Mi smo psića već stavili u upotrebu, na treću razinu koja svira pjesmice uglavnom. Baš ih voli i smije se kad ih pustim i kad ju lupi nervoza i ne znam što bih - psić radi svoje...
Jel ina tko Psica Sveznalicu? Danas ga mala snimila u ducanu ali kosta 379kn 😒. Meni je to previse za igracku, pogotovo za bebe…
Ali ajde, posto je sve sta ima nasljedeno mozda bi uzela, dali je stvarno zanimljiv? Ili nesti slicno njemu mislim da sam negdje vidjela nekog slonica pa mase usima i neznam sta jos radi
Mi isto imamo psića i super je. Ispočetka sam mu ja stiskala, sad zna sam. Imaju tri razine, sad sve koristimo, ali fora je jer na drugoj razini govori i tipa "znaš li ti zujati kao pčela", a na zadnjoj "pronađi moju narančastu ruku" pa ako ispravno stisne onda opet nesto kaze i tak....Mislim da će dugo trajati, ostale plišance sam već sve maknula.
Kad se srce stisne duže onda sve pjesmice idu u krug, traje nekih 10-15 min, koristimo nekad u autu i obavezno kad se mora inhalirati.
Istina, cijena je paprena, beba ti je još mala, moj savjet je: zabavi ju sad nečim drugim i počasti psićem za Božić jer onda budu sniženi po 40%
Inače, fisher price igračke su jaaaaako skupe, ali su nama za sada stvarno sve super. Ima daljinski i mobitel još od tih što sviraju od Božića, palo je na pod milijun puta i nikad im ništa nije bilo.
Naravno, nema sve tak skupe igračke, dobije svašta, i iz pepca, konzuma...., sve je to njemu jednako zanimljivo, samo što se ove brže pokidaju. Pa treba odvagnuti koliko dugo mislite da će se dijete igrati s nečim i koliko investirati u to. Tipa sintisajzer iz pepca je tri put sletio s kauča na pod i bio je gotov.
P.s.tek sam počela raditi, a nema baš posla kak je ljeto, pa mi dosadno. Čist da ne mislite da sam neka luđakinja
Baa cu onda pratiti, premda ja nemam strpljenja cekati popuste 😃 ako ga snimite negdje javite..
Taj daljinski imamo i mi, radi vec 6godina, pai bezbrij puta i radi, ali ona melodija 'klikni izaberi boju, sve su ljepe neznas koju...' mi stalno svira u glavi.. 😅😅
Inače, fisher price igračke su jaaaaako skupe, ali su nama za sada stvarno sve super. Ima daljinski i mobitel još od tih što sviraju od Božića, palo je na pod milijun puta i nikad im ništa nije bilo.
Naravno, nema sve tak skupe igračke, dobije svašta, i iz pepca, konzuma…., sve je to njemu jednako zanimljivo, samo što se ove brže pokidaju. Pa treba odvagnuti koliko dugo mislite da će se dijete igrati s nečim i koliko investirati u to. Tipa sintisajzer iz pepca je tri put sletio s kauča na pod i bio je gotov.
P.s.tek sam počela raditi, a nema baš posla kak je ljeto, pa mi dosadno. Čist da ne mislite da sam neka luđakinja
Kak to da nisi na cuvanju, radis od pocetka trudnoce jel?
url=https://lilypie.com]
Naravno, nema sve tak skupe igračke, dobije svašta, i iz pepca, konzuma…., sve je to njemu jednako zanimljivo, samo što se ove brže pokidaju. Pa treba odvagnuti koliko dugo mislite da će se dijete igrati s nečim i koliko investirati u to. Tipa sintisajzer iz pepca je tri put sletio s kauča na pod i bio je gotov.
Hvala bogu nemam komplikacija, pa nisam na bolovanju. I prošlu T sam cijelu radila...Iako moram priznati da mi sad preko ljeta puno teže pada sjedenje
I naravno zbog novca-da sam išla s porodiljnog na komplikacije dobivala bi onu mizeriju od 800 kn jer mi nemaju iz čega računati prosjek.
Dok sam skupila 3 mjeseca što treba imati za prosjek već je evo skoro kraj ljeta, pa budem izgurala do kraja 9mj, onda je porodiljni već.
Nisam radila baš od početka trudnoće (jer sam bila na porodiljnom), dok sam došla nazad na posao već se i kužilo da sam trudna
Hvala bogu nemam komplikacija, pa nisam na bolovanju. I prošlu T sam cijelu radila…Iako moram priznati da mi sad preko ljeta puno teže pada sjedenje
I naravno zbog novca-da sam išla s porodiljnog na komplikacije dobivala bi onu mizeriju od 800 knjer mi nemaju iz čega računati prosjek.
Dok sam skupila 3 mjeseca što treba imati za prosjek već je evo skoro kraj ljeta, pa budem izgurala do kraja 9mj, onda je porodiljni već.
Nisam radila baš od početka trudnoće (jer sam bila na porodiljnom), dok sam došla nazad na posao već se i kužilo da sam trudna
Kako su reagirali na poslu na ponovnu trudnocu? 😊
Baa cu onda pratiti, premda ja nemam strpljenja cekati popuste 😃 ako ga snimite negdje javite..
Taj daljinski imamo i mi, radi vec 6godina, pai bezbrij puta i radi, ali ona melodija 'klikni izaberi boju, sve su ljepe neznas koju…' mi stalno svira u glavi.. 😅😅
Imaš ga u DMu, pa uvijek možeš upiknuti bar 15% (svi u trgovačkim centrima imaju jednom mjesečno to), još ako imaš kupon za 5/10x više bodova bar nešto dobiješ nazad....
Ja sam zapravo kod njih uzela tak kad je bilo 15% i još su dali za aktivirati 30x više bodova na igračke
Taj daljinski imamo i mi, radi vec 6godina, pai bezbrij puta i radi, ali ona melodija 'klikni izaberi boju, sve su ljepe neznas koju…' mi stalno svira u glavi.. 😅😅
Imaš ga u DMu, pa uvijek možeš upiknuti bar 15% (svi u trgovačkim centrima imaju jednom mjesečno to), još ako imaš kupon za 5/10x više bodova bar nešto dobiješ nazad….
Ja sam zapravo kod njih uzela tak kad je bilo 15% i još su dali za aktivirati 30x više bodova na igračke
Kupili ga u dm, bilo je 5x vise bodova na ukupnu kupovinu pa ajde barem nesto.
Psic jos nije ni dosao do male jer se vraco od 6godina igra 😅😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji