Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zvonkica
    30. Rujan 2019. 20:29

mmama2

Odemo u kadu, skinem pelenu i operem dupence pod pipom, jos i ruke on opere.. Kada ga oblacim pjevam i kreveljim se i on ne mrda tih minutu, dve 🤷‍♀️ mene vise brine kako ih kupate🤔🤔 sjedi u kadi na rucniku da ne klizi, ali nece tako biti pa se baca po svukuda, puze itd, a to mi nije cool dok se kupa🙄🙄

Znaci i ja sve identicno ovako radim...jedino sto se kupanja tice ja decke kupam zajedno pa valjda gleda bracu dok se igra sa svojim posudicama, malo i on posudi, ima i patkicu, ja ga nabrzaka operem vodom, glavicu operem, isperem i sve super..jedino kaj mi imamo tus 😁

Zvonkica
    30. Rujan 2019. 20:30

A kad je muz doma onda njega uvijek zicam da malog presvuce 😁

pepillu
    30. Rujan 2019. 21:57

A ja isto tako kreveljim se pa on gleda u mene i naravno kad je muž kuci njemu uvalim presvlačenje al onda čuje se iz sobe samo Ne, ne, ne. .... 😂😂
    A sto se tice kupanja, kupamo ga uvik skupa ja i muž pa ga on malo animira dok ga ja sredim al vode bude po cilom podu od njegovog brćkanja..

cvijetic12
    30. Rujan 2019. 22:27

Ja ju kupam u onom nastavku za sjedit u kadi, vec je dobrano tjesan pa cemo ga maknuti uskoro, a ako ju pustim onda puzi i ide na odvod jest pjenu 😅
    Primjetila sam da vec dva dana kada puzi jednu nogu podigne, onako koljeno je u zraku a stopalo puzi po podu..ako me kuzite, neznam kako opisati, ali jako cudno izgleda, ne kuzin sta joj to znaci, niti dali je to normalno, jer izgleda kao da ju boli to koljeno pa ga digne, ali kad diram ne pokazuje da boli 🤔🤔

pepillu
    01. Listopad 2019. 08:35

Cvijetić tako mi od susjede mali puže... mislim da je to normalni način haha
    Moze savjet kako najbolje i da nije komplicirano jaje uvesti?

cvijetic12
    01. Listopad 2019. 08:53

I ja se nadam da je samo neka fora, jer izgleda kao sepavi psic 😅🤔
    Ja sam jaje uvodila prvo samo zumanjak sa zobenim i nekim vocem, kad sam uvela njega sam bjelanjak uvela kroz muffine i sl. Koje je slabo jela ali recimo da je jaje uvedeno, tvrdo kuhano nece jest a za kajganu nisam sigurna dali joj dati.
    Mi vec drugu noc za redom imamo show, u ponoc se budi, dize se, posjeda se, cupa nas, nikako ju smiriti, cicat nece tj pociica mi sve, cice su mi ko dve suhe smokve doslovno.luda sam i umorna.povezujem to sa slabom vecerom, tj nije bas jela veceru zadnja dva dana pa je mozda to, neznam, cak sam razmisljala kupit bebimil ili nesto i dat joj barem po noci jer ne funkcioniram vise😤😤😤

pepillu
    01. Listopad 2019. 09:02

Cili žumanjak ili bas moram kvarat pa pola itd..?
    Meni zadnje dvi noci isto show s malim a inace mi super spava tako da ne znam sto mu je 😂 mozda je Full moon 😅

MareiKate
    01. Listopad 2019. 09:25

cvijetic12

I ja se nadam da je samo neka fora, jer izgleda kao sepavi psic 😅🤔
    Ja sam jaje uvodila prvo samo zumanjak sa zobenim i nekim vocem, kad sam uvela njega sam bjelanjak uvela kroz muffine i sl. Koje je slabo jela ali recimo da je jaje uvedeno, tvrdo kuhano nece jest a za kajganu nisam sigurna dali joj dati.
    Mi vec drugu noc za redom imamo show, u ponoc se budi, dize se, posjeda se, cupa nas, nikako ju smiriti, cicat nece tj pociica mi sve, cice su mi ko dve suhe smokve doslovno.luda sam i umorna.povezujem to sa slabom vecerom, tj nije bas jela veceru zadnja dva dana pa je mozda to, neznam, cak sam razmisljala kupit bebimil ili nesto i dat joj barem po noci jer ne funkcioniram vis

Ista stvar kod nas! Sve mi posisala jučer i dan i noć, čak sam se nakratko i zabrinula što se dešava jer je njoj još sisa broj 1, slabo jede druge stvari. Noć koma, ustane se, pa sjedi, brblja, penje se, užaaas

Anna13
    01. Listopad 2019. 10:14

Također i kod mene ludilo po noći,s time da i danu pije i ad i jede kasice, pa ne znam baš da je gladna 
    Cijelu noć visi na meni, mislila sam da mi mlijeka nestaje ali ne, moram se i izdajat. 
    I od jučer se krenila dizat na noge, i sad ne znam dali da je spustim ili pustim. Imam osjećaj da sam se vratila na početak jer ništa ne mogu napraviti. 
    Evo jutros se digla uz kauč dok sam se okrenula i odbacila se nogama jer želi skakati i tako je lupnila glavom da sebi nisam došla sat vremena. 
    Kako da otupim na te padove jer ona baš sve hoće na brzinu, uopće nije neko oprezno strasljivo dijete. 
    Nekako mi prebrzo sve radi, pa tek je propuzala kako treba a ona već hoće hodat.

url=https://lilypie.com]

pepillu
    01. Listopad 2019. 10:31

Ajme i moj se sad lagano diže uz namještaj pa se razmisljam kupiti ono sto se bebi stavi na leđa kao jastučić neki štit ako znate o čemu pričam..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.