Ja imam jos 10kg viška i ne smeta me to koliko me smeta ovaj mlohavi trbuh i kako mi se prilije ta koza preko gaca mi je odvratno al trenutno ni ne radim na tome tak da 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ja oko svoga ne skacem previse, ako padne, bude se dignuo, mora se naucit 😁 ali on je sad vec dosta i stabilan...jedino ako vidim da je negdje gdje bi se bas mogao ozlijediti jace onda ga maknem..
Meni isto druge mame uvijek izgledaju dotjerane i super a ja sebi sva jadna...pogotovo sad kad im nosici cure, nema sanse da budem cista, valjda bih minimalno10 majci i hlaca na dan trebala mijenjati jer cim mi se priblize obrisu svoje smrklje u mene 😅 iako im stalno brisem nosice...a bas mi jedan dan veli jedna mama ciji klinci idu s mojim malim u vrtic da me vidjela kroz prozor u setnji s bebacem i kako sam joj djelovala super i opusteno, cvikeri na glavi i boli mene briga...a ja sam bas u tom trenutku jurila doma da napravim malom kasicu pa da idemo po bracu u vrtic i onda da im oboje dam jesti, znaci kaos u mojoj glavi kao i roba na meni..ali ta mama je to sve drugacije dozivjela...🤣
Ja imam jos 10kg viška i ne smeta me to koliko me smeta ovaj mlohavi trbuh i kako mi se prilije ta koza preko gaca mi je odvratno al trenutno ni ne radim na tome tak da 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ali i ljeto je proslo pa nema uvlacenja😎😎
Ja oko svoga ne skacem previse, ako padne, bude se dignuo, mora se naucit 😁 ali on je sad vec dosta i stabilan…jedino ako vidim da je negdje gdje bi se bas mogao ozlijediti jace onda ga maknem..
Meni isto druge mame uvijek izgledaju dotjerane i super a ja sebi sva jadna…pogotovo sad kad im nosici cure, nema sanse da budem cista, valjda bih minimalno10 majci i hlaca na dan trebala mijenjati jer cim mi se priblize obrisu svoje smrklje u mene 😅 iako im stalno brisem nosice…a bas mi jedan dan veli jedna mama ciji klinci idu s mojim malim u vrtic da me vidjela kroz prozor u setnji s bebacem i kako sam joj djelovala super i opusteno, cvikeri na glavi i boli mene briga…a ja sam bas u tom trenutku jurila doma da napravim malom kasicu pa da idemo po bracu u vrtic i onda da im oboje dam jesti, znaci kaos u mojoj glavi kao i roba na meni..ali ta mama je to sve drugacije dozivjela…🤣
Ja sam isto stalno zamazana i stalno nosim jednk te isto i robu koja mi je zgodna radi dojenja..a ono h vrticu sve neke mame tako lijepo obucene da mi bude neugodno stajati do njih 🙄
Ali vidis, mozda te mame koje su nama lijepe sebe isto smatraju bezveznim i zamazanim 🙂🙂🙂
Ja sam se iskreno uvijek divila onim ženama koje uopće nisu nešto dotjerane,ali imaju takav neki stav kao da imaju svijet pod nogama. Jako dotjerane žene mi nekako nisu zanimljive, ne znam zašto,a pogotovo kad vidim ženu u visokim štiklama ( da se razumijemo i ja sam ih nosila dok nisam počela imati problema sa kralježnicom) imam osjećaj žaljenja. Ne mogu zamisliti da bi muškarci nosili nešto tako neudobno bezobzira na motiv.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam cak i ok s kilama, da imam jos 2-3kg manje bilo bi ekstra, niska sam pa se kod mene svaka kila gore dolje kuzi..jedino kaj mi je sve mekano i opusteno i to me jako smeta..😏.u prvoj trudnoci sam dobila 17 kg i to me bas zeznulo jer naravno nije sve otislo nakon poroda, ali kako sam brzo ponovno ostala trudna a ovaj je bio u fazi prohodavanja i opce nisam imala mira od njega dobila sam samo 7 kg a nakon poroda je otislo i vise od toga i to bez nekog veceg truda, decki moji su mi pomogli 😁 kad prestanem dojiti pokusat cu se jos malo vise dovesti u red..samo zato jer se ja tako bolje osjecam 💪
Evo prijavljujem mirniju noc, prvi put se probudila oko 1, pa 3, 5 pa u 7 tad smo se i digle. Nadam se da ste i vi bile takve "srece" 😅😄
Ja isto prijavljujem mirniju noć od prethodne dvije... spas inače bi ka zombi šetala danas.
Upravo to, najgore mi je kad utonem u onaj prvi san i pocne me cupati za nos 😆
Moj je zadnjih par noci super spavao ali nocaaaaas koma 🙍 a stariji ima neku virozicu i noc prije izbijalo tak da to od njega opce nismo spavali i doma je, ne ide u vrtic, crknuta sam 🙍🙍
Cure sa starijim klincima, kad vam je postalo lakse s njima..neki vele nakon 3 godine, neki 5, neki nikad 😅 zanimaju me vasa iskustva..🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji