ja imam takvog kao sto je tvoj srednji bio, cendrav, zahtjevan, nista mu nije po volji jednom rječju mrgud, doduse ja sam i dan danas mrgud
upravo kupujem kišobran kolica i nakon 120 godina biranja čini mi se da cu uzeti ova https://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/mast/kisobran-kolica/mast-m2/41/129/2218/13914
privlače me više kotači nego na jane rocket kolicima koja su isto bila u uzem izboru, maclaren sam odbacila jer su mi iskreno ruzna
ja imam takvog kao sto je tvoj srednji bio, cendrav, zahtjevan, nista mu nije po volji jednom rječju mrgud, doduse ja sam i dan danas mrgud
upravo kupujem kišobran kolica i nakon 120 godina biranja čini mi se da cu uzeti ovahttps://www.svijet-beba.hr/vise-informacija/mast/kisobran-kolica/mast-m2/41/129/2218/13914
privlače me više kotači nego na jane rocket kolicima koja su isto bila u uzem izboru, maclaren sam odbacila jer su mi iskreno ruzna
Wow, bas su lijepa 👍👍
Po meni je cijena malo too much za nesto sta neces koristiti dugo, ali svatko sebi bira.
Ja bi osobno, kupila polovna jer to sr kratko koristi i bude ih bas ocuvanih.
I meni su MacLaren ruzna, tj. Izgledaju mi nekako 'jadno'.
A za manerviranje nisu lagana, mi imamo Maxi Cosi Mura koja su jako teska i velika kolica (nisu kisobran) ali se lakse voze od MacLarena 🤔.
Mi smo odustali od kisobran kolica, kad bude veca dobiti ce smart trike kao sto sam napisala, a do tada ima sadadnja kolica.
Pitanje je hoce li beba htjeti u kolica kad prohoda.
Wow, bas su lijepa 👍👍
Po meni je cijena malo too much za nesto sta neces koristiti dugo, ali svatko sebi bira.
Ja bi osobno, kupila polovna jer to sr kratko koristi i bude ih bas ocuvanih.
I meni su MacLaren ruzna, tj. Izgledaju mi nekako 'jadno'.
A za manerviranje nisu lagana, mi imamo Maxi Cosi Mura koja su jako teska i velika kolica (nisu kisobran) ali se lakse voze od MacLarena 🤔.
Mi smo odustali od kisobran kolica, kad bude veca dobiti ce smart trike kao sto sam napisala, a do tada ima sadadnja kolica.
Pitanje je hoce li beba htjeti u kolica kad prohoda.
A i meni je cijena too much, ali sam ne sigurna u ova tipa 800-900kn nez ne bi to uzela, imamo kolica sad 5tis kn i totalni promasaj, toliko su teska da zato i kupujem ova jer dok ih stavim u auto i izvadim, koda sam maraton trcala
Da ima djece koja nece uopce, a ima ih da se do 2,3t voze u tome
Moj je isto zahtjevan i cendrav, za najmanju sitnicu je drama, ako nije nesto istog trena kad si on to zacrta isto vriska, veseli ga samo mazenje i kad ga nanasam cijele dane 😂 spavanje i dalje nula bodova, vidim da ce bit tezak karakter. Samo cekam da prestane cicat da dobijem malo slobode, jer cim me nema par minuta je panika ☺️ mi smo kupili prosli tjedan kiso ran kolica prime bebe i uzasna su, kotaci rondaju kao da ce se raspast, eto mi skola kad narucujem online 😜
Anickam i ja ova uzimam preko neta, valjda me nece snac ista sudbina 😂
A moj mali spavao nocas od 10ipo do 5ipo, ne smijem ga hvalit jer veceras bi moglo bit ne spavanja
Ja bi najrade ova kolica bacila u smece koja imam, lijepa su, dobra, ali trebam biti boksac za njih vaditi i stavljati u gepek
Ja sam kupila lagana maxi cosi lara i sve super, ali ona otkad je počela dizat se i pravit korak lijevo desno uz držanje u kolica vise ne želi.. Tako da sam jucer iz šetnje pola sata nosila nju i kolica.. Vučemo ih jedino eto ako zaspe negdje..
Mame imate li kakavu preporuku za vitamine ili nesto sl za mene? neki me umor savladao ovih dana imam osjecaj da me svaka kost boli beban trazi svoje normalno tako da mi bas treba nesto da mi energiju podigne
Casa gina 💪😂
Ja sam pila one sumece multivitamine nez kako se zovu imas u ljekarni kupiti, ali ne pomaze to nista previse bas, vise psihicki djeluje barem meni
Moj decko kasicu koji ja napravim ne zeli ni okusiti, a kupovne linove i hipove jede kao nenormalan 🙄, nakraju sad kupujem to, ima li itko takav slucaj
Sortiraj odgovore
Najstariji