Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MeriM88
    27. Kolovoz 2019. 14:13

Enna010

Mame imate li kakavu preporuku za vitamine ili nesto sl za mene? neki me umor savladao ovih dana imam osjecaj da me svaka kost boli beban trazi svoje normalno tako da mi bas treba nesto da mi energiju podigne

Magnezij je za umor i iscrpljenost..ja pijem neki mg+b6 šumeći od dietpharma. A i supradyn je super samo je on dosta skuplji.. 

cvijetic12
    27. Kolovoz 2019. 14:13

Ee da, bas bi se trebalo napiti 😅😄😄ja dojim pa sam bazdarena na jednu dve case, ali pomalo doci ce i za to vrijeme.
    Petra, probaj mu kasicu stavit u staklenu od Hippa, mozda upali?
    Moja sve jede ali kupovne slabije, vocne ok ali ono kad je neko povrce mi pljune 🙄

pepillu
    27. Kolovoz 2019. 14:14

Moj mali je dobrica i veseljko teški, igra se 70 % vrimena na podu i uopce se ne čuje osim kad nesto brblja. Mezimac moj ❤️ 
    Ja isto razmisljam kupiti ta kišobran kolica samo jer mi se neda sastavljati i rastavljati kolica ova obična ako negdi idemo. Ali opet si mislilm, valjda ce prohodati kroz 6,7 mjeseci pa mozemo i malo u nosiljku malo na noge 😄

pepillu
    27. Kolovoz 2019. 14:15

Moj isto povrće bas ne preferira al kad mu stavim bananu onda ce pojesti bilo sto 😂

• Petra05
    27. Kolovoz 2019. 14:43

Stavila u linovu teglicu nista, on jede kao lud te kupovne kasice, sve kombinacije prolaze, mislim nije meni do kupovnih kasica djeca ih jedu vec godinama nego sta je jedna 10kn

busybee
    27. Kolovoz 2019. 15:22

Znam da nije neki savjet, al u dm-u su sad fruteki na 1 plus 1.
    Mene su kisobran spasila. Sastave se u sekundi, nista mista ne zauzimaju i mala ih bas voli (za razliku od onih prvih🤪). Platila sam ih 1000 kn bas iz razloga sta me bilo strah da ce ih mrzit (pa da bas ne bacim masu para) ali isplatila su se vec odavno (a imam ih mjesec dana😀).

Ana89
    27. Kolovoz 2019. 15:34

mmama2

Jutro mame i bebe ☺️☺️ kakve su vase bebe karakteri? S je jako vesela beba, on se po cijele dane smije, svima, koga zna i koga ne zna, guguce i prica 100 na sat, znatizeljan je klasicno djecje.. Obozava se igrati sa deckima i cim mu se priblize vriska od srece i cupa ih i stipa i kada mu nesto daju on je u 7 nebu🤣🤣 to je meni veliko olaksanje jer je srednji bio jako cendrav i ekstra zahtjevna beba i danas je tezak karakter pa mi je ovo sada kao nagrada neka🤣🤣🤣

Naš mališan je tih, ali veseo. Nije veliki brbljavac, priča samo kad hoće nešto reći, a tad je glasan i očit. Kad je uzrujan viče mmm, nas, maa, Kad je veseo nabava, papa. Taj će biti neki mudrica. Zna biti kenjkav, a zna se i satima samo smijati. Vidi se da je malo škorpionče 😁. I može iz plača u smijeh i obratno u sekundi 😆.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    27. Kolovoz 2019. 16:03

Jel neko pomenuo alkohol? 😬🍷
    Tako bi mi godila, ne casa, vec jedna boca vina na ovo sve 😁
    Kako i koliko smijemo cugnuti ako dojimo?
    Imam svadbu uskoro, a i na moru nam je tradicija muz i ja i boca vina romantika, sad mozda casa i to odmah nakon podoja ali nema to meni nista 😂

pepillu
    27. Kolovoz 2019. 16:20

Ja dok sam dojila sam znala popiti mozda tjedno jednu pivu politrušu, sad nazalost vise ne dojim pa samo cekam priliku neku da se mogu malo naroljati 😂

• Petra05
    27. Kolovoz 2019. 16:28

Ja kako nisam pila 9 mjeseci prvi put nakon sta sam popila 2 case gina, mogu rec da me osamutilo 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.