Ma ja ni kad vani padne 😂 imamo psa, stan mi nikad nije čist, i kako Petra kaže - često ako se dokopa kolica liže kotače, a japanke su joj također velika poslastica 😂 ja sam inače bila kontrolu frik po pitanju čistoće, ali iz psa i bebu, ili poludiš od čišćenja ili pustiš sve k jarcu 😂
Mi smo na istome, pas takoder u stanu, dlaka puni mi, pun mali, kad god je na podu pa ga dignem cikeli prekriven dlakama 😂, tako da ako nekoga plase nase dlake s poda, nema potrebe, i da isto lize moje japanke kad ga ne vidim jedan tren, pa stavi rep od pasa u usta, i ja sam odustala od ekstra ciscenja jer bi poludila
E da
Jucer se dokopao i igracke od psa koju je lijepo izlizao 🤯, tako da def. ne perem igracku kad padne na pod
Nis ne perem samo puhnem ak je bas u prasinu vani palo🤣
url=https://lilypie.com]
Ja ko manijak perem podove i podne puzzle skoro svaki dan, medjutim i dalje je jako prljavo ako joj stavim bijeli body, brzo je crn 😤
A kad se hrani, redivito mi usere pod 😏
Mi konkretno ne jer nam niti ne stane u stan niti ima mjesta za kretanje u njoj, ali da sam u kuci vjerojatno da, barem da se malo zabavi, posto je moj zivac 😂
Iskreno olaksala bi mi puno, jer visi na meni, stan nam je velik i ima prostora, ali necu jer sam cula da su stetne, i mislim da je bolje da samostalno razvija motoriku. Kazu da djeca kasnije cesce padaju kad prohodaju jer nauce da se oslanjaju na hodalicu. Nemam pojma 🤷🏽♀️
Meni big no.. Ne vidim razliku bebe na "golom" podu i u hodalici.. Ako imas nekakve stepenice npr, stavi ogradicu, a inace najzdravije za bebu je biti na podu
url=https://lilypie.com]
Citala sam da je u Kanadi i zabranjena i kupovina i prodaja hodalica vjerovatno nije bez razloga to sve
Koja mi je savjetovala ovu metodu sa spricom za nosice, sestro draga Hvala do neba 😁👍
Preporodilo se dijete. Naime, nista nosijem nisam izvlacila, a osjetim nesto ima i tesko mu disati, budi se. Tako da sam ovo odradila, nije aa rekao, jer sve traje sekudu nema se kad snaci 😁
Kasnije sve pomalo curka nos, valjda rastvori tu sluz sprica i otopina 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji