te nije bilo cijeli dan pa trebalo je nadoknaditi sve te stranice za procitat🤗
Ali, dobro, bitno da se barem nas nekoliko ovdje druzi.
Ako me dobro sjecanje sluzi Mikael od Ane je prva beba😊, a bome sad ce jos malo godinu dana on a i sve nase bebice, ide to vrijeme☺️
Narucila sam onaj babyohone i platila ubrzanu dostavu, nadan se da je kroz 2tj kod mene. Koliko si ti cekala?
Btw jutros vidim ISTI taj na njuskalu 400kn 😏
Bokic curke! Evo sad kad je zadranka spomenula nas koje se ne javljaju..evo ja vas citam ali ne pisem🙄 Moja beba je super.Od pocetka smo ukljuceni u vjezbe i evo dostigli smo bebe vrsnjake😊 Inace dijelimo iste radosti kao i vi svaki dan😅
Vrijeme mi prebrzo prolazi!
Drago mi je da su vam bebice svima super!🤗😘
Sortiraj odgovore
Najstariji