Svi oni napreduju svojim tempom i ne nemogu biti jednaki, moze biti sad veca pa za 5 god puno manja od vrsnjaka i sl. I mali je imao uvijek dobru kilazu i sve pa je sad puno nizi od vrsnjaka, genetika tu igra veliku ulogu.
Imam poznanicu cija je beba 3mj mladja od moje, prosisala nas je odavno, i ona je sva ponosna kako je beba velika, ali ne vidi da ona i muz imaju 2m u sebi i jako puno kilograma. 🙄🙄
I ja mislim da to sada nista ne znaci koja beba je kolika...to kad udu u pubertet onda ce se vidjeti..
Moj je 2018. i sad u 9.mjesecu je dobio prvu dozu cjepiva za pneumokok i rekla mi sestra da druga ide za 2 mjeseca..samo ova je bila na zamjeni pa moram cekati da dode "prava" sestra i s njom dogovoriti termin..
Inace moji niti jedan nisu bili velike bebe..prvi cak mrvicu ispod prosjeka i to mi je izmedu ostalog i ful olaksalo porode...prvi je do godinu dana stigao neki prosjek tj visina mu je uvijek bila ok al bio je jaaaaakooo mrsav, sad je bas ok al mislim da on nikad nece biti debel..a drugi je bas prosjecna beba..nit mrsav nit debel..i tesko mi ga je nosit sve vise iz dana u dan...tako da mi je ovo draza opcija nego da imam kapitalce 🤣 znam se tu i tamo zapitati kako zene s velikim bebama to izdrze dok ne krenu bar hodati..nije to bas lako..😅
Ma znam, naravno da nisu isti, moji su isto doma svak za sebe i svako svoj tempo ima, ne mogu vlastitu djecu uspoređivati a kamoli sa tuđim, nisam ni imala takve namjere…
Ja sam do prve trudnoce bila bas mrsava,uopce se nisam debljala nesto, mogla sam jest kad i koliko sam htjela, a sad samo da pomislim na hranu vec kila gore ode
Oprosti, ne znam jesi pisala prije, zaboravila sam. Sve si rodila prirodnim putem?
url=https://lilypie.com]
Ma znam, naravno da nisu isti, moji su isto doma svak za sebe i svako svoj tempo ima, ne mogu vlastitu djecu uspoređivati a kamoli sa tuđim, nisam ni imala takve namjere…
Ja sam do prve trudnoce bila bas mrsava,uopce se nisam debljala nesto, mogla sam jest kad i koliko sam htjela, a sad samo da pomislim na hranu vec kila gore ode
Ne znam je li tu sad doslo do malog nesporazuma 😁 ako se ovo uopce referiras na moj post 😅 niti jednu poruku na forumu nisam shvatila kao negativnu tj s nekim negativnim prizvukom...ja sam samo htjela reci da kod manjih beba ima i pozitivnih strana, od lakseg poroda pa nosanja istih po cijele dane..i nista vise od toga , i tak to poslije sve dode na svoje 😊 samo cu jos sad dodati da me malo smetalo sto je moja svekrva (inace tu zenu zaista postujem i stvarno imamo korektan odnos) prema mom prvom djetetu imala ko neki stav da je bolestan ili ko da mu je nesto falilo, ne mogu to opce opisati, samo zato sto je biio jako mrsav ko beba...a sad kad malo obratim pozornost fakat ima dosta takvih beba..nemaju sve one bucmaste obrascice i sl 👶
Crvenilo se smirilo, otvor gdje piski je crven tako da nesto tu ima, problem je jer smo u drugom gradu na putu udaljeni nekih 3h od pedijatra naseg, zvala sam ju jucer objasnila situaciju, rekla je da ga pratim, ako nema temperature niti iceg da se javim u ponedjeljak. To cu svakako uraditi danas cemo kuci, posto je vikend ipak sam jutros uzela urin i odnijela ovdje u privatni lab pa cu kad dobijem nalaz zvati doktoricu, kucni je prijatelj s mojim starcima pa moze me savjetovati telefonom ako bude nesto opasno. Nema temperaturu, veseo je, jede, ne stresa se kad piski samo eto to crvenilo i jak miris mokrace na nocnoj peleni, ove preko dana su ok, mokraca blijeda pa bidjet cu. 😪
Stigao nalaz katastrfofa, masa bakterija, masa leukocita, nitrita, proteina Boze prepala sam se pravo 🤯
Je li to bila urinokultura kao?
Znas kako nama kad dajes urin ako se ne ocistis nalaz bude ocajan, a kada to sve napravis kako treba ispadne da nema nista
Obicni nalaz urina je bio, urinokultura se ceka par dana pa to cu u ponedjeljak u bolnici.
Sve sam uradila po propisu, oprala ga, izbrisala, u roku pola sata odnijeli urin u lab, evo dobio je antibiotik i probiotik 😭😭
Cudno mi da mu je dala ab bez urinokulture ali opet neka jer s ovim parametrima cekati ponedjeljak ne bih smjela. 🤔
A ne znam koliko je pametno davati antibiotik bez urinokulture, mozda taj antibiotik nije utjecajan na bakteriju koju ima, ako je ima 🤔, ali nece mu nastetiti, u svakom slucaju u pon moras naglasiti da pije antibiotik jer nalazi mogu biti drukciji tako su bar nama rekli
Sortiraj odgovore
Najstariji