Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    29. Rujan 2019. 17:56

I ja planiram dojiti do godine, i sad mi je vec tlaka kad krene gristi jer stvarno me boli

Frajla
    29. Rujan 2019. 18:20

pepillu

Ja sam pocela citati odgoj na danski način dol sam trudna bila al nisam se ni onda mogla vise skoncentrirati, kakva je?
    Joj na listi mi je Černobil za gledati, svi kazu da je super.
    Jedino od serija sto sam uspila pogledati sad nakon poroda je got 8 sezona i Stranger things 3 sezona i jos moram zadnju sezonu dr housa završiti, nju nikako pogledati 😅

Ja ju nadobudno kupila, al po meni je to za znatno stariju djecu, tamo 3+. Na manje se rijetko sta da primjeniti. Jedino to da djecu treba pustiti da se slobodno igraju, sto mi je sasvim logicno. Fras dobijem kad tipa mali slaze kockice i onda moja mama kaze "ne tako" i ide mu pokazivati "kako treba" 🤬 ili kad ona onaj autic sjede naopako, pa ga okrece iako je djete skroz zadovoljno samo sobom 😡
     Pisana je (po meni) na poprilicno iritantan americki nacin.
    I presuper mi je kak se zagovara da se ne upisuje djecu bas ovak na neke aktivnosti, nego da se potice slobodna igra, a onda je pol primjera u stilu "vase dijete igra nogometnu utakmicu...." 😏

cvijetic12
    29. Rujan 2019. 20:02

Frajla

pepillu

Ja sam pocela citati odgoj na danski način dol sam trudna bila al nisam se ni onda mogla vise skoncentrirati, kakva je?
    Jedino od serija sto sam uspila pogledati sad nakon poroda je got 8 sezona i Stranger things 3 sezona i jos moram zadnju sezonu dr housa završiti, nju nikako pogledati 😅

Ja ju nadobudno kupila, al po meni je to za znatno stariju djecu, tamo 3+. Na manje se rijetko sta da primjeniti. Jedino to da djecu treba pustiti da se slobodno igraju, sto mi je sasvim logicno. Fras dobijem kad tipa mali slaze kockice i onda moja mama kaze "ne tako" i ide mu pokazivati "kako treba" 🤬 ili kad ona onaj autic sjede naopako, pa ga okrece iako je djete skroz zadovoljno samo sobom 😡
    I presuper mi je kak se zagovara da se ne upisuje djecu bas ovak na neke aktivnosti, nego da se potice slobodna igra, a onda je pol primjera u stilu "vase dijete igra nogometnu utakmicu…." 😏

Bome kad me mali raspizdi nema te knjige koja bi nam pomogla 😏
    Mislim da ce Mama5 razumjeti 😆

cvijetic12
    29. Rujan 2019. 20:02

I ostale sa starijin klincima 😁

cvijetic12
    30. Rujan 2019. 09:42

Mama5

cvijetic12

Frajla

pepillu

I presuper mi je kak se zagovara da se ne upisuje djecu bas ovak na neke aktivnosti, nego da se potice slobodna igra, a onda je pol primjera u stilu "vase dijete igra nogometnu utakmicu…." 😏

Bome kad me mali raspizdi nema te knjige koja bi nam pomogla 😏
    Mislim da ceMama5 razumjeti 😆

😂 😂 😂 Bas tako, super je to sve tako na papiru, u praksi je malo drukcije🤷‍♀️

Totalno, nekad mi bude neugodno izaci iz zgrade koliko se znam derat pa da me susjedi ne gledaju cudno🤣 srecom pa ih je pola gluho 😅😅
    Evo mi vec tjedan dana nosic cistimo na usisavac, jutros je cak bila mirna jer je ocito shvatila da joj pomaze, inace ja se osjecam bas prehladeno, naoruzali smo se mandarinama pa ce proci 😌

Zvonkica
    30. Rujan 2019. 13:29

Mi cistimo nos otkad je braco ponovno krenuo u 9mj u vrtic pa i malom prenese..sva sreca nije strasno pa je dovoljno pocistiti samo navecer...i vec sam se pomirila s cinjenicom da ce obojici curiti do proljeca 😏

cvijetic12
    30. Rujan 2019. 13:44

Da, sad pocinju sve bolestine, nama mali dovuce isto iz vrtica ali sve uvijek prenese na mene, cak ni njemu ne bude nis a ja evo vec smrcam.
    I bolje da njima nije nista, jer kad krenu nitko ne spava... osim muza.

• Enna010
    30. Rujan 2019. 14:26

Muz uvijek spava bas me nasmija😂😂  mame drage kako vi uspjevate promijeniti pelenu u ovoj fazi ja njega cim stavim na guzu on bjezi ma sve strane. Ispocetka mi je znalo upaliti da mu stavim daljinski u ruke i kao to ga malo zainteresuje pa uspijem fino ocistiti i promijeniti. Jutro mi je npr bacio daljinski direkt u pelenu i otpuzao poslije je toga bilo svuda pola dana cistim💩

cvijetic12
    30. Rujan 2019. 14:58

Enna010

Muz uvijek spava bas me nasmija😂😂 mame drage kako vi uspjevate promijeniti pelenu u ovoj fazi ja njega cim stavim na guzu on bjezi ma sve strane. Ispocetka mi je znalo upaliti da mu stavim daljinski u ruke i kao to ga malo zainteresuje pa uspijem fino ocistiti i promijeniti. Jutro mi je npr bacio daljinski direkt u pelenu i otpuzao poslije je toga bilo svuda pola dana cistim💩

Hahah.... tako nekako je i kod mene, krene se migoljit i onda sav sarzaj iz pelene ispadne po svuda, a presvlacim ju na krevetu...dakle, spavam u svinjcu 🙈🙈

mmama2
    30. Rujan 2019. 15:22

Odemo u kadu, skinem pelenu i operem dupence pod pipom, jos i ruke on opere.. Kada ga oblacim pjevam i kreveljim se i on ne mrda tih minutu, dve 🤷‍♀️ mene vise brine kako ih kupate🤔🤔 sjedi u kadi na rucniku da ne klizi, ali nece tako biti pa se baca po svukuda, puze itd, a to mi nije cool dok se kupa🙄🙄

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.