Pozdrav cure! Ispricavam se sto ovako upadam ali trebao bi mi savjet iskusnijih mama djecaka. Zanima me navlacite li kozicu kod ciscenja spolovila i koliko cest? Kada sam pokusala lagano navuci kozicu bebi nije islo pa sam odustala al zadnjih par dana primjecujem da mu je vrh pise lagano crven pa me brine da ne bi doslo do kakve infekcije. Hvala unaprijed
Obicni nalaz urina je bio, urinokultura se ceka par dana pa to cu u ponedjeljak u bolnici.
Sve sam uradila po propisu, oprala ga, izbrisala, u roku pola sata odnijeli urin u lab, evo dobio je antibiotik i probiotik 😭😭
Cudno mi da mu je dala ab bez urinokulture ali opet neka jer s ovim parametrima cekati ponedjeljak ne bih smjela. 🤔
Proci ce, drz te se 🤗🤗
Pozdrav cure! Ispricavam se sto ovako upadam ali trebao bi mi savjet iskusnijih mama djecaka. Zanima me navlacite li kozicu kod ciscenja spolovila i koliko cest? Kada sam pokusala lagano navuci kozicu bebi nije islo pa sam odustala al zadnjih par dana primjecujem da mu je vrh pise lagano crven pa me brine da ne bi doslo do kakve infekcije. Hvala unaprijed
Navlacim, kod kupanja uglavnom..ako to nisi do sada radila, ici ce teze u pocetku, ali bit ce lakse svaki iduci put i moci ces vise navuci, samo nemoj forsirat...recimo ja ne koristim kod presvlacenja nakon velike nuzde vlazne maramice, blazinice i sl , vec guzu pod pipu pa preperem taj cijeli dio nabrzak, znaci i pisu ali bez navlacenja i primjetila sam da mu onda i pisa bude cisca kad ga bas perem tj puno je manje ili opce nema sira kak bi rekao moj muz 🤣
Svjesna dobro si postupila!
Nadam se da nije nista, kako o Petra pise, na prvu izbaci brdo svega a kasnije ipak nije nista. I meni je u trudnoci zadnji nalaz urina bio grozan, a urinokultura odlicna.
Svakako nam javi sta je od svega bilo, gdje oni talo mali uspiju navuci bakterije nije mi jasno 🤔
Navlacim svake veceri nakon kupanja, ali ima tanak kozice okolo koji ne mogu prevuci, pa ne forsiram, izviri glavic recimo 1/3 i dalje ne ide. Ne zamaram se jer nema crvenila, svaki dan pokusam malko vise navuci i to je to, a kasnije cemo vidjeti ako je sljepljen sto cemo dalje 😑
Ne navlacim nista, uopce ne diram kao sto nisam ni starijima.. Srednji je oko 3g prevukao sam skroz, stariji cak i ranije, vise se ne sjecam.. Prijateljica koja radi na urologiji u jednoj zgb bolnici kaze da se nista ne dira, to su prastara preporuke.. Samo treba pustiti djecu da sami sve obave kada dode ono razdoblje istrazivanja vlastitog tijela
url=https://lilypie.com]
Hvala puno na odgovorima, tila sam cut vasa iskustva. Vidim da su prilicno oprecna misljenja o tome i na internetu i medju pedijatrima.. kao i o vecini stvari 😅
Cvijetic, pa mozda je na moru pokupio nesto, a mozda sam i ja pravila gresku kad ga perem, jer mi je sinulo da kad se ukaki prvo perem guzu pa onda pisu pa da mu nisam tako naskodila, ja sam bila ubijedjena da to ima veze samo kod djevojcica 😪
Moze svasta biti i necu time uopce da razbijam glavu, dat cu antibiotik pa u pon urinokulturu svakako radimo. Crvenilo se smanjilo.
Cvijetic, pa mozda je na moru pokupio nesto, a mozda sam i ja pravila gresku kad ga perem, jer mi je sinulo da kad se ukaki prvo perem guzu pa onda pisu pa da mu nisam tako naskodila, ja sam bila ubijedjena da to ima veze samo kod djevojcica 😪
Moze svasta biti i necu time uopce da razbijam glavu, dat cu antibiotik pa u pon urinokulturu svakako radimo. Crvenilo se smanjilo.
Moj komentar se nije odnosio na to da si ti kriva vec na to da kako uvijek bebice nesto pokupe a toliko ih pazimo 😕
Jel pratite koje TV serije? Ja imam Hbo i Pickbox i skroz sam bez ideje sta gledati 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji