Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    cvijetic12
    22. Rujan 2019. 12:37

Frajla

Do sutra ujutro je u bubamari prek neta 40% snizenje na sveznalice 😉
    I probajte si kod DOSTAVA, mozda nekom prode besplatna dostava…
    Ja sam ga dobila nekad davno, trebao je vec isteci, ali eto, prosao mi je 🎉

Jaooooo, ja ga kupila na punij cijeni u sad je svugdje na popustu, bas sam ljuta 😅

Frajla
    22. Rujan 2019. 13:03

cvijetic12

Frajla

Jaooooo, ja ga kupila na punij cijeni u sad je svugdje na popustu, bas sam ljuta 😅

Ima i drugih stvari za sveznalice, loncic, torta, mobitel... 🤪

cvijetic12
    22. Rujan 2019. 13:06

Frajla

cvijetic12

Frajla

Ima i drugih stvari za sveznalice, loncic, torta, mobitel… 🤪

Opa, nesto cemo morati 🙂

Beba
    22. Rujan 2019. 13:32

Pozdrav,pratim vas duže vrijeme,ne znam da li sam kad pisala,moj D ima 6.5 mjeseci i šta se tiče tog hroptanja ,kod njega je to od kad ima 2 mjeseca,vodila sam ga dr i rekla je da lijepo diše,pa još jednom dr koji je isto rekao da je to tako kod nekih beba. Rekla sam da kapam fiziološke,kaže on da nema potrebe. 
    Moj D se zna onako cijeli stresti kao da ga prođe jeza,da li je to neko primijetio kod svojih bebica? Spomenula sam to pedici i ona kaže da to oni znaju tako. Imali smo teži porod pa sam nekako na oprezu.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

22. Rujan 2019. 14:25

Beba

Pozdrav,pratim vas duže vrijeme,ne znam da li sam kad pisala,moj D ima 6.5 mjeseci i šta se tiče tog hroptanja ,kod njega je to od kad ima 2 mjeseca,vodila sam ga dr i rekla je da lijepo diše,pa još jednom dr koji je isto rekao da je to tako kod nekih beba. Rekla sam da kapam fiziološke,kaže on da nema potrebe.
    Moj D se zna onako cijeli stresti kao da ga prođe jeza,da li je to neko primijetio kod svojih bebica? Spomenula sam to pedici i ona kaže da to oni znaju tako. Imali smo teži porod pa sam nekako na oprezu.

Moja se zna tresti i ocima kolutati dok spava i pitala sam i rekli mi da to nesto sanja al neradi to cesto i neprimjecivam bas al zna se isto pripasti sama sebe cvokbe i strese se tako da je to kao sve normalno.. Ja svoju od sinoc bajlim jer joj nos pun pa cistim s usisavacen u kapam fizioloske dns sam uzela sprej na bazi morske soli pa sam malo i njega i kao da lakse dise al ovaj usisavac dusu dao da nije njega nezz kako bi

Zvonkica
    22. Rujan 2019. 16:35

Moji su isto hroptali kad su bili mali i isto mi rekla ped da je to normalno...sve kako su cure napisale...
    A stresti se oni znaju kad se popiske...isto obojica to radili, manji jos uvijek...ako je to to...ali bolje uvijek sve napomenuti ped, ne moze skoditi 😉

_svjesna
    22. Rujan 2019. 18:34

I moj malac je hroptao, i danas to radi, sve uredu.
    Ono sto sam ja primijetila je da mu povremeno drhti vilica, kad cucla dudu 🤔

MareiKate
    22. Rujan 2019. 19:38

Moja se strese tako kad piški, mislim da dosta beba tako. .

Beba
    22. Rujan 2019. 20:20

Sad mi je lakše kad vidim da ima više beba koje to rade,to mi je prva beba nakon mpo,pokušavam ostati skulirana iako mi kroz glavu dnevno prođe bar 100 crnih misli🤦. On je stvarno divna beba jede sve što ponudom,spava 12 h po noći,pokušavam u ovom razdoblju i uživati ne samo brinuti. Kada ste vi prešli na meso,ja sam malo googlala,ima raznih teorija od 6.mj,8. Mi još nismo počeli,možda sl mjesec.

url=https://lilypie.com]
    DANTE

22. Rujan 2019. 20:22

_svjesna

I moj malac je hroptao, i danas to radi, sve uredu.
    Ono sto sam ja primijetila je da mu povremeno drhti vilica, kad cucla dudu 🤔

E to sam i ja kod svoje primjetila,.. Moja hropti da joj cijeli dan cistimo nosic nekad mislim da se gusi koliko hropti pa joj kapamo fiziolosku i s usisavacem vucemo van uvijek nesto ima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.