Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancikaM
    25. Kolovoz 2019. 22:10

Moj treba u jaslice kad navrsi godinu dana, dakle u sijecnju 2020., a trenutno smo 22. na listi cekanja za jaslice...bojim se da ne upadne pa da moram naci cuvalicu, malo sam skepticna oko toga, a i financijski si ne mozemo to priustiti, pa se iskreno nadam da ce upasti u jaslice, ali isto me tuga hvata vec sad sto znam da cemo se vidjeti samo par sati dnevno, iako me sad izluduje 🤣

_svjesna
    25. Kolovoz 2019. 22:40

Pa kako cemo podnijeti da ih damo u jaslice? Ja se budem s pameti skinula, je li jeo, je li mokar, falim li mu, kakve su tete? Ne znam kako cu to podnijeti. 
    Mozda radije teta cuvalica, ali pustiti nekog u stan tek tako, vjerovatno nepoznatog, hmm mozda uz kamere 😂
    Draga sretna si ako svekrva moze, i moja je na svoju ruku ali rado bih da moze. 
    I ja sam tip koji voli sve da kontrolira, i muz kaze da nikad nigdje ne idem ako ne mislim ostaviti na cuvanje, ali sta cu..isli kod njegovih prije par dana, padne malom igracka van na pod, svekar ustaje da mu ju opere na vanjskoj cesmi, i opra pod mlazom vode i obrisa rucnikom o koji oni brisu ruke kad van nesto rade u basti ili hrane psa, najezila sam se i ne znam kako cu dijete ostaviti s njima. Pretjerujem li? Znam da ce kasnije trpati sve u usta s poda, ali bar se trudim sacuvati ga do godine dana 😏

cvijetic12
    25. Kolovoz 2019. 22:56

_svjesna

Pa kako cemo podnijeti da ih damo u jaslice? Ja se budem s pameti skinula, je li jeo, je li mokar, falim li mu, kakve su tete? Ne znam kako cu to podnijeti.
    Mozda radije teta cuvalica, ali pustiti nekog u stan tek tako, vjerovatno nepoznatog, hmm mozda uz kamere 😂
    Draga sretna si ako svekrva moze, i moja je na svoju ruku ali rado bih da moze.
    I ja sam tip koji voli sve da kontrolira, i muz kaze da nikad nigdje ne idem ako ne mislim ostaviti na cuvanje, ali sta cu..isli kod njegovih prije par dana, padne malom igracka van na pod, svekar ustaje da mu ju opere na vanjskoj cesmi, i opra pod mlazom vode i obrisa rucnikom o koji oni brisu ruke kad van nesto rade u basti ili hrane psa, najezila sam se i ne znam kako cu dijete ostaviti s njima. Pretjerujem li? Znam da ce kasnije trpati sve u usta s poda, ali bar se trudim sacuvati ga do godine dana 😏

Svakako je bolje kad su tako maleni radi bolesti da nisu u jaslicama i vise ce ju paziti svekrva nego bilo tko.
    Ali to je svekrva, uvijek ce biti nesto sta ce mi smetati pa da je i najbolja na svijetu 🙄😅
    S obzirom da ce to biti nekoliko dana u tjednu po nekoliko sati, nekako cu izdzati..🤔🤨😐

• Petra05
    26. Kolovoz 2019. 06:46

Ja sam se isto mislila za jaslice, ali mi je rekla muzeva teta koja radi u vrticu, rade ne jer ima puno djece i ne stignu, naravno kad se mora mora se 
    Ja studiram pa ce ga mama moja cuvati dok ja ne zavrsim, jer ona ne radi

MareiKate
    26. Kolovoz 2019. 06:54

Svjesna, ja već odavno ne perem igračke ako padnu na pod, bilo gdje... Samo puhnem da nema kakva dlaka 😅 pa stalno je na podu, nema smisla više da pazim...

• Petra05
    26. Kolovoz 2019. 07:05

MareiKate

Svjesna, ja već odavno ne perem igračke ako padnu na pod, bilo gdje… Samo puhnem da nema kakva dlaka 😅 pa stalno je na podu, nema smisla više da pazim…

Moj neki dan polizao kolo od kolica, pod lize
    Igracke najcisca stvar 😂

• Enna010
    26. Kolovoz 2019. 07:49

Ni ja ne perem igracke. Pod cistim koliko stignem. Najgore sto se tice poda su moje dlake koje i dalje dosta opadajupa to stalno skupljam🙄

_svjesna
    26. Kolovoz 2019. 08:01

A ok pod kuci, naravno ne perem, i ima ga svugdje kao i njih, ali pala je vani ispred kuce gdje hoda cuko i tri macke,, eto ne mogu to 😁 

ancikaM
    26. Kolovoz 2019. 10:33

Ja jednom mjesecno operem plisance u masini, a ove plasticne igracke malo spuzvicom u vodi, a kad smo vani i nesto baci, obrisem vlaznom maramicom, ionako sve lize, parket, tepih...koliko god da cistim uvijek je sav prljav jer nade neki kut u stanu koji nije ociscen 🤣

MareiKate
    26. Kolovoz 2019. 11:43

Ma ja ni kad vani padne 😂 imamo psa, stan mi nikad nije čist, i kako Petra kaže - često ako se dokopa kolica liže kotače, a japanke su joj također velika poslastica 😂 ja sam inače bila kontrolu frik po pitanju čistoće, ali iz psa i bebu, ili poludiš od čišćenja ili pustiš sve k jarcu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.