Moj i dalje ima iste navike u spavanju 2-3 puta dnevno bez budjenja nocu. Jeste li uveli veceru i sta im nudite? Ja sam planiranila mozda kroz sedam dana poceti polako tipa sa palentom i jogurtom to je onako lagano za noc. E i da moj jos uvijek pije vodu na kasicicu nece ni na sta drugo. Kada smo kuci hajd i nije mi problem mada umara to prosipanje na sve strane pa igranje sa vodom ali hajd. Ali vani kad smo stvarno je smor nositi kasicicu i davati vodu. I dalje onu magicnu nuk casu samo zvace a ostale flasice samo ispljune
Moja vodu pije iz male bocice za vodu, jana ili studena, a nekad popijr i iz case kad js pijem pa mi otima.
Tako i moja, piti ce i iz krigle ako joj dam 🤣🤣🤣
Vidim da su svi nesto zaigrani na cici oko spavanja, mislim da nije skok nego su otkrili svijet i nemaji vremena spavati .
Inace, mi smo danas imali jedno padanje, i bas je plakala jadna, izgrebana je po nosu i ima cvrgu, izgleda kao da je iz rata dosla, srecom nije nista ali izgledalo je grozno. Penjala se po regalima u dnevnom 😏 ocito se u jednom momentu pustila i pljas.. jos se tresem 🙄🙄🙄🙄
Moja ima foru da baci cicu, legne na trbuh jedno 2min, taman mislim da je zaspala a ono ona se posjedne i guguce 😆😆 vec vidim da cu i snjom po 3h lezati da zaspi 😏😏
Ja sam inace panicar, ali s njom sam opustenija jer sam navikla na padanja i sve to, ali bas mi je bilo zao, i sad kad ju pogledam tako izgrebanu bude mi bas krivo, izgleda kao da smo ju iz neke sume pokupili 🙊🙈
Mozda je rano ali ja sam vec pocela razmisljati, sto za prvi rodjendan? Kako cete proslaviti? Mi imamo mali stan i dosta drustva, a zima ce biti pa ne mogi na otvorenom, mozda iznajmimo nesto.. bas neznam
.
A je li prosipaju kada piju iz tih casa? Je li se zagrcnu? Mene je toga najvise strah. Mene bas frizerka kad sam bila za vikend pita sta cemo za rodjendan kao kod nje mame dolaze na frizuru i full sminku za tu priliku😄
Meni se nije nikad zagrcnula ali joj nedam da se natace sama jer bi vode bilo po svuda.
Kod nas su najmovi ugraonica po 300kn/h a najam neke konobe kao je 600,700kn/dan, tako da mi se igraonica bas ne svidja radi te cijene i malo vremena.
A sminku?😂 ne mogu ni kod nas kuci svi stati tako da cemo vjerovatno negdje drugo org. Samo sad pretjeruju sa tim prvim rodjendanom bukvalno kao svadba to na kraju izgleda muzika, gosti stari mladi ma svega
Moj je danas pao s kreveta drito na glavu tj na leda....plac skika ja san nestala taj tren..kad se primirio skuzim da je meso zubno gornje malo sazuljano a kako je bilo sukrvi e ja san mislila da mu je puka zub...plakala san skupa s njim...kad je isa odspavat taman zaspe prene se i pocne cvrsto vatat po meni i gleda oko seve kao izbezumljen nisan znala sto da radim od muke i straha..to he bilo jutros sad je sve ok..valjda se i sam prestrasio pa je kad je zaspa automatski je to prozivljava...uzasss ja san danas premrla i zelim da ovaj dan sto prije zavrsi..
url=https://lilypie.com]
Moj je danas pao s kreveta drito na glavu tj na leda….plac skika ja san nestala taj tren..kad se primirio skuzim da je meso zubno gornje malo sazuljano a kako je bilo sukrvi e ja san mislila da mu je puka zub…plakala san skupa s njim…kad je isa odspavat taman zaspe prene se i pocne cvrsto vatat po meni i gleda oko seve kao izbezumljen nisan znala sto da radim od muke i straha..to he bilo jutros sad je sve ok..valjda se i sam prestrasio pa je kad je zaspa automatski je to prozivljava…uzasss ja san danas premrla i zelim da ovaj dan sto prije zavrsi..
Danas je dan od padanja ocito 🙄🙄🙄
Moj je danas pao s kreveta drito na glavu tj na leda….plac skika ja san nestala taj tren..kad se primirio skuzim da je meso zubno gornje malo sazuljano a kako je bilo sukrvi e ja san mislila da mu je puka zub…plakala san skupa s njim…kad je isa odspavat taman zaspe prene se i pocne cvrsto vatat po meni i gleda oko seve kao izbezumljen nisan znala sto da radim od muke i straha..to he bilo jutros sad je sve ok..valjda se i sam prestrasio pa je kad je zaspa automatski je to prozivljava…uzasss ja san danas premrla i zelim da ovaj dan sto prije zavrsi..
Danas je dan od padanja ocito 🙄🙄🙄
Uzass jedan od gorih dana u zivotu..toliki san strah pretrpila i isplakala se strasnooo...☹
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji