Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Rujan 2019. 22:34

Na bok ju stavim al je nadem na ledima, nije nitko svi zdravi

21. Rujan 2019. 22:36

Dns sam joj podigla i madrac di joj glava i manje se cula dok je spavala al je znala opet kao režati, hroptati.. 

cvijetic12
    21. Rujan 2019. 22:44

ayla

Dns sam joj podigla i madrac di joj glava i manje se cula dok je spavala al je znala opet kao režati, hroptati..

I moja je hroptala, zvucala je kao mops 😅😅
    Meni je pedijatar rekao da treba neko vrijeme dok im se ti disni putevi razviju, i tako je bilo, kroz neko vrijeme je prestala s time.
    Ali sam joj nosic cistila s fizioloskom 2x na dan, ukapala bi cisto da joj se malo procisti (bila je zima i centralno u stanu) .. 
    Sad ne zvuci kao mops, ali jede papace kao labrador, ali to je vec nesto drugo 🙂

cvijetic12
    21. Rujan 2019. 22:44

Papuce * 😊

21. Rujan 2019. 22:47

cvijetic12

ayla

I moja je hroptala, zvucala je kao mops 😅😅
    Meni je pedijatar rekao da treba neko vrijeme dok im se ti disni putevi razviju, i tako je bilo, kroz neko vrijeme je prestala s time.
    Ali sam joj nosic cistila s fizioloskom 2x na dan, ukapala bi cisto da joj se malo procisti (bila je zima i centralno u stanu) ..
    Sad ne zvuci kao mops, ali jede papace kao labrador, ali to je vec nesto drugo 🙂

Nadam se da je i kod nje tako, nekad nemogu spavati koliko se cuje uvijek mislim kako se budi pa da ju moram ici hraniti al ona samo hropti, i ja kapam vise puta dnevno vcrs sam s usisavacem napokon se ohrabrila nisam ju vise mogla slusati a ovim danima sam cistila sa stapicem ono sto bih vidjela... Nadam se da ce i ona uskoro prestati, hvala ti 😘

mmama2
    21. Rujan 2019. 22:59

U svakom slucaju vaznije je inhalirat nego cistit, po meni. Ako i ima kaj za ocistiti, inhaliranjem ce se to odljepit da moze van.. Makar sam sigurna da nema 🙈 ako ti bude bas jako sumnjivo, poslusaj onaj unutarnji glasic kaj ti kaze pa odi eventualno pediju da poslusa ju.. 

url=https://lilypie.com]

zadranka86
    21. Rujan 2019. 23:00

ayla

Pozz curke upadam s jesenskih vidim da ste aktivne trebo bi mi savjet ako znate, beba mi ima mj i 4 dana ima soor neznam koliko dugo ga ima al kad smo bili prije dva dana na kontroli pedijatrica je rekla da ima i dala nam rojazol, beba kao da hropce cistili smo joj nos i izvukli kao sve al ona i dalje hropce, mene zanima dali nju more iz sna buditi taj soor ili nos i ona kao zijeva kao da se gusi imam takav dojam na nos nekad dise normalno nekad kao da hropti vise ni sama nezz sto ju pati, ako ko ima odg na pitanje bilo bi mi od velike pomoci.. Izvinite na upadu 🙂

Moj je dugooooo hroptao i svi kad su dolazili u babine kao ajojjj hropti bolestan ti je malo..ali nije uopce bio dugooo je hroptio bio savrseno zdrav cak na cijepljenju nusan tila dati cjepit radi toga i nosic je dugo bio usto ko zacepljen..pedica rekla za nis da je to kod beba tako dok se te hrskavicne kosti razviju do kraja i za hroptanje nista nije nikad kom uredno ga cjepila..tako da nije ti to nista mislim da je to kod vecine tako dok su tako bas mali....moj je dugo hroptio i taj nosic a bio je kazem ti savrseno zdrav po tome svemu i uredno se cjepio s tim..

url=https://lilypie.com]

21. Rujan 2019. 23:03

mmama2

U svakom slucaju vaznije je inhalirat nego cistit, po meni. Ako i ima kaj za ocistiti, inhaliranjem ce se to odljepit da moze van.. Makar sam sigurna da nema 🙈 ako ti bude bas jako sumnjivo, poslusaj onaj unutarnji glasic kaj ti kaze pa odi eventualno pediju da poslusa ju..

Bili smo prije dva dana na pregledu i rekla da samo nastavim cistiti s fizioloskom po potrebi i cesce u utorak idemo na uzv kukica pa cu reci da poslusa pluca i da pogleda, hvala 😉

21. Rujan 2019. 23:04

zadranka86

ayla

Pozz curke upadam s jesenskih vidim da ste aktivne trebo bi mi savjet ako znate, beba mi ima mj i 4 dana ima soor neznam koliko dugo ga ima al kad smo bili prije dva dana na kontroli pedijatrica je rekla da ima i dala nam rojazol, beba kao da hropce cistili smo joj nos i izvukli kao sve al ona i dalje hropce, mene zanima dali nju more iz sna buditi taj soor ili nos i ona kao zijeva kao da se gusi imam takav dojam na nos nekad dise normalno nekad kao da hropti vise ni sama nezz sto ju pati, ako ko ima odg na pitanje bilo bi mi od velike pomoci.. Izvinite na upadu 🙂

Moj je dugooooo hroptao i svi kad su dolazili u babine kao ajojjj hropti bolestan ti je malo..ali nije uopce bio dugooo je hroptio bio savrseno zdrav cak na cijepljenju nusan tila dati cjepit radi toga i nosic je dugo bio usto ko zacepljen..pedica rekla za nis da je to kod beba tako dok se te hrskavicne kosti razviju do kraja i za hroptanje nista nije nikad kom uredno ga cjepila..tako da nije ti to nista mislim da je to kod vecine tako dok su tako bas mali….moj je dugo hroptio i taj nosic a bio je kazem ti savrseno zdrav po tome svemu i uredno se cjepio s tim..

Nadam se da je to to 😘😘 hvala 

Frajla
    22. Rujan 2019. 10:44

Do sutra ujutro je u bubamari prek neta 40% snizenje na sveznalice 😉
    I probajte si kod DOSTAVA, mozda nekom prode besplatna dostava...
    Ja sam ga dobila nekad davno, trebao je vec isteci, ali eto, prosao mi je 🎉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.