Sad mi je lakše kad vidim da ima više beba koje to rade,to mi je prva beba nakon mpo,pokušavam ostati skulirana iako mi kroz glavu dnevno prođe bar 100 crnih misli🤦. On je stvarno divna beba jede sve što ponudom,spava 12 h po noći,pokušavam u ovom razdoblju i uživati ne samo brinuti. Kada ste vi prešli na meso,ja sam malo googlala,ima raznih teorija od 6.mj,8. Mi još nismo počeli,možda sl mjesec.
Ja sam svom dala sa 6 mjeseci...tako mi je i ped sugerirala..samo prati bebu, ako joj nesto ne pase skuzit ces...
Kako vi uspavate bebu?
Ja na cici, ali zadnjih noci ona umjesti da spava kao da je popila 3l kave, dize se, baca se, koprca, posjeda, i nikako zaspati. Uspavljivanje nam zna trajati i po 1h i vidim da nije gladna jer bas pljune cicu, a dudu nece.
Sa starijim sam znala po 2h biti dok ne zaspi a cini mi se da se taj scenarij ponavlja 🤔🤔🤔
Dat ću mu i ja meso uskoro,problem je šta se bojim tog mesa,nemam ništa domaće,a nemam pojma kakvo je to po t.centrima,nekako sam najsigurnija sa hipo kašicam.
Šta se tiče uspavljivanja,ja svog nisam nikada,stavim ga navečer u krevetić,dam dudu i ima onog snugglesa zeku i to je to,on sam zaspi.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Moje se tresa isto tako kad je bija jos mala beba a ja se svakakvih gluposti nacitala po netu 😅
Mom se isto trese vilica kad Duda al samo kad je umoran.
Kako vi uspavate bebu?
Ja na cici, ali zadnjih noci ona umjesti da spava kao da je popila 3l kave, dize se, baca se, koprca, posjeda, i nikako zaspati. Uspavljivanje nam zna trajati i po 1h i vidim da nije gladna jer bas pljune cicu, a dudu nece.
Sa starijim sam znala po 2h biti dok ne zaspi a cini mi se da se taj scenarij ponavlja 🤔🤔🤔
Da nije skok? Mom bebacu se svaki put po (ne)spavanju skuzilo da je skok u razvoju, cak se nije ni nacicavao, ali vec zadnja 2 skoka po 10ak dana smo mucili muku sa spavanjem..
Inace, kao i prvom tako i ovom, cika sluzi iskuljucivo za papanje, tako da kad se na papa nece ciku a isto tako nece ni zaspati na njoj..pa ga ja ponunam na rukama da zaspi al svako malo mu nes drugo pase pa moram otkrivati..neko vrijeme dok je bio manji bi ga sam spustila u kindac i on bi zaspao, tako mu je pasalo..
Ja sad svog po malo ucim da se sam uspava...smirim ga na rukama i dok jos nije zaspao polozim ga u kindac..i onda on 2-3 puta trazi da ga uzmem pa ga ja opet uzmem, pomazim, nosam i opet u kindac prije neg zaspi da se sam smiri do kraja...znaci nema placa, to mi je uzasno na taj nacin...prvi je tako se naucio sam uspavati i evo sad polako krecemo i s ovim...treba dosta vremena al isplati se...
Kako vi uspavate bebu?
Da nije skok? Mom bebacu se svaki put po (ne)spavanju skuzilo da je skok u razvoju, cak se nije ni nacicavao, ali vec zadnja 2 skoka po 10ak dana smo mucili muku sa spavanjem..
Inace, kao i prvom tako i ovom, cika sluzi iskuljucivo za papanje, tako da kad se na papa nece ciku a isto tako nece ni zaspati na njoj..pa ga ja ponunam na rukama da zaspi al svako malo mu nes drugo pase pa moram otkrivati..neko vrijeme dok je bio manji bi ga sam spustila u kindac i on bi zaspao, tako mu je pasalo..
Ja sad svog po malo ucim da se sam uspava…smirim ga na rukama i dok jos nije zaspao polozim ga u kindac..i onda on 2-3 puta trazi da ga uzmem pa ga ja opet uzmem, pomazim, nosam i opet u kindac prije neg zaspi da se sam smiri do kraja…znaci nema placa, to mi je uzasno na taj nacin…prvi je tako se naucio sam uspavati i evo sad polako krecemo i s ovim…treba dosta vremena al isplati se…
Moguce da je skok, ali mi je cudno sta od 3 spavanja jedno bude tako s urlanjem i dizanjem. A kad bi ju samo ostavila onda bi se digla i otisla, nije bas mirna beba. A na cici zaspe ujutro, premda mi to nije rjesenje jer nece na cici biti do 3 godine pa da to koristimo kao metodu uspavljivanja.
Kako vi uspavate bebu?
Ja sad svog po malo ucim da se sam uspava…smirim ga na rukama i dok jos nije zaspao polozim ga u kindac..i onda on 2-3 puta trazi da ga uzmem pa ga ja opet uzmem, pomazim, nosam i opet u kindac prije neg zaspi da se sam smiri do kraja…znaci nema placa, to mi je uzasno na taj nacin…prvi je tako se naucio sam uspavati i evo sad polako krecemo i s ovim…treba dosta vremena al isplati se…
Moguce da je skok, ali mi je cudno sta od 3 spavanja jedno bude tako s urlanjem i dizanjem. A kad bi ju samo ostavila onda bi se digla i otisla, nije bas mirna beba. A na cici zaspe ujutro, premda mi to nije rjesenje jer nece na cici biti do 3 godine pa da to koristimo kao metodu uspavljivanja.
Ima 3 dnevna spavanja ak dobro kuzim? Mozda je jedno postalo previse..
Ne znam da li je skok ili nesto, ali moj je sinoc dojio svakih sat vremena, pa ludjela sam, gore nego novorodjence, sta je to zene drage 🤯🤯🤯
Moj se i dalje budi tako svaki sat-dva vise ni.ne pratim, najgore kad nakon toga ja vise ne mogu zaspat pa vilenim sat vremena 🙄
Jos smo sada prehladeni oboje sad pgootovo ne spava, nek nam je bog u pomoci 😴
S je izbacio ono prije nocno spavanje, bilo je oko 7 do pol 8, 8 pa nocno oko 22.. Sada se budi u 7, spava oko 9 do cca 11, pa iza rucka oko 14 do 16 cca, i ide nocno oko 21.. Ok je sa takvim ritmom
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji