Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    27. Rujan 2019. 22:40

Ma nee, nisam ni mislila da si to mislila, onako sam prokomentirala, bez ikakvog loseg tona i misli, sve ok 😃😃😉❤️

pepillu
    28. Rujan 2019. 08:46

Bome ne stignem ni ja nista pogledati, dok njega uspavam taman budem i ja za leci, iako ima hrpu novih serija sto bi pogledala i filmova, knjiga za pročitati 😩

cvijetic12
    28. Rujan 2019. 09:34

Ja ne mogu zaspati bez Tv,.imam ga u sobi i kad mala zaspi ja prije spavanja pogledam, naravno na mute ali opet volim. Hrvatske serije ne gledam jer kako je stisano ne cujem, tako da ljubav na selu gledam iduce godine 🙂

_svjesna
    28. Rujan 2019. 10:15

Ni ja nista ne gledam, sve utisam, svjetlo prigusim, i odmaram, trenutno stan opremamo pa se malo zabavim detaljima, a volim dosta citati ali nekako nemam koncentraciju za to. Pogledam eventualno neku laganu seriju na Foxu da opustim mozak i ne razmisljam. Zato sam u trudnoci pregledala sve moguce serije 😃

• Petra05
    28. Rujan 2019. 10:49

Ja gledala male lazi, sad opet pratim seks i grad po 19383.put, prije toga sam gledala jos neke serije na hbo, stignem jer kad on spava, ja odmaram 🙈

ancikaM
    28. Rujan 2019. 17:09

Knjigeeee, jao fale 😑 ali ni ja se ne mogu skoncentrirati jer mislim sta sve jos moram napravit u toku dana, ali nam je zato tv non stop upaljen pa usput preletim okom kako sto naleti 🤣 vec sam napravila spisak filmova koje zelim pogledat i cekam bolje dane kad cu imat 2 sata u komadu slobodna 🤗

Beba
    28. Rujan 2019. 17:27

Ja stignem sad kad je sezona gotova,ne pratim ništa specijalno ,ali pogledam The Zone - mislim da se tako zobena N. Geo. ,Odgledali sam Černobil šta toplo preporučam,onda Sluškinjinu priču,bar prva i druga sezona i od filmova Zelena knjiga-preedobar,Americana women isto ok.
    Šta se čitanja tiče tu malo štekam,trenutno čitam Odgoj na danski način. 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Beba
    28. Rujan 2019. 17:35

Koliko vi dajete svojim bebacima količinski po obroku? Ja dajem 2 obroka (krute hrane) ovisi koliko napravim,ali uvijek bude skoro pun njegov tanjurić,pa sam danas mjerila koliko je to i to je 350 ml pa me sad strah da dajem previše,na mu se ne rastegne želudac. 
    A šta se tiče pišulinca,mi naređeno kožicu ,ali ne prečesto,po savjetu pedice.

DANTE

pepillu
    28. Rujan 2019. 19:16

Ja sam pocela citati odgoj na danski način dol sam trudna bila al nisam se ni onda mogla vise skoncentrirati, kakva je?
    Joj na listi mi je Černobil za gledati, svi kazu da je super. 
    Jedino od serija sto sam uspila pogledati sad nakon poroda je got 8 sezona i Stranger things 3 sezona i jos moram zadnju sezonu dr housa završiti, nju nikako pogledati 😅 

Beba
    28. Rujan 2019. 19:35

Sviđa mi se knjiga,tek sam negdje na pola,ali ima super stvari,npr roditelji koji forsiraju da im djeca nauče prije škole čitati i pisati samo su u početku naprednija,ali se ta prednostkroz kratko vrijeme izgubi,a ta djeca mogu postati anksiozna,ili da ne treba hvaliti djecu za nešto što je bilo lagano,već da uvijek treba pohvaliti njihov trud. Uglavnom zanimljivo štivo.
    Zaboravila sam prije napisat Svjesna nadam se da je maleni bolje.

DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.