Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    25. Rujan 2019. 22:27

Moja odmah krene sa plakanjem cim joj braco nesto uzme, ali isto tako i ona njemu ocupa 😅 i obozava lopte, to joj je vrh, a ako ode lopta ispod kauca onda onako nabija nogama i vristi dok joj ne izvucemo 😄😄
    Kod nas je karakter izmedu sina i nje razlika dan i noc, bas po svemu...
    Mali kad je imao nekih 1 ili 2 god je imao fazu bacanja ako nije po njegovom...i onda bi plakao i lupao glavom o zid 🙈🙈🙈🙈 sve dok nismo dosli u kucu gdje nije knauf nego kamen, tada je s tim prestao 🤭

cvijetic12
    26. Rujan 2019. 09:31

Mama5

cvijetic12

Moja odmah krene sa plakanjem cim joj braco nesto uzme, ali isto tako i ona njemu ocupa 😅 i obozava lopte, to joj je vrh, a ako ode lopta ispod kauca onda onako nabija nogama i vristi dok joj ne izvucemo 😄😄
    Kod nas je karakter izmedu sina i nje razlika dan i noc, bas po svemu…
    Mali kad je imao nekih 1 ili 2 god je imao fazu bacanja ako nije po njegovom…i onda bi plakao i lupao glavom o zid 🙈🙈🙈🙈 sve dok nismo dosli u kucu gdje nije knauf nego kamen, tada je s tim prestao 🤭

😂 😂 😂 😂 Pa nek lupa glavom o zid😅
    Ma svi oni odmah pokazuju svoj karakter, od malena se vidi, promjene se oni po malo, imaju svoje faze ali ono karakter ostaje. Bit ce veselo, zafrkana je ova nasa mala, svasta nas ceka 🤔🤗

Bas svasta, ali iskreno, najdrazi su mi kad predju 3 godine, tada se da dogovoriti koliko toliko .

Mame jeste vidjele Pepco katalog, ima preeslatkih stvari na Micky Mousa, imamo brdo robe ali morat cu ic po nesto, to je jace od mene 🙂

Zvonkica
    26. Rujan 2019. 09:35

Meni je kod mojeg bebaca odlicno to sto nekad kad uzme neku bracinu igracku ovaj oko njega skace ko lud, vristi da mu je vrati, cupa i sl, a ovaj mrtav hladan, ko da je sam na svijetu...meni je to presmijesno vidjeti..i onda kad mu braco napokon i uzme tu igracku i ode ovaj se opce ne uzbuduje i sam krene za bracom...😂 a u nekim situacijama bas "pokaze zube" i ljuti se na bracu i bori se za sebe 😁
    Al moram reci da su mi fascinantne bebe i tak mali mali kikaci kod kojih pali "ne"...mislim vec sam i prije cula da i takvi bebolinci zaista postoje 🤣 ja mogu reci 1000 puta ne, al nema sanse, maknem ga od uticinice ili cega vec i na drugi kraj sobe al on ak je naumio opet ce se vratiti..ista stvar i sa starijim kad je bio tak manji 🤦

_svjesna
    26. Rujan 2019. 10:02

E cure, jutros primijetim crvenu pisu skroz, i glavic, on je obrezan pa vidim fino, sve je cisto vodim higijenu pelene mijenjam, i pelena bas bas zaudara, mokraca ima jak miris. Sta mi je ciniti? Normalno jede, pije, doji nisam primijetila da place kad piski. 😪

cvijetic12
    26. Rujan 2019. 13:37

Mi bili ba sistematskome, 9100g i 74 cm, mi zadovoljni 👌

Zvonkica
    26. Rujan 2019. 14:30

Mama5

_svjesna

E cure, jutros primijetim crvenu pisu skroz, i glavic, on je obrezan pa vidim fino, sve je cisto vodim higijenu pelene mijenjam, i pelena bas bas zaudara, mokraca ima jak miris. Sta mi je ciniti? Normalno jede, pije, doji nisam primijetila da place kad piski. 😪

Nazvati pedijatra, vjerojatno ces trebat urin odnijeti na analizu.

Ja bih se isto za ovo obratila pedijatru...

Zvonkica
    26. Rujan 2019. 14:33

cvijetic12

Bravo 👏👏👏
    Lijepo je kad tako rastu, znas da je sve ok....iako meni je moga sve teze tegliti 😅

cvijetic12
    26. Rujan 2019. 20:31

Mama5

cvijetic12

Vauuu, bas je velika🤗

Pa neznam, meni je normalna 😆😆
    Koliko se nacicava malo je i dobila 😏
    Jel uzimao tko dodatno cjepivo za Pneumokok?
    Mi smo 2018. Godiste pa  nam cjepivo nije u kalendaru, ali sam razgovarala s pedicom i cjepili bi ju s 1 godinom, ide u 2doze, jedna s 1god a druga s 2.godine

mmama2
    26. Rujan 2019. 21:10

Mi smo odradili vec 2 doze posto je 2019g🤔🤔

url=https://lilypie.com]

Beba
    26. Rujan 2019. 21:21

Moj je isto dobio za pneumok  i rotu.
    Moj D imao sa 5 mj 9 kg i 71 cm,sad je na 10 kg a ne znam koliko je još narastao.,prije je bio debeljuco,a sad se nekako izdužio.
    Nadam se da ne zamjerate šta o ako upadam,bila sam aktivna na dr temi i bilo mi je od velike koristi razmijeniti iskustva.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.