Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    28. Rujan 2019. 20:32

Cernobil je super serija 👌👌
    Sex i grad sam taman pregledala od pocetka do kraja i trazila u max tv videoteci film ali ga nema 😔😔
    Inace , tko voli takve serije, neka pogleda Osvetu u stiklama, super je.
    Sto se odgoja tice, s malim smo na dobrom putu, nadam se. Kad nesto dobro napravi ga pohvalimo, nagradimo. Ali i kad napravi glupost bude kaznjen. Puno razgovora,puno truda i jaaako puno zivaca sam vec izgubila, ali ako ce se isplatiti nije mi zao.
    🤯

cvijetic12
    28. Rujan 2019. 22:38

Mama5

Cernobil smo pogledali, dobra je serija.
    Za citanje nemam dobru koncentraciju tako da ono to mi bas ne ide, zadnje procitano je Dnevnik Pauline P., tako je to kad imas skolarce(i jedino jer im ne citam lektire, ovo je bilo jer mi se sviđalo dok je kcer citala) 🤷‍♀️ 😂
    Ja sam danas pogledala nakon dugo vremena film na gledalici, iako ono taman pred kraj se ona probudila i dosadilo joj biti u krevetu, ali dobar je osjecaj nesto pogledati ☺️
    Jedva cekam da malo naraste pa da mogu u kino😉

Ajme kino 🤗
    Ja jedva cekam izac van, ali bas u izlazak, nisam tip koji puno izlazi ali sad bas zelim i jako sam ljubomorna kad muz ode na pivo 🙄

cvijetic12
    28. Rujan 2019. 22:39

Ja ih potrpala na spavanje i evo vec 2h cistim, kad sam vidjela maloj crne tajice sam odlucila da MORAM DANAS CISTIT 🤣

_svjesna
    28. Rujan 2019. 22:49

Beba, hvala ti, mali je super, crvenila nema, pije lijek, nema nikakvih teskoca za sada ☺️
    Kolicinski koliko pojede hmm nisam nikad mjerila, pun tanjuric smaze ali recimo kad mu dam gotovu kasicu od 250ml ostane pri dnu malo i to mu namjerno ne dam jer onda sve izbljucka vani.
    E kako vi spavate sad nocu, posebno mame koje doje, mislim jel beba s vama na krevetu, u svom kreveticu pa ju vadite van za podoj i vracate, gdje muz spava? 
    Ja cijelo ljeto spavam sama s malcem na bracnom, muz je otisao u drugu sobu jer su bile vrucine on je spavao s otvorenim prozorom i meni je iskreno to sad super, navecer dam jednu cicu, on samo zaspi, pa predjem na drugu stranu kreveta dam drugu i malca ne micem uopce. Sad bi se muz vratio hahaha pa predlaze da krevetic prislonimo uz svoj, ali onda opet moram malog izvlacit iz krevetica hranit pa ga vracat nikako mi ni to nije zgodno 😪 Kako vi?

cvijetic12
    28. Rujan 2019. 23:16

Nama je krevetic prislonjen krevetu, makli smo jednu stranu. Kad ju uspavljujen uvijek je zadnja cica ta tako da je ona tad u kreveticu, po noci ako place dam joj ruku pa se smiri ili se nekad samo ujutro stvori izmedju nas, valjda ju u snu uzmem ako place.
    I iskreno ni ne znam koliko se puta budi, ne pratim od umora, ali zna nekad od 20ipo do 06ipol odlomiti u komadu.

Zvonkica
    29. Rujan 2019. 08:16

Ja isto jedva cekam da mogu nekamo otici i da ne moram gledati na sat kad se moram vratiti..ali mislim da cu se za to nacekati 😅 za pocetak jedva cekam da mali prestane dojiti..s godinu dana ga micem s cike pa ce i to vec biti neko olaksanje..
    Mi imamo u stanu jednu spavacu sobu, i nas krevet je opkoljen sa svake strane s kinderbetima 😁 moji decki otpocetka oboje spavaju u svojim kreveticima, za ovog manjeg mi je pogotovo to bilo bitno da stariji ne bude ljubomoran..ali imao je fazu kad bi ga ja pred jutro podojila i nije se mogao smiriti u kindacu, pa bih ga ostavila s nama da spava...ili ako su bolesni onda su isto s nama, ako zubici jako muce i sl, ali ako je sve standardno svi su na svom radnom mjestu 😂 i primjetila sam da moji tak i bolje spavaju, jer ak je samnom moram paziti kak se micem, okrecem da ga ne probudim..obicno vele da je obrnuto al kod nas je tak...i ja nemrem dojit lezecki, nekak nam ne ide pa bi se i tak morala dizat za podoje...

mmama2
    29. Rujan 2019. 09:42

Od prvog dana je sa nama, nemam uopce kindac ovaj put u stanu😅😅 muz je sa nama. Mali bude do zida ili u sredini kako god vec i sve sljaka tako.. Cica ne znam 2,3x, nekada ne uopce, nekada 10x, ja to prespavam sve. 

url=https://lilypie.com]

pepillu
    29. Rujan 2019. 12:28

Meni uopce nije problem otici bilo di s njim kad je dobar a i nije mi problem otici navecer na pice il nesto s curama, toga mi stvarno ne fali... 

Beba
    29. Rujan 2019. 14:05

Ja nisam od nekih izlazaka,svakih cca mj dana dođe mi mama pa onda idemo kamo nam se ide,sad ćemo i na kratak put,nemam osjećaj da nešto ne mogu,jedino mi fali spontanosti ,moram isplanirati hranu,pelene ,robu,pa zbog toga često i odustanem da idemo nekamo. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Petra05
    29. Rujan 2019. 14:48

Ja spavam sama s malim, ne mozemo svi skupa jer se mali vrti stalno, a muz isto i ne funkcionira, a u krevetic ne zeli ni primirisati
    Ja s njime vecinom idem svaki dan setnja ujutro/vecer, a za sve ostalo ga ostavim muzu/mami i onda soliram 😂🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.