Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    24. Rujan 2019. 21:06

Frajla

cvijetic12

Nama nosic smrkav, usisavala sam al se bas boji i nemoguce mi je samoj. Pa sam nasla ovaj aspirator, ima li ga tko ?https://zirafa.hr/products/elektronski-nosni-aspirator-oyzee

Ja imam ovaj
    https://www.bubamara.in/njega-djeteta/kozmetika-i-zdravlje/dodatci-za-zdravlje/diafit-elektronicki-aspirator/631943830048540957
    Puko mi onaj za usisavač, pa kao idemo probati da ne vučem stalno usisavač za sobom
    Ugl, sranje beskorisnoono što povuče bi mogla i maramicom maknuti. Evo za prvu prehladu poslala muža u babycentar po novu ariannu

Bas mi je rekla poznanica da su svi ti aspiratori sra**e.. Mi imamo onaj Nosi set i kad jedan drzi a drugi usisava izide dosta toga...ide zima a i prehlade, naviknut ce se 🤷‍♀️🤷‍♀️

mmama2
    24. Rujan 2019. 22:06

Covjece, nemrem vjerovat da se o rodendanima prica vec 😭😭 ova bebe mi je narasla brze od svih.  Stvarno je proletilo vrijeme i onaj smotuljko mali je narasao preko noci 😐 mene tak dwprq lovi kada pomislim na to kako je bio mali i kada se tek rodio, kao u proslom zivotu da je to bilo 😑

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    25. Rujan 2019. 00:10

Mama5

Hhaha, istina, brzo je proslo ali samo neka ide to vrijeme, ja jedva cekam da i ona malo naraste i pocne sama najosnovnije stvari. Volim male bebe i uvijek se sva raspekmezim na novorođence ali dosta je, neka sad drugi oko mene rađaju, ja cu doci malo cici mici i aj bok. Ja hocu spavat, hocu jest sa dvije ruke, hocu ici sama na wc, hocu izaci iz kuce cista i bez stresa dal ce plakat za pola sata a nece cicu vani… I tak, uglavnom mislim da nemam vise dovoljno zivaca i previse sam umorna😴

😂😂😂🙊🙊😉

cvijetic12
    25. Rujan 2019. 08:01

I meni bas leti vrijeme uz malu, kad vidim neku bebu nemogu vjerovati da je i moja bila tako mala 🤗🤗
    Ali i ja jedva cekam da malo poraste, makar da bude stabilnija i da ne zvace lego kocke

Zvonkica
    25. Rujan 2019. 08:56

Mama5

Hhaha, istina, brzo je proslo ali samo neka ide to vrijeme, ja jedva cekam da i ona malo naraste i pocne sama najosnovnije stvari. Volim male bebe i uvijek se sva raspekmezim na novorođence ali dosta je, neka sad drugi oko mene rađaju, ja cu doci malo cici mici i aj bok. Ja hocu spavat, hocu jest sa dvije ruke, hocu ici sama na wc, hocu izaci iz kuce cista i bez stresa dal ce plakat za pola sata a nece cicu vani… I tak, uglavnom mislim da nemam vise dovoljno zivaca i previse sam umorna😴

Ajme, tocno to..bas sam neki dan govorila muzu da ne znam kad sam zadnji put u miru jela...nas jos i ovaj stariji dosta zeza koji je u biti isto jos mali...i slucajno se ne smijem zakljucat u kupaoni dok se tusiram i sl....komentiram mami jucer kako se ovo kod nas trenutno svodi na prezivljavanje...

_svjesna
    25. Rujan 2019. 10:29

Ma i ja jedva cekam, lijepi su mi ti dani bili i ostat ce mi u lijepom sjecanju ali neka vrijeme prolazi 😁 Vec sam na rubu pameti, on je stvarno dobra beba ali mene ubi kuca i monotonija. 
    Evo naucio se propinjat uz ogradicu krevetica, ustane i stoji, uhvatila sam ga par puta kako puze na sve cetiri ali nece, vojnicki stil i dalje forsira, a sjedit jos nece 😂

pepillu
    25. Rujan 2019. 13:04

Joj mene nekad nostalgija uhvati pa gledam one prve slike nase iz rodilišta... al kako je neko reka gori neka vrijeme ide 😂
    Moj isto jos ne sjedi ali je propuza, i kao pocinje se penjati uz kauč al nema jos snage za to..

cvijetic12
    25. Rujan 2019. 20:53

Ja jedva cekam da moja naraste cisto da mogu negdje otici, pa makar i snjom pa da bude mirnija, i sad je super ali je jaaako aktivna 😅😅
    Ovaj forum je super jer se bas sve razumjemo i to mi se svidja 😎 ne davim nikog ostalog o kasicama itd..

ancikaM
    25. Rujan 2019. 21:40

cvijetic12

Ja jedva cekam da moja naraste cisto da mogu negdje otici, pa makar i snjom pa da bude mirnija, i sad je super ali je jaaako aktivna 😅😅
    Ovaj forum je super jer se bas sve razumjemo i to mi se svidja 😎 ne davim nikog ostalog o kasicama itd..

To i ja cekam 🤣 nema sanse da odem negdje s njim dok je u kolicima, a boze sacuvaj popit kabu u gradu...samo nosenje, mora sve vidjet, dotaknut, probat, ne smijemo jest pred njim jer vristi kao lud ako mu ne damo, a primijetila sam unazad tjedan dana da vristi i izvija se unattag ako mu nesto ne dam 🤣 vec sad ga malo lupim po prstima kad ide prema stekeru i slicno, ali to kod njega ne pali, uporan je i tvrdoglav, on se samo nasmije i dalje po svom ☺️ vidim da cu imat pune rule posla...jel primijecujete vi kod svojih bebaca kakve karakterne crte? 

mmama2
    25. Rujan 2019. 22:03

Apsolutno, S je vrlo pazljiv, npr "skakali" smo po krevetu iznad kojeg je radijator, na njemu su neke igrackice mu, dopuzao je do njega, ali posto je cca 10 cm razmaka izmedu kreveta i radijatora nije pruzao ruku da ih dohvati nego je pogledavao u tu rupu izmedu, pa bi ne bi, bi ne bi, pa sjeo malo gledao pa opet do ruba i nije pruzio ruku za igrackom dok mu nisam ja pomogla i dodala je.. Vrlo je smirena beba sto je meni takav gust naspram ovog srednjeg koji je bio bas zivcanjak.. Isto tako dode do uticnice pa dira, ali kada kazem ne pusti, onda opet dira i ja kazem ne pa objesi cubicu i zakenjka🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.