Zimske bebe i mame 2018/2019

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ancikaM
    24. Kolovoz 2019. 09:30

S njima nikad ne znam sta je 🤣 mozda je spoj regresije, skoka u razvoju i uzbudenja jer su naucili nesto novo, kod moga mi lici na to ☺️ meni je fascinantna ova vecernja nervoza koju ima od rodenja, nakon zadnjeg dnevnog spavanja to je silno kenjkanje i cendranje do kupanja, nije za nista...vecina mama koje znam isto imaju bebe koje su takve predvecer, sta im je to u malim glavicama da mi je znat...

zadranka86
    24. Kolovoz 2019. 10:40

Mame jel se vase bebe opcenito bude nocu za papati??moj ide spavat oko 22h i budenje je izmedu 1i3h....sretna sam ako bude oko 3 obicno je ispred...di god se okrenem sve bebe neke dobre spavaju noc cilu...pokusala san ga bila zavarta i kad se probudi dati malo vode al on nece onda uopce zaspe dokle god ja ne izgubim zivce i naparvim bocu koju on pojede..po meni to znaci da je gladan a opet mozda je navika al da je cisto navika racunam popija bi samo malo i to je tooo...kako je kod vas stanje???ako papate nocu kad planirate izbacit nocni obrok i kako???cure san dojila i to mi nije bilo tako kao sad s njim i bocicom i one su same nekako prestale...sad nezz ni sama sto bi s njim racunam pustit jos koji mj...

url=https://lilypie.com]

cvijetic12
    24. Kolovoz 2019. 10:48

zadranka86

Mame jel se vase bebe opcenito bude nocu za papati??moj ide spavat oko 22h i budenje je izmedu 1i3h….sretna sam ako bude oko 3 obicno je ispred…di god se okrenem sve bebe neke dobre spavaju noc cilu…pokusala san ga bila zavarta i kad se probudi dati malo vode al on nece onda uopce zaspe dokle god ja ne izgubim zivce i naparvim bocu koju on pojede..po meni to znaci da je gladan a opet mozda je navika al da je cisto navika racunam popija bi samo malo i to je tooo…kako je kod vas stanje???ako papate nocu kad planirate izbacit nocni obrok i kako???cure san dojila i to mi nije bilo tako kao sad s njim i bocicom i one su same nekako prestale…sad nezz ni sama sto bi s njim racunam pustit jos koji mj…

Pa evo pisala sam, moja se budi, na dudu poludi pa bude jos gore i dobije cicu. Da znam kako to izbaciti, izbacila bi. Ali, neznam. 
    Moze se buditi radi 1001 razloga, ja ne vjerujem da jr glad u pitanju jer kad je imala 3mj je spavala od 21 do 06.
    I da, ne znam koliko pojede jer zaspe i ona i ja

zadranka86
    24. Kolovoz 2019. 10:52

cvijetic12

zadranka86

Mame jel se vase bebe opcenito bude nocu za papati??moj ide spavat oko 22h i budenje je izmedu 1i3h….sretna sam ako bude oko 3 obicno je ispred…di god se okrenem sve bebe neke dobre spavaju noc cilu…pokusala san ga bila zavarta i kad se probudi dati malo vode al on nece onda uopce zaspe dokle god ja ne izgubim zivce i naparvim bocu koju on pojede..po meni to znaci da je gladan a opet mozda je navika al da je cisto navika racunam popija bi samo malo i to je tooo…kako je kod vas stanje???ako papate nocu kad planirate izbacit nocni obrok i kako???cure san dojila i to mi nije bilo tako kao sad s njim i bocicom i one su same nekako prestale…sad nezz ni sama sto bi s njim racunam pustit jos koji mj…

Pa evo pisala sam, moja se budi, na dudu poludi pa bude jos gore i dobije cicu. Da znam kako to izbaciti, izbacila bi. Ali, neznam.
    Moze se buditi radi 1001 razloga, ja ne vjerujem da jr glad u pitanju jer kad je imala 3mj je spavala od 21 do 06.
    I da, ne znam koliko pojede jer zaspe i ona i ja

Oprosti preletila san brzinski sve...a pojma nemam ni ja dal je to glad ili sto??ja dajem adap.i napravim tipa 150 nocu i pojede nekad sve nekad ostane 10,20ml...zadnji obrok u 9ipo dan 280 sa keksolinom il necim..racunam pa i ja bi sita spavala do jutra...al on uredno evo gaaa....moj nikad do sad nije prespava duze od ta 3h ujutro...mozda jestvarno navika..evo nezz basss nisan pametna....a volila bi to nocno hranjenje uskoro izbacit al nezz kako

ancikaM
    24. Kolovoz 2019. 11:00

Moj ti se isto budi konstantno, kazem nekad sisa,a nekad se samo mazi i jedino ga sisa smiri, isto sam probala dati vodu, dudu, maziti ga, ali ne pomaze...planiram sad u jesen to sve fino izregulirat jer do bozica mora prestat dojit zbog jaslica i mog posla, eventualno cu mu ostavit prije spavanja dojenje ako ce biti mlijeka naravno

_svjesna
    24. Kolovoz 2019. 11:53

Zadranka, svi bismo mi voljeli da oni spavaju cijelu noc, ali rijetko koja beba to moze, jer je sasvim normalno da sada ustaju bar jednom, bila to glad ili utjeha. Evo moj i dalje cica bar 4 puta u toku noci. Malo mi je sebicno htjeti da ne ustaje nikako, i trpati dijete keksolinom navecer da se ne budi, ne znam stvarno ali svaki roditelj je bar do godinu dana dva puta ustajao i hranio s kim god sam razgovarala. 

mmama2
    24. Kolovoz 2019. 13:35

Ja nezz di ste vi sve pozurile, pa oni su tek 6 mj prosli vecinom.. Ionako im je do 1g mlijeko glavna hrana, ja se uopce ne bi sekirala i da se 5x nocu budi🤷‍♀️🤷‍♀️

mmama2
    24. Kolovoz 2019. 13:37

A ha, budenje nocu nema bas nikakve veze sa hranom, i da im odojka date za veceru nije garancija prospavane noci, dapace cim vise i teze se na jedu teze spavaju, losije, kao i mi uostalom

cvijetic12
    24. Kolovoz 2019. 13:48

Istina, jos su oni svi jako maleni i to je sve normalno. Znam jednig djecaka koji ima 5 godina i dalje se budi 2,3 puta po noci 😏.
    Ja sam s prvim imala tu srecu da se mali nikad nije budio, kako bis ga odlozio tako bis ga pronasao ujutro ☺☺ zato sad moram vidjeti kako je to kad se beba budi po noci 🙂🙃

mmama2
    24. Kolovoz 2019. 13:50

cvijetic12

Istina, jos su oni svi jako maleni i to je sve normalno. Znam jednig djecaka koji ima 5 godina i dalje se budi 2,3 puta po noci 😏.
    Ja sam s prvim imala tu srecu da se mali nikad nije budio, kako bis ga odlozio tako bis ga pronasao ujutro ☺☺ zato sad moram vidjeti kako je to kad se beba budi po noci 🙂🙃

Moji srednji se sa 5+ budi isto, pisat, kakat nekada, piti vode, ili sanja nesto oa cvili pa ga moram ja razbudit itd

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.